LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Boardmakershare

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #16984

• agiviki
  • agiviki profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, nagyon köszi :)
Még 10-20 év és jobban fog ez menni nekem is :laugh:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #16985

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
:laugh: :laugh:

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #16998

• Bori
  • Bori profilkép
  • Nem elérhető
Bejelöltem barátnak a BM-en az autit,remélem jól csináltam.Mi a Koraiban kaptuk a diagnózist,a Vadaskertbe hogyan lehet PECS-ről egyéni konzultációt kérni? Van PECS könyvünk,csak szeretnénk az evés kategoriáról tovább lépni aktivitásokra is,ehhez keresek kártyákat,meg szeretném,hogy tudjon kérni dalokat,mondókákat és csak angol dalokhoz találtam képeket.

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #16999

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Bori!

Küldtem a meghívót. A Vadaskertbe először vizsgálatra kell menni, aztán oktatásra, ha már van PECS könyvetek, akkor szerintem ez felesleges kör. Gondolom jártok valahova fejlesztésre, ott tudtok segítséget kérni a továbbhaladáshoz (vagy itt a szakember válaszol menüben a gyógypedagógustól).
Én a mondókákra simán rákerestem a google-ban, nem kell ahhoz Boardmaker se, bedobod egy méretezett táblázatba, rá a szövegdobozokat a felirattal és kész. Az igékhez azért jó ha van Boardmaker 30 napos próbaverzió, azzal gyorsan össze lehet rakni.

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #17002

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Champ: kicsit visszaolvastam a topikot és megtaláltam a hol élnek az állatok ötletedet. G most már érett erre, viszont nem szereti az állatokat. (Nagyon fel kéne dobnom ezt a témát...) Most épp az oviban is a vadállatokkal foglalkoznak, úgyhogy megcsinálom amit írtál. (Azt hiszem egyelőre max két kategóriát (vadállatok-háziállatok)
Az lenne a kérdésem, hogy az állatok valamiyen formában ott maradtak a képen, vagy csak simán ráteszik a gyerekek?
Tudtál nyomtatni A/4 nél nagyobb alapot?

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #17247

• wertzuz
  • wertzuz profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok!

Nagy nehezenmegtaláltam az auti.hu csoportot az oldalon. De nem értem miért csak valakin keresztül látom. Hiába írom be a keresőbe az auti.hu-t nem adja ki. Így még jelölni se tudom. Meg még egy kérdés, most ez az oldal csak egy közösségi oldaél, vagy itt van maga a program is? Vagy az máshol?? Honnan kell letölteni? Nekem ezek nagyon nehezen mennek, egyérteműen kell leírni, mert így elveszek a sok szövegnél, ráadásul nem tudok angolul se. :(
Segítségeteket kérem!!!! Köszi
Gergő 4 éves auti, elkezdett beszélni!!! ♥♥♥

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #17252

• wertzuz
  • wertzuz profilkép
  • Nem elérhető
Helló! A fórumra sikerült felmenni, vissza is lett igazolva az auti csoport. De a próba verziós programot honnan kell letölteni?? Segítsen már valaki! Köszönöm!
Gergő 4 éves auti, elkezdett beszélni!!! ♥♥♥

Válasz: Boardmakershare 11 éve 8 hónapja #17253

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
A jobb oldali Bmshare fül alatti cikkben a legelején ott a link! A monitor fölötti második sor.

Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18224

• vadkörte
  • vadkörte profilkép
  • Nem elérhető
Új vagyok itt, az Autizmus alapítványnál ajánlották a Boardmaker használatát. Letöltöttem a próbaverziót az auti.hu.-n keresztül az útmutatás szerint, de egyáltalán nem úgy működik mint az eredeti amit az Alapítványnál láttam. Lehet, hogy együgyű a gondom, de ugyanúgy nem tudom a képeket kinyomtatásra használni, mint egy korábbi itteni bejegyzésben olvastam. Word-be kivágva nem méretezhetőek a képek. A programban pedig inaktívak, nem lehet "rákattintva" használni őket. Pedig nagyon jó dolgokat láttam ott, a kisfiam Thomas mániás és úgy látom másnak is van ilyen gyermeke, mert több Thomasos feladat is van fenn. Lehet, hogy elrontottam valamit ? Pedig be tudok lépni a jelszavammal (már nem sokáig).

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18225

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Vadkörte!

Hogyhogy inaktívak? A vigyorgó arcra kattintva jönnek elő a képek és ha átkattintasz egy négyzetébe a sablonnak, akkor jelenik ott meg. Ha nem ez a gond, akkor próbáld légyszi leírni konkrétabban, mert így, hogy nem látjuk, nagyon nehéz segíteni!

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18231

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Szia!

Most kicsit én is megzavarodtam. Külön kell venni a boardmakershare oldalt, és a boardmaker programot. A netes oldallal van gondod, onnan nem tudsz letölteni? Ha ott megnyitod a kész oldalt, akkor jobb kéz felől lehet a download activity gombbal letölteni. Akkor azt letölti valahová, amire ha rákattintasz, automatikusan megnyitja a bm programban. Ha lejár a 30 nap, sajnos utána nem tudsz letöltött oldalakat megnyitni, mivel nem tudod használni a programot. Akkor lehet a komplett oldalt wordbe kimenteni, de akkor már nem lehet szerkeszteni majd.

