Napi sikerek
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Jó, azért túl teszem rajta magam.
frog: Örülök a jó híreknek! (a gyerek teljesítményének és a jövő tanévi összetételnek) A vers kimondottan jó! Meglátod meglesz az a diploma!
Labolen: gratulálok a könyvjutalomhoz, és tök jó, hogy be is jön a könyv. Emlékszem mennyi szar jutalomkönyvet osztogattak a sulinkban.
Mi nem voltunk az évzárón, mert Feri érettségin volt, én meg délutános voltam, nem volt ki elvigye Gizmot. Holnap megyek a biziért a suliba.
Rendezhetnénk egy közös Lakomás ételterápiás bulit. Szanya Meki is van a közelben, ha kell! :laugh:
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Süni: sajnálom, hogy nem voltatok, szerintem nagyon jó kis záróműsor volt, megható részekkel.
Lakomás össznépi evés: L. imádná.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Második osztályba léphet és van egy pótlapunk, ahol szövegesen értékelik. Ennek olvasása közben egy dal jutott eszembe:-Ha jó a kedved üsd a tenyered! Na az én fiam akkor megteszi. Minden tantárgynál megjelent az a mondat:-Hangulatától függően (hosszabb-rövidebb időre).
Amin jót röhögtem viszont:Informatika: Ismerkedik a számítógéppel! :laugh:
Én kértem egy hónappal ez előtt egy pedagógiai szakvéleményt, ami bővebb.
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
Frézia,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- champ
-
- Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- Frézia
-
- Nem elérhető
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
- zorka
-
- Nem elérhető
A marcipan vodor mekkora szoveg mar, en is konnyesre rohogtem magam rajta! Koszi ezeket a pillanatokat
Frezia,
Bocs, most tulajdonkepp azt irom, amivel magamat szoktam biztatni mostanaban...
Az en fiam (2 eves es 7 honapos) most kezd adekvatan reagalni kerdesekre, mar sokszor szoban is valaszolgat (az o szintjen), sot, neha jol is ragoz, ennek nagyon orulok. De sokszor van, hogy nem reagal semmit, csak nez maga ele, mintha ott sem lennek.
O is ugy bolint egyebkent, hogy mondja kozben, hogy "ja", vagy "jo", de akkorat bolint, hogy majd leesik a feje
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
- labolen
- Nem elérhető
Bólogatás: nekünk is későn jött, 5-6 éves korában. És az igen más formáit még mindig nem érti, nem csak a metakommunikációsat. Vagyis nekem egy kérdésre nem elég azt mondanom, hogy "biztos", mert az nem jelent nála igent. Aranyos, a kérdései után mindig odateszi: ha igen, mondd azt hogy igen. Ez a zárómondata egy-egy monológjának.
Siker: ma megevett három szem répát a levesből, és szájába vett egy zöldbabot. Még kérdezte is, hogy le kell-e nyelnie, de ma még nem kellett.
És aranyos beszólás: Mentünk ma lapátot venni, amiért tegnap már nagyon nyafogott. Nagy nyeles gyerek ásó, hogy a játszón ő is tudjon mély gödröt ásni, mint a többi gyerek, akinek ilyen kis ásója van. Megáálunk az obi előtt, mert ott mondták, hogy talán van. Kiszállunk, és közli a gyerek:
-Anya, elfelejtettél valamit mondani.
-Mit?
-Ne őrjöngj, ha nincs ásó.
Én úgy nevettem.
Persze nem volt olyan, amit szerettem volna venni, és persze nyafogott kifelé, hogy pont olyat akar, mint a K-é. De szerencsére a másik áruházban volt, ami nekem tetszett és neki is elfogadható volt, így megvettük azt.Nekünk ez a nyár most jól indul, nagyon sokat játszik a játszótéren másokkal, nagyon keresi a társaságukat. Egész jó napirendünk is kialakult, csak tartani kell ezt, és akkor jók leszünk.
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
- champ
-
- Nem elérhető
Z. is nagy vidámságot okozott ma nekünk.
Keményen le van tiltva a gépről, max. 1 óra naponta. Hazaértem a melóból és rögtön kérdezte, hogy most már gépezhet-e. Meg volt beszélve, hogy hattól hétig, erre persz jól kiakadt. Elkezdett kiabálni, hogy vegyük tudomásul, nem vagyunk jó szülők, és hogy mi mindketten ke-nosz-ok vagyunk. Az egész helyzet viccesre sikerült, ezért Apával vihogtunk, amikor ő feldúlva bevonult a gyerekszobába. Bevágta maga mögött az ajtót, de rögtön ki is nyitotta, csak a fejét dugta ki és tök kisimult, nyugodt hangon ezt mondta: a ke-nosz a kedves és gonosz keveréke. :laugh:
Na, jól megkaptuk!
Nekünk nincs is bizink, csak a nevezzük pedagógiai értékelésnek, és a tantárgyankénti szintén szöveges értékelés.
- Frézia
-
- Nem elérhető
Labolen, ha Te nem idomítod a gyereket, akkor kénytelen ö Téged! :laugh:
Zorka,
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Nem tudom, nálunk inkább a kemény kis lapát volt a nyerő, mert az nem hajlott, tört el, és tök jó alagutat lehetett fúrni. Na jó most már ásóra váltott a fiatalember!
A férjemet nagyon izgatja az erkölcstan, hogy mi is lehetett? :whistle:
- labolen
- Nem elérhető
Erkölcstan: na, arról egy szót sem írtak. :blink: (de mondom, azt más pedagógus tartotta).
- zorka
-
- Nem elérhető
:laugh:
Muszaj volt felolvasnom itthon, mit alakitottak a fiatalemberek, persze a ferjemnel is nagy sikert arattak
Frezia,
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
- Miri
-
- Nem elérhető
Nagyon tetszik a ke-nosz! :laugh:
Nagyon jókat írtok! Gratulálok a gyerekeknek, meg a szülőknek is!
Nekünk az volt szuper élményünk, hogy majdnem teljesen végig tudtuk hallgatni a Snétberger koncertet.
Á. a vége felé már izgett-mozgott, és fél 11-kor, amikor megnézte az órát, kijelentette, hogy pont most kellene, hogy vége legyen. Na erre kimentem vele, és kintről hallgattuk, meg néztük a ráadásokat, főleg akkor, amikor visszajött az egyik vendégművész a tubájával és a szerpentjével.
- Miri
-
- Nem elérhető
"Ne őrjöngj, ha nincs ásó!" Hát ez nagyon jó! :laugh:
Á. iskolájában is csak szöveges értékelés van, és nincs benne ilyen, hogy jól megfelelt vagy közepesen megfelelt. Nem tudnám osztályzatra átváltani. Viszont negyediktől már osztályzatok lesznek, na akkor majd megtudom. :whistle:
- Lucy
-
- Nem elérhető
ezek a fiúk :laugh: , nagyon aranyosak!
Miri,
ügyes volt Á., hogy végig bírta a koncertet
- champ
-
- Nem elérhető
Miri: hasonló lehet nálatok az értékelés, mint nálunk!