Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Beszélgetős! :)

Több
13 éve 11 hónapja #2082 Írta: Szanya1
Beszélgetős! :) téma létrehozva Szanya1 által
Itt lehet bármiről beszélgetni, chatelni! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 11 hónapja #2083 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Beszélgetős! :)
Ma bábszínház volt az oviban. Azt hittem, sőt biztos voltam benne, hogy ez maga lesz a rémület és azonnal ki kell vinni, de nem! 15 percig ámulva nézte a fiam, csak utána sokallt be a zajtól. Pedig az egész ovi ott volt, és ide sokan járnak.
Úgy látszik, mindennek eljön az ideje! :) Lehet, hogy a következőn végig ottmarad!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 11 hónapja #2084 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Beszélgetős! :)
Biztosan egyre hosszabban bírja majd! Hetente van bábszínház, vagy havonta?
Nekünk az oviban a drámajátékkal tuningolt zenefoglalkozás ilyen(beöltöznek és eljátszák a dalokat). Az első alkalommal rögtön távozott, a másodiknál a felénél, a harmadik alkalommal végig ott maradt, igaz én is vele voltam. Abban biztos vagyok, hogy alig ért belőle valamit, de majd..(a többi kiscsoportos sem aktív csak ott vannak) Ha távozik még esélye sincs megérteni semmit.

Több
13 éve 11 hónapja #2085 Írta: Szanya1
Nem tudom, annyira még nem sikerült kiismerni a rendszert. Persze most estére kitört rajta megint a nátha. :( Nem tudunk menni 1 hétig. Ezt tudtuk előre, hogy ez lesz, de nagyon magam alatt vagyok miatta, annyira szeret menni. :(

Az nagyon jó, ha ott maradt a kisfiad már másodjára-harmadjára! Ezek a dolgok azért nálunk nem mennek ennyire gyorsan.

Igen, a gyógyped.-ünk is mondta, hogy legalább valamennyit nézzen meg minden foglalkozásból. Ha sokszor ismétlődik, előbb-utóbb megszokják!

Több
13 éve 11 hónapja #2086 Írta: Edina 21
Edina 21 válaszolt a következő témában: Válasz: Beszélgetős! :)
Szanya .
Fog ez menni :) , a lényeg hogy van mellete asszisztens aki segíti .
Ez sajnos így szokott lenni . :( Gyakran betegek voltak az én gyerekeim is.

Én is szeretnék dicsekedni .
A lányom részt vett egy rajz pályázaton.A téma az önkéntesség éve volt .
Ő azt rajzolta le ahogy PECS-eznek az Öccsével és tanítja beszélni :) . Megkapta a külön dijjat . :)

Több
13 éve 11 hónapja #2087 Írta: Szanya1
Gratulálok még egyszer Virágnak!!! :cheer:
Ha alkot újat, akkor első a szkennelés! ;)

Több
13 éve 11 hónapja #2088 Írta: tomger
Szanya, fel a fejjel, hátha nem lesz a nátha annyira vészes, 1-2nap otthon és mehettek. Mi is lavírozunk, még nem esett le a lábáról. Egyik nap folyik az orra másik nap már nem, hőemelkedés szerencsére nem volt. Most éppen köhög, de csak C vitamin és köptető megy...
Edina, én is gratulálok!

Több
13 éve 11 hónapja #2089 Írta: Szanya1
Ez nálunk is sokszor így van, hogy egy napig folyik az orra, másnap meg nem. Eddig az allergiára gyanakodtam ilyen esetekben, de ilyen hidegben az nem lehet.

Több
13 éve 11 hónapja #2090 Írta: Edina 21
Köszönöm szépen a nevében is .

Több
13 éve 11 hónapja #2091 Írta: tomger
Szanya, hogy vagytok?

Több
13 éve 11 hónapja #2092 Írta: Szanya1
Köszi a kérdést! :) Voltunk dokinál, semmi komoly (egyelőre), csak a szokásos vírus. Elvileg pénteken vagy hétfőn mehet oviba.
Ti hogy álltok a náthavírussal?

Több
13 éve 11 hónapja #2093 Írta: Szanya1
Nem emlékszem, ki ajánlotta nekünk az Elmo-t. Mindenesetre nagyon jó ötlet volt! Egy csomó tök jó dolog van benne, csak Elmótól kell tudni eltekinteni. :laugh: A fogmosós rész pl. zseniális a lehulló fogsorokkal. :laugh: :laugh: :laugh:

Több
13 éve 11 hónapja #2094 Írta: tomger
Köszi, nálunk most épp nincs nátha, csak köhögés. Hol felszakad, hol száraz. Most még nem vittem orvoshoz, nem vészes.
Inkább attól tartok, hogy mikor majd nem leszek itthon, akkor ne legyenek betegek. A nagyi még egy lázmérést sem tud popsiban, apa nem orrporszívózik szivesen.. szóval ne legyenek betegek, mert akkor nagy baj lesz...

Több
13 éve 11 hónapja #2095 Írta: Szanya1
Tanítsd meg a kisfiadnak az orrszívást! Az enyém nagyon gyorsan megtanulta, és már "önkiszolgál". :cheer:

• Nikuc
13 éve 11 hónapja #2096 Írta: Nikuc
Nikuc válaszolt a következő témában: Válasz: Beszélgetős! :)
Én is pont most szereztem meg a bilizős Elmot és meglepett, hogy milyen jó.
Még sosem mértem popsiban lázat egyiknek sem. :blush: Az orrszívást meg nálunk apa végzi, porszívó nélkül. Szájjal szív, így a gyerekek nem félnek a porszívótól. Sőt, nagyon szeretik.

A fiam mondja a buborékra, hogy "bubi" és ha ég a lámpa, mutatja, és mondja, hogy "ég". Most így hirtelen ennyi jut eszembe. Az utóbbi időben eléggé megeredt a nyelve. :laugh:

• Nikuc
13 éve 11 hónapja #2097 Írta: Nikuc
Edina: Én is gratulálok a lányodnak! :)

Több
13 éve 11 hónapja #2098 Írta: Szanya1
Nálunk is a "bubi" az elsők közt volt, és a lámpamánia is. :cheer:
Mostanában a világítós James-szel alszik, világít vele a takaró alatt, és mondja hozzá, hogy "lámpája!". :cheer:

• Nikuc
13 éve 11 hónapja #2099 Írta: Nikuc
Ez jó ötlet! Az én fiam is szereti azt a mesét! :laugh: Még úgysem tudtam, mit kap a Mikulástól. (karácsonyra a Logicot néztem ki. Találtam olcsóbban, mint amit itt mutattatok, ha érdekel valakit)
A világító dolgok takaró alá vonszolása nálunk is nagyon megy. :laugh:

Ez már annak a kis fejlesztésnek a hatása lehet, hogy elkezdett beszélni, vagy csak most ért ebbe a korba?

Több
13 éve 11 hónapja #2100 Írta: Szanya1
Szerintem inkább "saját erőből" kezdett beszélni, de egy biztos, náluk nem annyira a beszéddel van gond, hanem a kommunikációval. És épp emiatt feltétlen szükséges a kommunikációt fejleszteni. (Kérdés-válasz, elmesélés, stb. Távlatilag!) Úgyhogy ne hagyd abba, jó az irány! :cheer:

Több
13 éve 11 hónapja #2111 Írta: Edina 21
:) Nikuc .Köszönöm.
Mesében
Nekünk még a Dóra a felfedező is bejött és a Diégó , mert ímádja az állatokat .Dórában meg sok az érdekes feladat ovisoknak való.

Oldalmegjelenítési idő: 0.547 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum