Egészségügyi kérdések
ÉJSZAKAI SZOBATISZTASÁGRA SZOKTATÁS
- Mamacita
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
7 éve 5 hónapja #45470
Írta: Mamacita
ÉJSZAKAI SZOBATISZTASÁGRA SZOKTATÁS téma létrehozva Mamacita által
Sziasztok!
Hogy érdemes elkezdeni az éjszakai szobatisztaságra szoktatást? Pár napja kezdtük el, hogy nem adunk rá pelust. Általában nem ébred fel éjszaka, ha bepisil. Ha felébresztjük, akkor meg már nem tud visszaaludni és így borul a napirendünk is. Milyen praktikákat javasoltok?
Hogy érdemes elkezdeni az éjszakai szobatisztaságra szoktatást? Pár napja kezdtük el, hogy nem adunk rá pelust. Általában nem ébred fel éjszaka, ha bepisil. Ha felébresztjük, akkor meg már nem tud visszaaludni és így borul a napirendünk is. Milyen praktikákat javasoltok?
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
Kevesebb
Több
7 éve 5 hónapja #45471
Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: ÉJSZAKAI SZOBATISZTASÁGRA SZOKTATÁS
Nálunk ez úgy volt, hogy akkor nem adtam rá éjjel a pelust, mikor már amúgy se kellett, mert száraz volt reggelente, úgyhogy ezt nem tudom.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mamacita
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
7 éve 5 hónapja #45473
Írta: Mamacita
Mamacita válaszolt a következő témában: ÉJSZAKAI SZOBATISZTASÁGRA SZOKTATÁS
Köszönöm a gyors választ. És hány éves volt? A kislányom már lassan 7 éves.
- Luna
-
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
7 éve 5 hónapja #45474
Írta: Luna
Luna válaszolt a következő témában: ÉJSZAKAI SZOBATISZTASÁGRA SZOKTATÁS
Nalunk is ugy volt ahogy Szanyaeknal, mikor mar szaraz volt reggelente akkor hagytuk el. A fiam nagyjabol 4 -4 es fel eves lehetett akkor.
- zorka
-
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
7 éve 4 hónapja #45475
Írta: zorka
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
zorka válaszolt a következő témában: ÉJSZAKAI SZOBATISZTASÁGRA SZOKTATÁS
En azt csinaltam a fiamnal, hogy kivittem
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
Oldalmegjelenítési idő: 0.668 másodperc