Integráció-szegregáció
- Anya
nem túl közlékeny) abból én sem értek sokat, és majdnem mindig az a vége hogy:
Jaj hát nem érted, jaj nem tudom NEM TUDOM, NEM TUDOM, HAGYJÁL!!!!!
És a többi...
Ezt persze dühösen hadarva, hogy még érthetetlenebb legyen.
Nyolc éves, normál suliba jár, és fogalmam sincs hogy hogyan szokott
jól szerepelni órákon.
Mert a tanárai szerint okos, tehát csak én nem tudok vele kommunikálni.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Labolen, köszi, erre gondoltam.
- labolen
- Nem elérhető
- 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Egy szó mint száz, baromira szociális és kommunikációs fejlesztés kellene nekik az első években, de a kötelező tananyag miatt erre nincs lehetőség. Talán egy olyan nulladik évfolyam kellene, mint a logopédiai osztályokban, ahol nyújtott első van. Az autik elsőben csak szoc-komm fejlesztést kapnának, és utána indulhatna a tananyag. Ja, hát álmodni azt tudunk.
- Bettica77
- Nem elérhető
Az EGYMIben már felírtak minket a várólistára júniusban, csuriban az ujjam, hogy beférjünk.
- Dreamer
Pár napja bennem is ez merült fel, mint megoldás. Az az érzésem, ha be mernék rá áldozni az energiát, akkor megtérülne később. De hát ez tényleg csak álom.
- April
- Miri
-
- Nem elérhető
Nahát, ezt nem is hallottam. :dry:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- April