Boardmakershare
- agiviki
-
- Nem elérhető
Még 10-20 év és jobban fog ez menni nekem is :laugh:
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Bori
- Nem elérhető
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Küldtem a meghívót. A Vadaskertbe először vizsgálatra kell menni, aztán oktatásra, ha már van PECS könyvetek, akkor szerintem ez felesleges kör. Gondolom jártok valahova fejlesztésre, ott tudtok segítséget kérni a továbbhaladáshoz (vagy itt a szakember válaszol menüben a gyógypedagógustól).
Én a mondókákra simán rákerestem a google-ban, nem kell ahhoz Boardmaker se, bedobod egy méretezett táblázatba, rá a szövegdobozokat a felirattal és kész. Az igékhez azért jó ha van Boardmaker 30 napos próbaverzió, azzal gyorsan össze lehet rakni.
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Az lenne a kérdésem, hogy az állatok valamiyen formában ott maradtak a képen, vagy csak simán ráteszik a gyerekek?
Tudtál nyomtatni A/4 nél nagyobb alapot?
- wertzuz
Nagy nehezenmegtaláltam az auti.hu csoportot az oldalon. De nem értem miért csak valakin keresztül látom. Hiába írom be a keresőbe az auti.hu-t nem adja ki. Így még jelölni se tudom. Meg még egy kérdés, most ez az oldal csak egy közösségi oldaél, vagy itt van maga a program is? Vagy az máshol?? Honnan kell letölteni? Nekem ezek nagyon nehezen mennek, egyérteműen kell leírni, mert így elveszek a sok szövegnél, ráadásul nem tudok angolul se.
Segítségeteket kérem!!!! Köszi
- wertzuz
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- vadkörte
-
- Nem elérhető
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Hogyhogy inaktívak? A vigyorgó arcra kattintva jönnek elő a képek és ha átkattintasz egy négyzetébe a sablonnak, akkor jelenik ott meg. Ha nem ez a gond, akkor próbáld légyszi leírni konkrétabban, mert így, hogy nem látjuk, nagyon nehéz segíteni!
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Most kicsit én is megzavarodtam. Külön kell venni a boardmakershare oldalt, és a boardmaker programot. A netes oldallal van gondod, onnan nem tudsz letölteni? Ha ott megnyitod a kész oldalt, akkor jobb kéz felől lehet a download activity gombbal letölteni. Akkor azt letölti valahová, amire ha rákattintasz, automatikusan megnyitja a bm programban. Ha lejár a 30 nap, sajnos utána nem tudsz letöltött oldalakat megnyitni, mivel nem tudod használni a programot. Akkor lehet a komplett oldalt wordbe kimenteni, de akkor már nem lehet szerkeszteni majd.
Ha más jellegű a problémád, írd meg, hátha kibogarásszuk, hogy mi lehet a gond.
- vadkörte
-
- Nem elérhető
Igen az Internetes oldalról próbáltam meg a dolgot. Hisz az auti.hu útmutatása ide visz el.
Le is töltött valamit úgy ahogy írtad, csak nem nyitotta meg a gépem. Nem tudom milyen fájl formátum ez, valami tömörített ? Próbálok majd valami mást letölteni és 7Zipp-el vagy más effélével megnyitni. Valószínű, hogy csak holnap este fogok ráérni erre. Azt a hibát is elkövettem, hogy a letöltött fájlt Néró-val társítottam és utána hiába töröltem ki a letöltést a gépem most már minden innen töltött állományt a Néróhoz rendel. Úgyhogy lesz szenvedés.
Viszont már dolgozunk a program megszerzésén..... Állítólag nem egyszerű.
Köszönöm, hogy segíteni akartok.
- labolen
- Nem elérhető
Ezt a próbaverziót egy külön oldalon lehet letölteni. A bmsharenek ehhez nincs köze.
www.mayer-johnson.com/downloads/trials/
Azt hiszem innen lehet letölteni a programot, ez próbaverzió, 30 napig lehet használni. Utána már sehogy sem.
- vadkörte
-
- Nem elérhető
- T.Vikike
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Tudom, hogy az autizmusban érintett szülők ideje kevés, de muszáj lesz olvasgatni egy kicsit. Jártál már szülőképzésen? Ismered a vizuális eszközöket, hogy mi mire való? Ha igen, akkor a vizuális segédeszközök menüt olvasd el (előtte be kell lépni a zöld gombbal). Ha még nem voltál szülőképzésen, akkor célszerű lenne alaposan belemélyedni a fölrakott anyagokba. Meg a fórumokba is érdemes beleolvasni.
- labolen
- Nem elérhető
Remélem így már fog menni a dolog. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj.
- T.Vikike
- T.Vikike
- T.Vikike