Napi sikerek
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
Eddig gondolkodtam, mi pozitívumot tudnék írni ma ide, sajnos kellett töprengenem egy darabig...
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
Z.-nak ez a módszer se válna be személyek azonosítására, annyira nem figyel senkire, hogy hihetetlen. Csak az az érdekes, ha mozgásban vannak, vagy ha nagyon intenzíven próbálnak beszélni hozzá.
Az előbb ezt "boldog-mérges" nem értettem, azt hittem, külön van. De most megvilágosodtam. Nagyon jó meglátás! Gondolom nem ismerte azt a szót, hogy kárörvendő, ugye?
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- champ
-
- Nem elérhető
- 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Nem, nem ismerte a kárörvendő kifejezést. Ki szokta vágni magát ezekből a helyzetekből egyedi szóalkotásokkal, mint pl. a hidegülés is. Sokszor vicces, de néha beletrafál egy ilyen meleg vagyok-kal. :whistle:
Z (időnként megzavar, hogy neked is Z-d van
Ma az ismerősöknek "Holnap lesz a szülinapom!" felkiáltással köszönt, jó sokan megtudták reggel, hogy holnap lesz 9 éves.
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
G elég jól elmondja miktől fél sőt, legutóbb az oviban meg is mondta hogy fél a tűzijátéktól a tortán. Megkérdezték, hogy ha távolabb megy az úgy jó lesz e, de G ki akart menni a teremből. Kimehetett.
Nálunk nagyon sok félelem van. Érdekes a fény és hang-efektekkel kapcsolatosak állandóak a többi az jön-megy.
Most átszerkesztettem az utolsó mondatomat:
G egész ügyesen rak már ki puzzlet. Több mint fél évig szétvagdosott képekkel kellett gyakorolni, mert ahogy a normál hullám puzzlet elővettem nem nézte a képeket és agyatlanul nyomkodta össze csak a forma szerint összepasszolókat.
Egy ideje már 20 db-ba vágott képeket is ki tudott raknit. Pár napja elővettem megint a régi kisvakondos puzzlét és simán tudta. Ma egy másikat és az is ment.
Tudom sok autinak ez nagyon jól megy. G-nek eddig nem és erre is rá kellett gyakorolnunk.
- Lucy
-
- Nem elérhető
ez lehet, hogy magától is ment volna már G.-nek, az idő múlásával megérett rá, vagy megjött a kedve, ki tudja. Nálunk utóbbi eset állt elő dominónál. Tudta, hogyan kell, de nem volt kedve hozzá. Mostanában élvezi is, valahogy most jött meg hozzá a kedve.
- champ
-
- Nem elérhető
Most ép ezerrel megy a lufi figura készítés, G. ezt kérte ajándékba. Tök profi a férjem! :ohmy: Már van két pudli, egy lepke, és most készül a csiga. Gyerek napon megyünk árulni!
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
csigák: az utolsó nagy esőzés alkalmával kész aknatelepet alkottak, beszéltük is F.-vel, hogy milyen lehet a csigapörkölt. :laugh:
200db-os puzzle, hát engem vele az őrületbe lehetne kergetni vele. Minden tiszteletem a férjedé.
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
Viszont tegnap egyedül besamponozta a haját és szólt, hogy öblítsem le. Ez óriási dolog! (Mivel retteg attól, hogy vizes lesz az arca és eddig azt is utálta, hogy a feje vizes lesz.)
- champ
-
- Nem elérhető
Nálunk a fürdés már nagyon jól megy: ki sem szál addig, amíg meg nem mosakodott mindenhol. Van előnye is a merev gondolkodásnak.
- Frézia
-
- Nem elérhető
Viszont a kirakózást mi is mellözzük mostanában. Csak nem egy évszakhoz kötödö jelenségröl van szó?
