Játékajánló
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Képeket, leírásokat, videót linkeljetek légyszi, előtte leírva a játék nevét, mert a webshopos linkek egy idő után nem elérhetőek!
A kereskedelmi reklám természetesen ebben a topicban sem megengedett, csak az aktív fórumozók linkjei jelenhetnek meg.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lucy
-
- Nem elérhető
Elefun lepkefújó elefánt:
Ez nehezen ment eddig, nem tudott figyelni és a hálóval lepkét elkapni egyszerre, újra elő kell vennünk.
Várom én is további ötleteiteket
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Egy kis szövet zsákban az összes betű benne volt, meg jó néhány vagon, amin a szavakat lehetett összerakni, és persze mozdony. Sajnos ilyen teljes készletről nem találtam linket.
Vonat és betű kedvelőknek szerintem ideális.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
makenbreak.jpg melléklet nem található
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Az előbb becsatolt Make 'n Break-ből nekünk az úti verzió van, nagyon jó, imádja a gyerek. Kártyákon van megadva, amit ki kell rakni a kis fa téglatestekből, utána gyorsan szétborítani és közben ketyeg az idő, minél gyorsabban kell tudni összerakni az alakzatokat.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Tojas-futam.jpg melléklet nem található
Ez az egyik kedvenc topicom lesz, azt már látom.
- agiviki
-
- Nem elérhető
de az összes ehhez hasonlót szeretjük, pl. kalapácsos játék. Megnézem ezt a tojásfutamot:-)
Lucy, köszi az ötleteket:-)
- Lucy
-
- Nem elérhető
Gokillatoskrpuzzle.png melléklet nem található
Szanya,
ok, akkor félreértettem
A Make'n' break névről megvan, de nem néztem még utána, jónak tűnik
Van Duplo számvonat, de az olyasmi, mint a régi számos Duplo, tulképpen vonat alapra a számok feltehetők, szintúgy volt kapható betűs Duplo készlet, ma már ritkán kapni, és nagyon drága. A számos nagyon régi kedvenc, a betűst mindig kéri a gyerek, de már az ezredik betűs dolgot meggondolom, megveszem-e neki, főleg ennyiért...
A lepkefújó videó akkor mehet, ha jól értem, a többiről sajna csak kép van, szerintem csak rövid ideig voltak forgalomban, azért lehet már csak korlátozottan, itt-ott hozzájutni.
Kipróbálom én is a csatolást, egy kedvenc kirakó, egymás után jönnek az állatok, pici részeikből kell kitalálni, ki következik. Nagyon hamar megy már, de szereti még H.
- Lucy
-
- Nem elérhető
Gokifagyngyk.jpg melléklet nem található
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Lucy: Ezt a betűfűzőst néztem délelőtt.
Amin meglepődtem, hogy a Coloramát, most megtaláltam fából és föl is lehet fűzni.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Kisebbeknek kirakósként is használható (ha megtartjuk a táblát, amiből kipattinthatóak a formák). Körberajzolva pedig színezőket lehet a segítségével készíteni.
blindekuh.jpg melléklet nem található
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Azért leírom, hogy szerintem a zingo szuper, és ami most tetszik nekik, az a spuzzle.
5 féle 4 darabos kis minikirakót kell kirakni, úgy, hogy kártyát húzol, és amelyik állat van a kártyán, abból rakhatsz ki egy darabot. Aki hamarabb kész, az nyer, közben van rablós kártya, és olyan, amiben mindenki rakhat egy tetszőleges darabot. Szerintem nagyon jópofa, több féle verzió is van, nekünk hercegnős van, de L.- t nem zavarja.
Amúgy a fiam elvan 56 darab fakockával, mindegyikre egy számot írtunk. Nem volt nagy befektetés.

Szanya: Itt válaszolok a postásos kérdésre: Elég bonyolult, ha minden szabályt alkalmazol. Ha nem használod a kártyákat, akkor lehet sima körbemenős, és levél lerakósként játszani, és nem taktikázol. Mi amúgy úgy játszottuk, hogy mindenkinek én mondtam, hogy mit csináljon. De eddig csak egyszer próbáltuk, még tanuljuk.
- Lucy
-
- Nem elérhető
Szanya, a Blinde Kuh mindig ott van mint beszerzendő, igazából hasonlatos a pokróc alatti tapogatóshoz kicsit.
Valakinek van Happy Cub nevű kockája? Néztem, hogy térben és síkban is kirakható, a térbeli dolgok nehezebben mennek, gondoltam, hasznos lenne.
Én ma olyat találtam ki, hogy tanuljuk a könnyű és nehéz megértését, hogy tál vízbe tett egy-egy dologra meg kellett előzetesen tippelni, úszni fog a vízen vagy lesüllyed. Helyes válaszért pontok jártak, most kivételesen nem követelt gumicukrot a végén, el volt foglalva a vizes munkával. A végén kanállal neki kellett kiszednie a cuccokat, nagyon élvezte, persze kis víz ráment a nacijára, így volt ruhacsere is :whistle: :laugh: .
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Azt hiszem, ezt a levelest megvesszük a szülinapjára. Szeretem ezeket a bonyolult társasokat. A minap Labirintusozásra is rávettem, pedig ez nem a kicsiknek való. Most először volt hajlandó játszani vele, úgyhogy még nehézkesen ment, mondanom kellett, hogy mit hova kell tolni, de jó lesz ez. (De mondjuk a kicsiknek valót kellett volna inkább megvennünk.)
labirintus.jpg melléklet nem található
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Lucy
-
- Nem elérhető
addictaball-small-maze.jpg melléklet nem található
- Lucy
-
- Nem elérhető
Szanya, nekünk meg a lesüllyedős hiányzott, a citromot félig elfogadtuk annak, az sem merült teljesen az aljára, a kanál az igen.
Fennmaradtak a Duplo állatok, kupak, egész dió, toboz, gumi fürdőjáték.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Lucy
-
- Nem elérhető
Egyre nagyobb kedvet kapok én is hozzá, de nem tudom belőni, H. foglalkozna-e vele, vagy nem lenne hozzá türelme.
Recent Toys termékek hasonlók még, bár az már nekem is fogós lenne sztem, de ez nem jelent semmit, az ilyenféle játékok nem az erősségeim...