Másolásvédett tartalom.

Frissen diagnosztizálva

Autizmus mindennapok

• sünöcske
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Több
12 éve 9 hónapja #19912 Írta: sünöcske
sünöcske válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Az előbb találtam:http://index.hu/bloghu/autizmusmesek/2013/06/24/hogyan_segithetsz_456

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 9 hónapja #19913 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Ahajnal,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 9 hónapja #19914 Írta: Szanya1
Süni, köszi az ötleteket, felrakom és holnap ki is próbálom. Ha hajlandó lesz bármire egyáltalán...

• ahajnal
Több
12 éve 9 hónapja #19915 Írta: ahajnal
ahajnal válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Nem Szanya neki mindig a feje fáj, és akkor jönnek a viselkedésgondok, szerintem ha túlterhelődik akkor van ez, pl ovis napokon du is szokott lenni.
Gondolom, hogy már eleve az ingerektől fáj. vagy nem tudom.

• sünöcske
Több
12 éve 9 hónapja #19916 Írta: sünöcske
Szanya: ami jó, az állatoknak vannak méreteik is. Mérőszalag fejkörfogat, hossz, lábhosszúság. + súlymérés! Lehet írni is. Melyik a leghosszabb, a legkövérebb..,stb?
Ó ezek a jó kis szerepjátékok, kár hogy egyik fiam se vevő rá. Nyista képzelő erő.:(

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 9 hónapja #19917 Írta: Szanya1
Ezek tényleg nagyon jók. Meg is örökítettem: auti.hu/index.php/letoltheto-feladatok/e...o-szamos-valaszokkal
Ha másra nem is,a lemérésben biztos benne lesz a gyerek. :) Szerintem a súlymérés lehet, hogy Andrist is lekötné. Mondjuk konyhai mérleggel!
Tényleg, csinálok egy táblázatot, baloldalt az állatfotók, fölül a mérési adatok, és együtt beírjuk. Szupi. :)

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 9 hónapja #19918 Írta: Szanya1
Ahajnal, neurológusnál voltatok már? (Bocs, ha már írtad, a memóriám elég vacak.) Az nem jó, ha folyton fáj a feje. Nem csoda, ha akkor viselkedésproblémái vannak. De lehet egyszerű szemészeti gond is. Persze lehet, hogy csak simán elfárad és rosszul fejezi ki magát, de mi van, ha tényleg fáj a feje?

• bundáskenyér
  • Témaindító
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Több
12 éve 9 hónapja #19919 Írta: bundáskenyér
bundáskenyér válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Ahajnal

nálunk is ez van a fejfájással. Túlterhelődik az idegrendszere. Elvileg szoktatni kell, mindig picit többet bír. Elvileg, mert nálunk nem működött, soha nem bírtunk 1-2 óránál többet fejlesztésen, óvodában, játszóházban, idegen helyen.
Nálunk ilyenkor repkedés, nevetés, sikítás, fülbefogás, földön fekvés, sikítás és 25 fölé megy a cukra az adrenalintól.

• ahajnal
Több
12 éve 9 hónapja #19920 Írta: ahajnal
Szimplán túlterhelődik, tudom. Szemészeti gondja nincs mert gondozásban van és tudom, hogy jó. Itthon nem fáj, ovi után ha fáj akkor is elmúlik. Megfigyeltem, körbejártam már párszor, a neurológia elég durván hajtott el minket anno, nem foglalkoztak vele.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

• ahajnal
Több
12 éve 9 hónapja #19921 Írta: ahajnal

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #19922 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Süni: Zseniális vagy!!! Komolyan, egy kincs! Szanya, jegyzetelj, hogy jövő héten kipróbálhassuk.