- champ
-
- Nem elérhető
- agiviki
-
- Nem elérhető
Mimi tegnap rájött, hogy lehet a hörcsögünkkel játszani! Letettük a ketrecét a padlóra, Mimi meg szólt neki, hogy "Cicúr gyere!". (Picúrnak hívják.) Aztán mutogatta neki a mászóalagútját, hogy "Oda, oda!". De a legjobb az volt, hogy amikor lefotóztam hörit, Mimi hallotta, hogy exponál a gép, c-c szerű hangot ad, és mondta nekem, hogy "C-c!", hogy fényképezzek még. Nagyon nevettem :laugh: Ma is játszottunk vele, meg is etettük.
Ma Emmánál nagyon ügyes volt, várta a feladatokat, amikor kész volt néhány feladattal, még kivett párat a polcról hogy megcsinálja :woohoo:
Süni, csigapörkölt :woohoo: :sick: Undi :sick:
- champ
-
- Nem elérhető
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
- Miri
-
- Nem elérhető
Ez szuper, gratulálok!
Ágiviki:
Nagyon aranyos a "Cicúr" név, igazi kis uraság. :laugh: De jó, hogy játszik vele Mimi.
És az is nagyon jó, hogy ilyen ügyesen feladatozik! Nagyon szépen fejlődik!
- champ
-
- Nem elérhető
Igazából nem lepett meg, szerintem már nektek is írtam, hogy ha gépelek és ő néz eközben, akkor sokszor hamarább szól, hogy rosszul írtam valamit, mint ahogy a world aláhúzz a szöveget.
Tegnap elgondolkodtam valamin: írtam már régebben arról is, hogy ha Z. mond valamit, és nem jut eszébe egy szó, akkor úgy próbál nekem segíteni, hogy a levegőbe rajzol. Eredmény persze zéró, ő meg ettől mindig pipa lett. Meg furán is nézett ki az állandó pantomímezéssel.
Úgy veszem észre, hogy teljesen eltűnt ez a szokása.
Azt is írtam, hogy általában vigyáz a cuccaira, de ha mégis elhagy valamit, az örökre elveszik, mert keresni nem hajlandó emlékezni meg nem képes.
A játszózásról viszont kiderült egy bakim: azt nem mondtam el szabálynak, hogy ha valaki külön jön haza a többiektől, akkor szóljon nekik, hogy ne keressék. G. tegnap mondta, hogy a frász kerülgette őket, amikor Z egyedül hazajött, ők meg nem tudták, hogy hova lett. Szóval eggyel bővült a játszóteres szabályunk: szólni kell a többieknek, ha egyedül hazajön.
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Champ: Gizmo, hogy nem beszél egyre jobb a metakommunikációja. Bár az egész lakáson végig vonszolást nem élvezem a cél érdekében. Viszont, ha akar vmit és látja, hogy elfoglalt az illető, keres új áldozatot. :laugh:
Ma reggel édes volt, ahogy bement a terembe és fogta a táskáját és az asszisztens kezébe nyomta, na pakold ki. Minden reggel elveszik tőlem és kiveszik belőle a kaját.
agiviki: a franciák pedig csipázzák! :laugh:
Használd ki Cicúrt egy kis játékra! Mi sokat futtattuk a hörcsögöt. Csináltunk neki akadálypályát a szőnyegen, könyvekkel lezártuk az útját (erre tök jók a leporellók) és legóalagút, wc-guriga...stb. Például tök édik, amikor csúsznak lefelé a könyvön v. kapaszkodnak a faliszőnyegbe, függönybe.
- Frézia
-
- Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Champ: a csigák nálunk mostanában az érdeklödés középpontjában állnak. Ha súlyosbodik a témakör, lehet hogy még lesznek kérdéseim, úgy tünik, Ti már szakértök vagytok. És már helyesírásban is! Ez igen!
- Miri
-
- Nem elérhető
Nagyon helyes A. a szemüvegben!
Aranyos lehetett, ahogy odaadta a táskát.
Nagyon jó ötleteket adtál Vikinek a hörcsögök TSMT-jéhez! :laugh:
Amúgy a macskánkat mi is szoktuk tornáztatni.
Frézia:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- champ
-
- Nem elérhető