Napi sikerek
- nanog
- Témaindító
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nanog
- Témaindító
Ma többször ért nagyobb öröm, mert Eném, aki eddig semmiféle testvéri érzést nem mutatott a kishúga felé, megsimogatta és megpuszilta a homlokát. Mivel eddig szimplán levegőnek nézte,én ezen nagyon meglepődtem és örültem is nagyon! :lol: :lol: :lol:Tudom, egy fecske nem csinál nyarat, de hátha....
Megevett 3 szelet almás pitét. :lol: :lol: :lol: Az eddigi "csakvajaskenyérvagytükörtojáshoz" képest ezt is igazi sikernek könyvelem.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
És a testvéri szeretet megnyilvánulása is nagyon jó meg az almáspite evés is.
Mai sikerünk: Z. csöndben maradt oviban az ebédnél.
- ahajnal
ja! És önként dalolva mondott le egy számra nagyon fontos dologról a tesó javára!!
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Szanya: ez nagyszerű, hogy még 10 percet kért és utána be is tartotta, csak nehogy a következő mondata az legyen reggel:-Anya hagyj még aludni 10 percet!
Ahajnal: tényleg nagy szó a tesó javára lemondani vmiről! Mi volt az?
Labolen: Nem futott el! :silly: Gratula, hogy megtanultátok a verset és ő szépen el is mondta.
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
- labolen
- Nem elérhető

Süni: remélem, hogy a következő versmondó versenyen, (mert hogy ugye lesz majd,), ezt már nem kell kiemelni, mint siker.

Amúgy tényleg jó a topic, ma voltam fejlesztőhelyen szülőin, és másfél órán át csak a gondokról beszéltünk. Ez most jólesik, hogy nézzük a pozitívumokat is.
- zorka
-
- Nem elérhető
En sokszor voltam ugy, hogy annyira megosztottam volna egy napi oromot valakivel, csak nagyon "Off" lettem volna...
Kezdem is:
Mostanaban mintha kezdene alakulni a gyerekek kapcsolata. Az utobbi honapokban szignifikans a javulas. Tegnap megint megoleltek egymast!
Es E napok ota mondja, hogy szeretne vegre egy szobaban aludni az occsevel.
Ez nalunk hatalmas valtozas, es nagyon orulok neki. Kb ket honappal ezelottig meg gyakorlatilag egy percet nem tudtak egyutt tolteni visitas, orditas nelkul. Nehez volt az az idoszak, de ugy tunik, tul vagyunk rajta:).
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
- champ
-
- Nem elérhető
Z. ma reggeli vicces beszólása: felpróbálta Apa szemüvegét, billegett benne a tükör előtt, komoly, felnőttes arcot erőltetve magára
Ma van a farsang, tiszta extázisban hagytam ott őket a suliban!
- Domesz
- nanog
- Témaindító
Megyek, mert úgy hallom a porceláncsörgést... :woohoo:
- nanog
- Témaindító
- Miri
-
- Nem elérhető
Ez azért nagy dolog! Ügyes volt L.!
Á.-éknál is ma volt a farsang, ördögnek öltözött.
Csupa jó dolgokat írtok a gyerekekről! Gratulálok minden kicsi és nagy sikerhez!
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Nagyon szépen szót fogadott és ügyesen csinálta a feladatokat. Amin meglepődtem, hogy hogy hátradobja magát a vízbe és nem gond, ha elmerül. Persze én aggódtam, mert elég sokáig bírta víz alatt. :laugh: Olyan kis halacska volt. Amikor meg ki kellett jönni a vízből, ment az öltözőjükbe szépen.
Champ: :laugh: :laugh:
- labolen
- Nem elérhető
- champ
-
- Nem elérhető
Akkor érkeztem be a suliba, amikor ének versenyt szervezetek. Végig kellett ülnöm, mert G. énekelni akart, Z. pedig zsűrizni. Nagyon édes volt a fiam, mindenkinek 10 pontot adott (igaz, az elsőnek 100-at akart, mert nem beszélték meg a max. pontszámot) és mindenkit megdicsért. Amikor G. énekelte a barátnőjével az "Én a hegyre, te a völgybe" kezdetű dalt, akkor elkezdett pityeregni. A tanítónéni megkérdezte, hogy mi a baj, de azt mondta, hogy semmi, csak nagyon megható. :kiss:
- labolen
- Nem elérhető
Champ: elképesztő. Tényleg.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- agiviki
-
- Nem elérhető
Champ, ne már! De cuuukiiiiiii
Ez a topik viszont nem nekem való, mert tele kellene írnom! Hiába van Mimi rossz passzban, nagyon szépen fejlődik beszédben, kommunikációban, játékban. Azért kicsit dicsekszem.
Megvannak az első mondatok, kérek valamit, kapcsolj lámpát. Szépen mintha játékozik, pici baba focizik pici labdával, gyerek dupló baba wc-zik bababútor wc-n és dupló anyuka segít neki, nagyon cuki :laugh: Most éppen ukulelézik :laugh: :laugh: