Játékajánló
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Én meg még nem mutattam meg a szülinapit:
torony.jpg melléklet nem található
Mágneses, kulcsos, nagyon bejött.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lucy
-
- Nem elérhető
HalliGallikp.jpg melléklet nem található
Heuréka!
Igen, most látom, jó lett.
Szóval, mindenki húz a lefelé fordított pakliból, és ha a lapokon összesen 5 db egyforma gyümölcs van, meg kell nyomni a csengőt (szállodai típus), és viheti a leggyorsabb a lapokat.
Egyébként van több változata, ráadásul házilag is bővíthető
Szanya,
mi a neve a feltett játéknak?
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Lucy
-
- Nem elérhető
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
- Miri
-
- Nem elérhető
Á. nemrég kapott társasjátékokat.
A kedvence a Figurix lett, ami fejlesztő játék is egyben. 3 dobókockával kell dobni, amelyek különböző részleteket mutatnak a képből, amit meg kell keresni, és a saját korongot gyorsan rá kell rakni a képre. 36 színes képecske tartozik a játékhoz.
Most megpróbálok képet csatolni, korábban a Mozillával nem ment.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
A Figurix képeket ismertem, a szabályt a kockákkal nem, nagyon jónak tűnik, kár hogy Z. épp a "nem társasozunk" fázisban van.
De ha beköszönt a szünidő, akkor ráveszem valahogy.
- Miri
-
- Nem elérhető
A korábbi csatolmányokat azonban most nem látom.
A másik a Fotós szafari volt, ami egy logikai játék. Szerintem jópofa, de még csak néhányszor játszottunk vele, Á.-nak ez kevésbé tetszik.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Miri
-
- Nem elérhető
A nyári szünettől én is sok mindent várok, azért rengeteg időt kell eltölteni. :dry:
És még egy társas a Miért éppen Uppsala? Ez már nagyobbaknak való, 10 év fölötti korosztály van eleve megjelölve, de szerintem csak azoknak a gyerekeknek jöhet be, akik szeretik a földrajzot, térképeket. A játék során az egyes helységkártyákat földrajzi elhelyezkedésük szerint észak-déli vagy kelet-nyugati irányban sorba kell rakni. Játszottunk már vele, de csak könnyített verzióban, azért mi sem ismerünk egy csomó európai várost. :whistle: Amúgy elég nehéz. :woohoo:
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Miri
-
- Nem elérhető
A térképmánia egész jó dolog.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Neki is bejönnek a térképek, most is van egy kis Mo. födrajzi térkép az ágya mellett. Azon szokta mutogatni a várható időjárást.
A Norris féle tili-toli játkékokat ismeritek?
Mi most kaptunk egyet a nővéreméktől, mert ők nem használták. Nagyon klassz fejlesztő, amivel a gyerekek önállóan is tudnak játszani és le is lehet ellenőrizni. Szinte a végtelenségig bővíthető, mert rendelhetőek hozzá külön feladat kártyák.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Térkép: Szanya ti is csinálhattok külön Mo.-s térképet. Saját meglátogatott város képe a városnév helyén. Győr- vizes játszó, Szeged-állatkert, Visegrád-Bob, Esztergom-Duna múzeum. Lehet lemérni a távolságot odaírni hány óra alatt érünk oda....stb.
Dávid a városokat onnan tudja hol vannak és persze az van előnyben, amelyiknek jó focicsapata van.
Jó lehet a társas, emiatt szeretjük a honfoglalót is, mert bővíti az ismereteinket és kiderül, hogy az okos férjemnek is vannak holt területei, ahol verhető. :whistle:
- Miri
-
- Nem elérhető
Jó ez a térképes ötlet!
Egyébként Á. is azokat a városokat ismeri - legalábbis annyit tud, hogy mely országban vannak - amelyeknek van első osztályú focicsapata.
Szanya: Az is szuper, amit kitaláltál, így biztos könnyebben átmennek azok a dolgok is, amik kevésbé érdeklik.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Viszont abból meg rengeteg Logico meg az a másik fajta van az oviban, úgyhogy már feladatlap mérgezésünk van.
Ettől függetlenül megvettem az összes beszédértésre irányulót, még nem álltunk neki, de jónak tűnnek.
Süni, ezt tavaly megcsináltam,mikor mászkáltunk erre-arra. Budapesten belül is. Hogy kell oda menni, mi van ott, ilyesmit. Nagyon szereti az ilyen feladatokat, vele rajzoltatom be az útvonalakat, olyan, mint egy labirintusos feladat.
- Lucy
-
- Nem elérhető
Tick Tack Bumm Junior
A csoportban nagyon szeretik a gyerekek, én is most készülök megvenni.
Kártyát kell húzni, a képpel kapcsolatos szavakat mondani, közben adjuk körbe a bombát, ami bármikor robbanhat (hangot ad), ezt kell elkerülni, hogy a mi kezünkben robbanjon.
Utólag is lehet házilagosan képekkel bővíteni, a bombát változatosan használni, szerintem jó befeketetés lesz. A felnőtt változatban szótagokat kell húzni, kockával dobni, az mutatja, melyik szórészben legyen az adott szótag.
ttbjj.jpg melléklet nem található
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Ami tetszik, hogy maga oldja meg, olyan mint a primo v.lük, de itt egy madzagot teker és akaratlanul is fejlődik a kézügyessége.Végül megfordítja a lapot, és önmagát tudja ellenőrizni. Ha a rajz szerint fűzte a fűzőt, akkor jól dolgozott.
Fűzőcske hang és betű, Bandolino. -már csak be kell szerezni, bár ilyet lehet készíteni otthon is. -Szanya rátok is gondoltam, mikor láttam.
- Miri
-
- Nem elérhető
Hány éves gyerekek vannak a csoportodban?
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy érdekes lehet-e ez nekünk is (10 évesnek)? Már gyűjtöm a karácsonyi ötleteket.