Autizmus mindennapok
- labolen
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
- admin
A NevTan.-otokkal mázlitok van tényleg.
Labolen, igen, az lesz. Nekünk még asszisztensünk is van és még így is tűnt el a gyereknek cucca. Szerencsére volt ami megkerült, csak egy pár zokni tűnt el végleg. Voltam olyan feledékeny viszont, hogy ovizáráskor bent hagytam az egész cuccát az oviban (ruhatartó, szandi, napirend, mindent), mert beteg volt és pont utolsó héten nem mentünk. Nagyon remélem, hogy meglesz szeptemberben...
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Labolen: a bizottságig nem kellett menni a logopédus miatt, az az NT-s gyerekeknek is jár, logopédiai probléma miatt nem lesz SNI-s a gyerek.
- champ
-
www.betet-kft.hu/ , ez a cég csinálta a mintavételt és a betétet is. Tök rugalmasak voltak!
- Szanya1
-
- admin
- champ
-
- Curasso
-
Én a gyereket a Heim Pálba szándékozom, azt is tudom melyik doktorhoz akarom vinni.
Érdemes előtte odaszólni szerintetek, hogy auti gyereket vinnék?
Másik:
Szombaton elkezdjük a hallásterápiát. Már előre félek, hogy én is kipurcanok.
- Dreamer
Amúgy meg itt van egy video:
- Szanya1
-
- admin
Dreamer, tök jó a videó, köszi!
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- Curasso
-
- marcoverde
-
- Curasso
-
Várok türelemmel.
Te meg vagy elégedve az ottani segítőkkel?
- marcoverde
-
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- Curasso
-
Csak úgy őszintén, tiszta szívből, ahogy jön
- sünöcske
-
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
A fiad szerintem nagyon szereti az ekkor kapott reakciókat.
Én is baromira szeretem kóstolgatni az embereket, kinél meddig lehet elmenni mivel verem finoman ki a biztosítékot. (viszont onnantól már nem kell tesztelni
Edina írta egyszer, hogy ők megbeszélték, lerajzolták..stb. hogy ha ilyet mondana v. olyat akkor mit kéne inkább helyette és miért. Lehet, hogy nektek is beválna, bár :whistle:
Labolen: Örülök, hogy a gipsz lekerült a lábáról és nem fogyott el a lába és nem szembeszültél az irdatlan bűzzel. Ne tudd meg milyen szaga tud lenni. :sick:
Írd már meg priviben, hogy milyen az első benyomás az új hellyel!
Szanya: ha lesz egy lélegzet vételnyi szünetem írok neked is majd!
- marcoverde
-
írtam mailt
@Sünöcske
Pontosan azért csinálja, amit írtál. Így,hogy előre szóltunk,hogy autista ,gondolom azt képzelik,hogy ezt végre is hajtja a gyerekeken, miközben a vérüket szürcsöli..Amúgy olyan parasztok voltak, hogy még csak vissza sem jeleztek, pedig a megbeszélés közben végig csöpögősen kedves volt a vezető-óvónéni és megígérte,hogy 2 napon belül telefonál..
Csináltuk ezt a módszert, amit írsz: (hogy lehetett volna alternatívan befejezni ,ilyesmi),de Marci szerint nem rossz, amit csinált, mert ő állítólag tényleg csak kiváncsi volt, hogy MI LENNE ,HA ez történne amit mondott, és soha nem csinálna ilyet:)
- bundáskenyér
-
Témaindító
- 10 éves középsúlyos auti kislányom van
- marcoverde
-
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Gondolom, a bizonytalanságnak köszönhetően, de szörnyű most minden a fiammal. Tegnap volt oltás, a dokink ugye azon az állásponton van, hogy nem érti, mi a baja a fiamnak, csak én kényeztetem el. Aztán ez odáig fajult, hogy a fiam tegnap annyira ellenállt, hogy konkrétan le kellett fogni kettőnknek és úgy kapott oltást, visított, rúgkapált, üvöltött. Aztán kapott egy fagyit és nem is emlékszik rá, nade akkor is kemény volt. Sajnos, ez az ő korában már nem elnézhető (6 éves lesz most), és magas is, nagyobbnak tűnik, az utcán is egyre többször van cikis helyzetünk, amiket eddig totál elnéztek, hiszen kicsi még. Már nem az... Érzem, hogy most jön a neheze a külvilág szempontjából. És sajnos, egyre ritkábban használ a rajz, a jutalom, megy a saját feje után. De a hangja ki tud kergetni a világból, ahogyan játszanak itthon, vijjogás, visítás, állandóan ráüvölt az öccsére, mert nem pont azt csinálja, amit mondott neki. Napjában 265ször szólok neki, hogy halkabban, ne üvöltsön, stb... a kártya sem segít, szerintem most ilyne passzban van. Jaj, tök nehéz.
Marcoverde, a fiad valami hihetetlen egyéniség, ahogy írsz róla, olyan érzésem van, hogy kifejezetten szórakoztató lehet vele élni