Autizmus mindennapok
- marcoverde
-
Ez előfordul explorernél valami miatt. Alapvetően nem használnék explorert:) (Chrome, mozilla?),de ha kitartasz az explorer mellett, akkor az adobe readerben kell beállítani, hogy a pdf fájlokat ne a böngésző jelenítse meg ( explorer bezár, adobe megnyit, Edit - preferences - internet, ne legyen bejelölve, hogy 'display pdf in browser' , OK, explorer megnyit újra). Elvileg így megy, de én alapvetően letöltenék egy friss chrome-ot vagy mozillát.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Andesz
-
Mosolyogtam múltkor a "mosdós sztorin ",mikor a fiad kint maradt a mosdóban ,és dudorászgatott.Marcika is a Wc-n ülve hangfelvételt készít a telefonján (muszáj volt neki telót szerezni ,mert mindig a miénket babrálta ),elég meredek .
Manka ,nehéz helyzet lehet a tiétek . A lányod tényleg nagyon enyhe eset(mondjuk abból a 2-3 alkalomból,amikor láttam, soha nem mondanám meg ,hogy as-es . Nyilván nem vagyok diagnosztizáló szakember .
Szanya ,ha lehet még jelentkezni ,akkor én is mennék erre a szülőtalira (persze ,ha még nem telített a férőhely ,meg ilyenek
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
- admin
Sajnos uolyan pöttyös, mint tegnap.
- Csibnyusz
-
A Chrome nem igazán jött be de a Adobe reader beállításainak módosítása után úgy néz ki megnyitja a pdf fájlt :woohoo:
- sephora
-
- Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Mágneses napirend:
Mi is mágnesezünk már a kezdetek óta, az oviba csináltam csak tépőzárasat.
Eleinte az IKEA-ban vásárolt mágnestáblára tettük ki a kártyákat, aztán rájöttünk, hogy a fém bejárati ajtónk is ugyanezt a célt szolgálja.
Így a mágnestáblát most már csak a nagyiknál használjuk.
Én a kártyák hátuljára kétoldalas TESA ragasztóval ragasztottam fel a mágnescsíkot. Teljesen jó, nem esnek le, nagyon szeretjük ezt a megoldást.
Labolen!
Én az ALDI-ban vettem öntapadós tépőzár csíkot, de ez időszakos árucikk. Egész jól tapad az öntapadós része, én is lejártam a lábamat amire rátaláltam.
Még mindig mágnes téma:
Van egy Puli mágneses kirakó játék, ami szerintem nagyon szuper. Örököltük a készletet a barátnőm unokáitól és nagy örömömre Levi imádja!!!
Az ára elég húzós (ennyiért biztos nem venném meg), ez volna az:
www.bikybike.hu/product/puli-mgnes-puzzl...s-bartai-93-db-os-4/
Szanya!
Jobbulást!
Mi is lebetegedtünk, ezen a héten az ovi kilőve.... :sick:
- Curasso
-
labolen írta: Aki vett már tépőzárat öntapadósat, milyet vegyek? Van valami neve? Vagy mindegy, milyen?
Itt a helyi függönyös árul ilyet, de nem tudja, mennyire lenne tartós a kártyáimra.
Segítség! :blink:
Nyugi
- labolen
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Ma megcsinálom a napirendet az oviban tépőzárasra.
Tanulság: a mágneses napirend otthonra szuper, mert nem kopik el a tépőzár, nem jön le, de sajnos nem mobil, kell hozzá megfelelő felület. Hacsak nem talál valaki vékony fémlemezt. Pl egy tepsi alja kiváló, és mobil is, bár nem túl esztétikus. De otthonra szerintem jó a mágneses napirend, és nyugodtan választható alternatíva a tépőzár mellé.
- labolen
- Manka197
-
- Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Azt hiszem, megkockáztatom, hogy elmondom a diagnózist, mintha most kapta volna. Azért félő, hogy később is lesznek K.-nak ilyen kitörései, nem tudom. A következő fogadóórán kíváncsi leszek, mit mondanak. De mivel amúgy az órán igyekszik és ügyes, remélem, nem lesz gond belőle. Ugyanis a suli sima egyházi, SNI-seket nem fogad.Szóval kemény dió.
K. üldöz a szerelmével egy kislányt, mert olyan kis picike, szegény kislány meg menekül. De tegnap végre nem simogatta, hanem beszélgetett vele és K. újságolta, hogy milyen jó volt. Szóval nem tud barátkozni, de talán alakul...
És nálatok, hogy válik be az ovi?
- Curasso
-
Ha lehet sokszori nekifutásra elmennék megnézni titeket magamnak a szülőtalálkozóra (bár ez függ a férjem novemberi munkabeosztásától)
A munkahelyemet átköltöztették másik helyre. Olyan ember mellé került az asztalom, hogy egyáltalán nem akarom, hogy lássa melyik oldalt nyitottam meg.
- Manka197
-
- Manka197
-
Nekem nincs asztaltársam, de dógozni kéne...
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Curasso, ha nem haragszol, írtam neked egy emailt táppénzes kérdéssel kapcsolatban... :blush: A szülőtalira jó lenne, ha eljönnél!
Szanya, Kisstim!! Akkor mi lett végül a dátum? Nekem itt valami lemaradt...
- labolen
Időpont nekem is kéne már, nekem jó a novemberi is. Tomger? Nálatok megoldható? Nagyon hiányoznál, ha nem lennél ott!
- labolen
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
- Manka197
-
Nekünk bejön a mostani felállás.
Szanya, hogy vagytok?
- Szanya1
-
- admin
Labolen,
Manka, köszi a kérdést, sajnos ugyanúgy, nekem már annyira elegem van.
Egyeztettem Kisstimmel a szülőtali időpontjáról! Nov. 4, elsősorban eü. okokból: ugyanis azon a héten van az őszi szünet, talán kevesebben lesznek betegek. Tomger, nem tudnád valahogy átszervezni, hogy jó legyen a nov. 4? Másnap már úgyis menni kell oviba-suliba...
- labolen
- champ
-
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány