Szia Labolen, a kézmosós folyamatábrát ki is tettem. Szuper!
Pisilni, kakilni már tud egyedül:) csak a fenéktörlés hiányzik még...
A kint-bent feladatot elsőre úgy képzeltem el, hogy kivágjuk a házakat, a tárgyakat is egyesével, laminálom és a tárgyakat elhelyezzük együtt (vagy a kezébe adom hogy tegye ő, ha nem akarná akkor csak én rakom úgy hogy figyel). A bútorokat a házban a többit értelemszerűen kint.
Minden egyes tárgy letevésekor mondom: Az ágy bent van. az asztal bent van. Az autó kint van. a nap kint van. (Semmi kint süt a nap...most még) Ha rá tudom venne vele is mondatom majd.
Ha ez igy bemegy, szerintem jó lesz az az outside-inside oldal, köszi, majd csak összekötösen, de most muszáj vizualizálni, rakosgatni, hogy az értelmetlen kint bent mondatait helyrerakjuk. Biztos vagyok benne, hogy meglesz. Csak mostanában annyi felé járunk és a hallási tréning végzése totál elveszi összes időnket, most nem tudok leülni mellé 5 percre amikor pihent lenne és látnám hogy lenne értelme.
Vasárnap óta több nagyon jó dolgot is összedobtam és bosszant hogy a gyerek most egyáltalán nem vevő ezekre... na majd.
A hallási tréninggel kapcs nem érzek semmi +at, csak hogy Gergő totál fáradt tőle.
kicsit csalódott is vagyok..