Beszélgetős! :)
- katalyn76
-
- Nem elérhető
A véleményetekre lennék kíváncsi még sosem gondolkodtam ezelőtt ennyit ezen mivel nem tudtam hogy Patrik másabb mint az átlag gyerek. Nem tudom igazán mi lenne jó ajándék karácsonyra neki fejlesztő játék vagy valami hülyeség idézőjelbe persze amivel elbohóckodik pl búgócsiga valami különlegesebb stb.
Annyira tanácstalan vagyok. A fejlesztő játékok is olyan sok félék és választani sem lehet közülük hogy minek van értelme egyáltalán és minek nem na meg az árakat ne is említsem. Mit lehet ne neki okosat kitalákni 3.5 évesen??
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Viszont a "játék" játékot is jól meg kell gondolni, olyan drágák. Ha még nincs, akkor a Dupló szerintem jó lehet, azzal egyedül is tud játszani. Ha van hozzá hely, akkor jó a bújócskacsővel kombinált sátor, labdákkal. A floor puzzle is jó, ha szeret kirakózni. Lehet kapni Thomasost is. A favonatos szett is nagyon jó, ilyenkor akciózni szokta a Tesco.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- katalyn76
-
- Nem elérhető
Hát hely az nem sok van két szobánk van igy is kerülgetjük a hatalmas trambulint is bár hál istennek nagyon sokat használja.
köszi az ötleteket és még várom továbbra is
van konkrét ötleted is házi fejlesztőkre??
- Nikuc
Mi is pont a kisvonaton gondolkodunk még a Logico mellé, a szülőktől ilyen favonat készletet kértünk. Múltkor kapott olyan fakockákat, ami egyben formabedobó is, a másik fajtában meg egy városka van járművekkel, a harmadikban pedig golyósínt lehet építeni. A kockák egyformák, így együtt és külön-külön is lehet használni. Egyenlőre a formabedobót használja, de már tanuljuk a városépítést is, később meg jöhetnek az üveggolyók.
A mesék közül nálunk a nagy kedvenc a Kisvakond, a dobogó második helyén a Chuggington, a harmadikon a Thomas áll. A többi mese annyira nem érdekli, de múltkor az oviban nézték a Kockásfülű nyulat, utána már itthon is megnézte. Addig nem akarta.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Persze, hogy van ötletem a fejlesztőjátékra, ha van rá egy heted, hogy elkészítsd.
Volt egy anyuka, aki felrakott egy pár fejlesztőfeladatot a netre. A színes karikás feladat az nagyon jó: picasaweb.google.com/benszon/OtthonElkeszithetoFejlesztoJatekok
Babaházzal is jól lehet beszédet fejleszteni, főleg igéket, helyhatározókat lehet tanítani. Kartonból is el lehet készíteni, meg gyufásdobozokból, úgy még érdekesebb is.
- katalyn76
-
- Nem elérhető
Szanya
Jók az ötletek amiket az anyuka is felrakott . Gyüjtöm én is ezeket folyamatosan mentem hátha később jó lesz
- Nikuc
Ez a babaszoba készítés is jó ötlet. Annak még a lányom is örülne. :laugh:
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Elég régen tervezem már, hogy kéne csinálni egy jó nagy babaházat kartonból, csak már nem fér el.
Csináltatok már mézeskalácsból házikót? Azt tervezem idén, de nincs hozzá receptem, meg gondolom valami minta is kéne hozzá.
Kati, ha szereti a pici dolgokat pakolászni, akkor érdemes körülnézni a Müllerben vagy a Kikben, a dekorációs cuccok pont alkalmasak erre. Lehet kapni pici pomponokat, fakaticákat, -gombákat, vékony gumilapot, amiből ki lehet vágni dolgokat, csillogó gyöngyöket, tollakat, matricákat, stb.
De szerintem a gyurmakészlet is jó ajándék, kaptunk egyszer és nagyon örült neki, pedig sima gyurmánk addig is volt, csak extrák nélkül.
- Nikuc
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
A Lidl-t is megnéztem, a festős cuccok, amik most vannak ajánlatban, nagyon jók! Megnézem élőben is.
- Nikuc
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Vízfestéket vettél vagy temperát?
- Nikuc
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Én most mesekártyákat keresek. Régen gyerekként annyi féle volt, most mintha szegényesebb lenne a választék.
Nálunk is nehézkes a játék választás főleg ilyen árak mellett, az óvoda járt velünk jól, mert a nem használt játékok oda kerülnek és könyvek is.
Az ízlése elég sajátos. Nem választ a játékboltba se! :dry:
Nagyon örülök, hogy írtok ötleteket!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Mi az a mesekártya? Amin rajzfilmszereplők vannak?
- sünöcske
-
- Nem elérhető
A mesekártya 4-5 alapmesét (Kis kakas gyémántfélkrajcárja, Brémai muzsikusok) 4 kártyából áll amit gyűjteni kell és a kép alján ott a mese szövegben. Ilyen volt régen a férjemnek, de már elég elhasználódtak vmi hasonlót keresek.
Van hogy ezekről mesélek este, mondjuk rövidítem, hogy tudja nézegetni a kártyát minél előbb.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Ilyen kártyát még nem is láttam. Tök jó lehet! Regio-ban nézted? Ott elég széles a választék.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Sajnos Andrist nem érdekelte a barátnőjénél a babaház.