Ha más jellegű a problémád, írd meg, hátha kibogarásszuk, hogy mi lehet a gond. :)

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18247

• vadkörte
  • vadkörte profilkép
  • Nem elérhető
Kedves Labolen !

Igen az Internetes oldalról próbáltam meg a dolgot. Hisz az auti.hu útmutatása ide visz el.
Le is töltött valamit úgy ahogy írtad, csak nem nyitotta meg a gépem. Nem tudom milyen fájl formátum ez, valami tömörített ? Próbálok majd valami mást letölteni és 7Zipp-el vagy más effélével megnyitni. Valószínű, hogy csak holnap este fogok ráérni erre. Azt a hibát is elkövettem, hogy a letöltött fájlt Néró-val társítottam és utána hiába töröltem ki a letöltést a gépem most már minden innen töltött állományt a Néróhoz rendel. Úgyhogy lesz szenvedés.
Viszont már dolgozunk a program megszerzésén..... Állítólag nem egyszerű.
Köszönöm, hogy segíteni akartok.

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18249

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
A bmshare oldalról letöltött dolgokat a bm programmal lehet megnyitni. Ha ez nincs, semmivel nem tudod megnyitni a fájlt. Először a programot kell letölteni 30 napos próbaverzióval, vagy meg kell szerezni valamilyen módon.
Ezt a próbaverziót egy külön oldalon lehet letölteni. A bmsharenek ehhez nincs köze.
www.mayer-johnson.com/downloads/trials/
Azt hiszem innen lehet letölteni a programot, ez próbaverzió, 30 napig lehet használni. Utána már sehogy sem.

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18321

• vadkörte
  • vadkörte profilkép
  • Nem elérhető
Igen köszi.

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18413

• T.Vikike
  • T.Vikike profilkép
Sziasztok! Még nem nagyon voltam itt fönt az auti.hu n, Van egy sorstárs anyuka aki mondta, hogy valamiféle meghívásos alapon működik dolog,hogy a fölrakott képeket amiket itt gyártottak a szülők le lehet tölteni és szeretnék egy ilyen meghívást.Ha valaki meghívna sokat segítene vele..Köszönettel.... Tomori Viki...

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18414

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Viki!

Tudom, hogy az autizmusban érintett szülők ideje kevés, de muszáj lesz olvasgatni egy kicsit. Jártál már szülőképzésen? Ismered a vizuális eszközöket, hogy mi mire való? Ha igen, akkor a vizuális segédeszközök menüt olvasd el (előtte be kell lépni a zöld gombbal). Ha még nem voltál szülőképzésen, akkor célszerű lenne alaposan belemélyedni a fölrakott anyagokba. Meg a fórumokba is érdemes beleolvasni.

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18415

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Viki: ahhoz, hogy valaki be tudjon hívni az auti csoportba a boardmaker share oldalon, először oda is regisztrálni kell, és be kell jelölni valamelyikünket ismerősnek, de lehet, hogy csak akkor működik, ha Szanyát bejelölöd. Ő csak azután tud visszaigazolni. Felhívnám a figyelmedet, hogy a feltöltött anyagokat csak akkor lehet szerkeszthetően letölteni, ha van a gépeden boardmaker program. Ha nincs, akkor esetleg képként ki tudod menteni az anyagokat wordbe, de így nem lesz szerkeszthető. De azért használni, vagy ötletet meríteni így is lehet belőlük.
Remélem így már fog menni a dolog. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj. :)

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18421

• T.Vikike
  • T.Vikike profilkép
Szia Szanya! Igen tudom már a dolgokat egy éve csinálgatjuk a gyerkőccel a PECS-et viszont van némi problémánk, a nyomtatónk elromlott. Vagy legalábbis egyenlőre nem működő képes. És szeretnénk ötletet is gyűjteni, hogy mivel lehetne még bővíteni a PECS könyvét ,ha sikerül megszerelni a nyomtatót. Használjuk a napirendet is főleg az utakon. Itthon némi problémával küzdünk a napirendet illetően. Csak én nem jártam még itt nagyon az auti.hu n nem vagyok az a nagy fórumozó,de azt már beláttam,hogy a fiam végett muszáj szülő társakat találni akiktől esetleg tanácsot tudok kérni. köszönöm ... VIki..

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18422

• T.Vikike
  • T.Vikike profilkép
Nagyon köszönöm! ha föl regisztrálok a broadmakerre akkor ez a program a gépemen lesz vagy azt is külön még tölteni kell? ( Lehet hülyeséget kérdezek műszaki analfabéta vagyok kicsit :woohoo: )

Válasz: Boardmaker használat 11 éve 6 hónapja #18423

• T.Vikike
  • T.Vikike profilkép
Lehet jobb lenne ha akkor csinálnám amikor megjavítjuk a nyomtatót? Mivel ez 30 napos próba verzió
Oldalmegjelenítési idő: 0.058 másodperc