Autizmus mindennapok
- tomger
-
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Heather
-
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- marcoverde
-
Annyira nem kéne ,hogy ez elrugaszkodott dolog legyen, mikor egy átlagember ma kb. akkor ír kézzel,ha aláír valamit.
- makilla
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- labolen
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Heather:
Írás: tegnap én is néztem a fiamat, hát... Ezzel jegyzetelni nem fog. De bízom benne, hogy olyan helyre kerül, ahol ezt tolerálják és figyelembe veszik. Mire meg többet kéne írnia, talán belejön.
Makilla:
Miri: mi tegnap sütöttünk mézeskalácsokat. Idén először minden gyerek minden folyamatban részt vett és tényleg nagyon sokáig ott voltak, nem csak belekaptak és elmentek. L. is szaggatott, díszített, még a tepsit is megpróbálta kivajazni, de közölte, hogy ettől vajas lesz a keze és azt nem szereti.

Díszítésre mi azt csináltuk, hogy vettem többféle szórható dolgot: mogyorószelet, kókuszreszelék, mazsola, tortadara, dió... és csokimázat, meg cukormázat kentünk a mézes tetejére és csak szórni kellett. Nagyon élvezték.
Mindenkinek jó készülődést és Boldog Karácsonyt!
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
- kimni
-
- 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
- Lucy
-
- Heather
-
- Pacsirta
Hősiesen bevallom, nem igen volt időm mostanában a fórumot olvasgatni.Igyekszem pótolni.
Ha megengeditek azért, hagy' büszkélkedjek:amióta a kisfiam átkerült az óvodába, nagyot lendült a beszédfejlődése, most először érzem azt, hogy lehet vele beszélgetni!
Szerepjátékozik, minket bevonva is!
Úgy beszél mint egy felnőtt:szellőző és venti mániás, séta közben mondja:vajon eléri K, azt a szellőzőt?...az bizony nagyon magasan van!...a hinta már overállban is nagyon hideg! és hasonlók.
néha azt gondolom, tévedtek a Vadasban...
Kérdeztem mit szeretne a Jézuskától?Mire ő, karácsonyfát gömbökkel!
Remélem mindenki jól van!
Ilyen egyszerű, szép ünnepeket kívánunk, minden kedves Fórumozónak!!!
- labolen
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
- makilla
B pedig meglepően szépen ír, ha jó kedve és jó napja van akkor tényleg kifejezetten szép.
- sünöcske
-
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Most újra nehezebben olvasható, de még mindig jobban, mint az enyém. Vigaszként azt mondom:- Orvos már lehetsz, mert ugyanolyan csúnyán írsz!
A lassúság ellen is meglett a módszer a rövidítés, kódok. (Élvezték a tanárok a korona rajzot, az Mo. IV. B.) B. kenőcs arról híres, hogy elfelejtettem a nevét csak arra emlékeztem, hogy B.-vel kezdődik, ezzel a B.-vel lett jobb a pontszámom. :blink:
Jobbulást a betegeknek!
Marco: És a tanács ? van?
- champ
-
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Nálunk a tegnapi és a ma délelőtt őrület után most van fél óra nyugi. Hozzánk jön az egész család, nagy sütés-főzésben vagyunk. Z. elég türelmes, 5-re jönnek a vendégek, addig nem izgul. (Remélem nem fognak késni... :whistle: ). G. viszont megőrít! :woohoo:
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt, a betegek gyógyuljanak meg!
- Edina 21
-
- Fiam 13éves,Lányom 17 éves
- HáromMackó
-
- Auti kisfiam 10 éves
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- skodajoe
-
Nagyon köszönöm az eddigi infókat, segítséget!
Örülök, hogy rá találtam erre a közösségre, biztosan sok kérdés lesz majd a közeljövőben.
Egy két szót írok, hogy áll G. állapota. Elkezdtük most már a tejmentesség mellett a gluténmentes életet, plusz isszuk a halolajat. Megkaptuk az első Tsmt tornasort, amit hol élvez, hol nem
Igazából sokat változott, több dolog érdekli, újra tologálja a kocsikat, oda ad dolgokat a kezünkbe, telefont odahozza és nyomja fülünkhöz stb. Okosodik a maga módján. Hisztik vannak, főleg most mert fogzik, de nem olyan vészes. Etetéssel is elég jól boldogulunk most (kop, kop, kop), sok új dolgot megkóstól és megeszik. Várjuk a januárt, hogy kezdődjenek a fejlesztések, addig itthon probálkozunk és tornázunk lelkesen.
Jah, és rengeteget gagyog mostanában. Sikoltozás megszünt, helyette sok bababa, egy, te, mamama, stb van. Ez nem tudom jó-e, de nagyon aranyosan nyomja a halandzsát.
Még egyszer Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
- Miri
-
Én is nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
- Frézia
-
www.welt.de/vermischtes/article135771405...ischen-Kollegen.html
- sünöcske
-
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Mi már nagyon vártuk a havat, sajnos még nem elég. Pedig Gizmo imádja!