Ahajnal:

• ahajnal
Több
12 éve 9 hónapja #19923 Írta: ahajnal
Labolen

• labolen
Több
12 éve 9 hónapja #19924 Írta: labolen

• champ
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Több
12 éve 9 hónapja #19925 Írta: champ
champ válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Üdv mindenkinek!
Iszonyú nagy lemaradásom van, remélem hamar behozom és visszarázódom a társaságba.
Rendeződni látszik a helyzet a melóban, így talán ismét van időm, amit Rátok tudok fordítani!
A sulinak vége, Z. kapott egy reális értékelést a suliból, a legnagyobb gond a szabályok be nem tartása. Mindegy, most szünet van, remélem őszig megnyugszik, kipiheni magát. Most nagyon várja, hogy másodikos legyen! Nem volt egyszerű, de kaptam egy telefonszámot egy logopédushoz, aki elérhető távolságban lakik, dolgozott már autival, nem ijedt meg és vállal nyárra gyerekeket. Holnap hívom! Az ismerős logopédus kiköltözött Németországba... :(
A skacok Miskolcon vannak, két hétig csak Apa meg én vagyunk. Tapasztalataim szerint az első hétvégéig szuper (napi két-három telefon mellett), aztán nagyon vacak! Jól érzik magukat, egyenlőre nem hiányzunk nekik.
Remélem mind jól vagytok!

• labolen
Több
12 éve 9 hónapja #19926 Írta: labolen
Champ: Jó, hogy itt vagy. :)
Két hét! Nem semmi. :) A nagy kérdés már csak az, hogy kinek lesz vacak a második hét, nektek, a gyerekeknek, vagy a fogadóknak. :blink: :D

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 9 hónapja #19927 Írta: Szanya1
Champ, na végre! :) Már tegnap este filóztam rajta, hogy megkérdezem, hogy elmosott-e az árvíz??
Remélem, beválik majd a logopédus. Nekünk is kéne egy, de a korábban jó feladattudata kezd eltűnni a gyereknek. :( Márpedig így a logopédus nem fogja vállalni.

Labolen, beírtam mindent! Egyetértek, Sünt aranyba kellene foglalni. :)

• sünöcske
Több
12 éve 9 hónapja #19928 Írta: sünöcske
Champ: Jaj de jó, hogy itt vagy. Bár most gondolom apussal eltűnsz megint! ;) Én elképzelni se tudok 1 hetet Gizmo nélkül bele is betegednék. Vagy megőrjíteném a férjem a folytonos telefonálással. :whistle:

Még, hogy aranyba? :blink:

ahajnal:

• champ
Több
12 éve 9 hónapja #19929 Írta: champ
Köszi csajok, aranyosak vagytok! :)
A "vacak" egyértelműen rám, ránk vonatkozik! :) Anyósomék max. fáradtak, a gyerekek telefonba nem nagyon panaszkodnak, de bármennyire jól esik a kis kimenő, nagy hiányoznak a második héten. Én valszeg egy hét gyermektelenségre vagyok kalibrálva! :laugh:
Holnap okosabb leszek logopédus ügyben, igaz a gyerek nincs itthon, tutit biztos csak akkor mond, ha vele is találkozott. Én hetente kétszer szeretném vinni, de lesznek még a nagyiéknál, így lesz olyan hét a nyáron, hogy nem lesz logopédushoz járás. Z. egyébként nagyon bírta ezeket a foglalkozásokat, bár kimondottan grammatikai fejlesztése eddig még nem volt. Majd meglátom mi lesz!

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 9 hónapja #19930 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Ó! 2 hét szabadság!

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

• champ
Több
12 éve 9 hónapja #19931 Írta: champ
Süni: bár eltűnhetnénk! Eddig még nem értem haza időben a melóból, Apát is most fogják be jobban, de hétvégén fesztiválozunk! :) :) :)

Már nem is merem feszíteni a húrt: lesz még ilyen hét a nyáron, sajnos nem megy máshogy a 2,5 hónapos nyári szünet. :(

Oldalmegjelenítési idő: 8.875 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum