Autizmus mindennapok
- sephora
-
- Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Köszönöm a bíztatást.
Szanya: Írok majd Neked. Ha ma nem jön össze, majd holnap.
Dreamer: Milyen igazad van! (nehogy már a civilek jobban tudjanak valamit nálunk hozzáállás)
Kimni:
Nekem is ez az érzésem, hogy az az orvos aki csak legyint egy AS diagnózisra valójában fogalma sincs arról mi is ez valójában. Erre mondom azt, hogy lakjon 2 hetet a fiammal és megtudja miről beszélek... :blink: Egyébként a mi orvosunk is először hitetlenkedett amikor a beutalót kértem, aztán amikor visszavittem a szakvéleményt kicsit más volt a hozzáállása. De ő sincs képben, szinte majdnem azt mondta milyen szuper dolog, hogy ennyire okos a fiam és ilyen hobbijai vannak. És jött nekem a Russell Crowe filmmel (Csodálatos elme) Ez valóban jó, de a többi problémával nem könnyű együtt élni.
Tomger: Jobbulást a fiadnak, mi is lebetegedtünk.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Curasso
-
Szanya1 írta: A 30 napos próbaverziót ingyen le tudod tölteni, de abban nincsenek kész folyamatábrák, össze kell válogatni. A fizetős verzióban már van az egyikben készen is. Fent van a linkje az ajánlott oldalaknál.
Szanya érdeklődnék a program Linux Ubuntu alatt működik e, vagy csak Windos alatt?
Kérlek az emailemre válaszolj feherrita@gmail.com
Köszönöm
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Ez nagyon jó arány, minden oviban így kellene lennie. Nálunk sajnos 2 óvónénire, és 1 dadusra 27 gyerek jut és abból 3-4 gyerek SNI-s a fiammal együtt.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
3 évesen az én fiam se mondott volna hozzá semmit.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- Szanya1
-
- admin
Már úgy érted, hogy a Koraiban kint van, hogy eleve kint volt? Vagy Te raktad ki? Az előbbin erősen csodálkoznék!
Nikuc, ez a Maus tényleg egy az egy Salus. Viszont nem láttam ilyet eddig sehol.
Sephora, oké, de lehet, hogy én se megyek semmire, ha tényleg azért nem veszik ki, mert tudatlanok az ügyben.
Curasso, fogalmam sincs. Ennyire azért nem értek hozzá.
Minden betegnek jobbulást! A fiam tegnap este megint elkezdett köhögni. Ha megint beteg lesz... És mindeközben szedi az immunerősítőt.
- Curasso
-
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
- kimni
-
- Dreamer
Már szombaton köhécselt, berekedt, azóta adtam gyógyszert, de nem úsztuk meg, hogy belemenjen. De most jön a csavar. Már elmúlt 12 éves, nem jár utána táppénz. Hétfőn elmentem dolgozni, arra mentem haza, hogy 38,9 a láza. Előző napokon nem volt lázas, akkor eleve el se mentem volna, akár jár táppénz, akár nem. De mehettem volna haza arra is, hogy lázgörcsben fetreng...
12 éves gyerek még nem tudja ellátni magát rendesen akkor sem, ha auti, és egészséges, nemhogy betegen.
Másnap otthon maradtam a szabadságom terhére, de mivel az apja is beteg, most egymást ápolják, én meg dolgozom.
- kimni
-
- Szanya1
-
- admin
- Curasso
-
Dreamer írta: Hétfő óta lázas a gyerek nálunk is.
Már szombaton köhécselt, berekedt, azóta adtam gyógyszert, de nem úsztuk meg, hogy belemenjen. De most jön a csavar. Már elmúlt 12 éves, nem jár utána táppénz. Hétfőn elmentem dolgozni, arra mentem haza, hogy 38,9 a láza. Előző napokon nem volt lázas, akkor eleve el se mentem volna, akár jár táppénz, akár nem. De mehettem volna haza arra is, hogy lázgörcsben fetreng...
12 éves gyerek még nem tudja ellátni magát rendesen akkor sem, ha auti, és egészséges, nemhogy betegen.
Másnap otthon maradtam a szabadságom terhére, de mivel az apja is beteg, most egymást ápolják, én meg dolgozom.
Mivel Táppénzzel foglalkozom ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy anya saját vetesse fel a háziorvosával, ha vannak olyan jó viszonyban a doktorral.
- Curasso
-
- kimni
-
- kimni
-
- Curasso
-
kimni írta: Oh, igen, engem érdekel! Szeretnék pár hónapra táppénzre menni, egy csomó minden érdekel. Megadod az email címed? Vagy ha nem akarod kiírni, ez az enyém, ha ide megírod a címed, az is jó: ki_molli@yahoo.com Köszi szépen előre is!!!
A címem: feherrita@gmail.com
Rohannom kell most.
Kérdezz, ha tudok válaszolok
- Dreamer
De fejlődik. Egyrészt ő jelezte, hogy beteg, nem nekem kellett észrevenni, agától mondta a tüneteit, és ő szólt a második lázrohamnál, hogy "anya, szerintem most lázas vagyok".
Különben meg kimondott szó/perc is lehet nála lázat mérni. És minél magasabb annál nagyobb marhaságokat mond össze-vissza, mint aki be van rúgva.
- Dreamer
- Szanya1
-
- admin
- Dreamer
hataratkelo.postr.hu/
Itt sok kinn élő magyar ír mindenféle élményekről. Tőlük sok konkrétumot megtudhattok. A legtöbben szívesen megadják az e-mail címüket is, ha kéritek.