Éjszakai felsírás
- katalyn76
-
Témaindító
- Nem elérhető
Kb elalvás után 2 órával jelentkezik ez általában.
Van másnak is ilyen tapasztalata? Mit tehetek hova forduljak?
van egyáltalán rá megoldás
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- akkara
Remélem hamarosan rendeződik a probléma.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- HáromMackó
-
- Nem elérhető
- Auti kisfiam 10 éves
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Hátha segít ez a leírás. Nálunk pont tegnap volt ilyesmi az nt kislányomnál. Mikor felébresztettem, mondta, hogy ő alszik hagyjam békén. Mondjuk ő nem nyitotta ki a szemét, csak sírt és vergődött. Azt hittem fáj valamije, mert szokott amiatt is ébredni. Mikor ölbe vettem, akkor majdnem visszaaludt, csak mindig vinnyogott közben. Most már tudom, hogy nem jól kezeltem, mert azt hittem ébren van, csak nem akar válaszolni, hogy mi baja. Legközelebb csak ölbeveszem és ringatom.
- katalyn76
-
Témaindító
- Nem elérhető
Tegnap este szerencsére megusztuk most ahelyett fél egyik röhögcsélt magának. Néha zsibbasztó tud lenni . Ilynekor mindig mondom neki mi van megjöttek a haverok? és lehet hogy tényleg? :laugh:
- Glor
-
- Nem elérhető
- katalyn76
-
Témaindító
- Nem elérhető
Köszi a választ
Egyre jobban úgy látom , hogy tényleg ez a betegség vele járója. Sajnos ez is
- sephora
-
- Nem elérhető
- Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Ez nálunk elég gyakori, volt olyan hét, hogy 3x volt felriadás, de van amikor hetekig semmi - és ez már jó pár hónapja tart.
Valahol azt olvastam, hogy az autizmusban gyakoribbak az éjszakai felriadások.
Logikát sem sikerült még felállítanunk ezzel kapcsolatban. Akkor is jelentkezett, amikor teljesen nyugis napunk volt, de akkor is előfordult már, amikor eseménydúsabb napunk volt. Szóval nem tudtuk semmivel sem összefüggésbe hozni.
Én arra gondolok, hogy jár az agyuk (az én fiamnak mindig van egy aktuális központi témája, ami hetekig de valamikor hónapokig mániákusan foglalkoztatja) és nem tud kikapcsolni éjszaka sem, valahogyan keveredhetnek az álomképek, amik olykor megijesztik. Ez az én elméletem...
- Barbaravagyok
- Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.