Óvoda, iskola

Iskolakezdés

Több
11 éve 8 hónapja #27548 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Lucy,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 8 hónapja #27549 Írta: Lucy
Lucy válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Szanya,

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 8 hónapja #27550 Írta: Szanya1
Lucy,

Több
11 éve 8 hónapja #27551 Írta: Lucy
Szanya,

na igen,

Több
11 éve 8 hónapja #27552 Írta: Szanya1
Ahogy mondod.

Több
11 éve 8 hónapja #27553 Írta: Manka197
Manka197 válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Bundáskenyér: ez az auti egység nagyszerű!!! Gratulálok, hogy elintézted! És sajnálom, ha most nem jó nektek, de hátha V. is "belenő"! Jövőre nem hagyjuk ki a számításból! Idén még maradunk oviban.

Több
11 éve 8 hónapja #27554 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Lucy: ez az egész most nagyon új, még nincs sehol, nem indult sehol, így nem is tudjuk, hogy működni fog-e. Viszont szerintem ezt nem lehet előre eldönteni, hogy bírni fogja-e egy gyerek az integrációt vagy sem, már ha érintettebb a gyerek, és most ovis. Azt gondolom, hogy ha ez beindul, akkor mondjuk egy elsőst ide betesznek, és fokozatosan integrálják, vagyis előfordulhat, hogy év végére már minden órán együtt van a többiekkel. Szerintem ez lenne a lényege, hogy egy fokozatos átmenetet biztosít, akinek meg nem megy később se, az is tanulhat normál tanmenettel.

Szanya BA bírására reagálva: aki szeretne ilyen auti egységes kezdeményezést indítani, annak szívesen segítünk a kezdeteknél, hogy kihez lehet fordulni, mi milyen beadványt írtunk. Ha érdekel valakit komolyabban ez a téma, akkor jelezzen itt, vagy privátban, és leírjuk a részleteket. De jelzem, hogy nekünk még csak a kezdő lépések vannak meg, eddig ezek szerint a 11. kerületnem sikerült. De minél több ilyen kezdeményezés van, talán annál többen hajlandók kialakítani a tankerületekben.

Több
11 éve 8 hónapja #27555 Írta: sünöcske
sünöcske válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Bocsi, hogy belepofázok. Szerintem aki nem integrálható ép értelmű auti, annak szerintem inkább egy EGYMI kapuin belül kéne normális tanmenettel végig mennie, ha csak azt nézem, hogy az NT. társadalmi kritikákkal mizú. Bár egy többségi iskolában egy auti csoport szerintem úgy üzemelne, hogy ja az autik (régen kisegítősök...stb) Viszont, ha felvételizik mit néznek ja a Csikiből jön (normál suli) jobban hangzik, mit Sz. EGYMI, sajnos.
Engem igazán maga a megvalósítás érdekelne, hogy ki lesz velük, mennyire képzett...stb.

Több
11 éve 8 hónapja #27556 Írta: Szanya1
Egyszerre fogják eldönteni az összeset, a 11. kerületit is, májusban.

Süni, tökéletesen igazad van és én mindkét verziót kértem itt. Nem tudom, hogy másutt mekkora az egymi, itt még 1 csoport indítására lesz lehetőség, az pedig auti ovis csoport lesz, mert az egyáltalán nincs a közelben. Országszerte is alig. Míg az ép értelmű autikat technikailag be lehet nyomni a többségibe. De természetesen menni fog a "Ja, az Aaaaaaaaaaaaaaa-sok, hehehe". Ezzel nem tudok mit csinálni. De azt ne hidd, hogy az egymiben meg az alapítványiban nem csúfolódnak. Ugyanúgy. Az egymiben hallottam. A másikról meg meséltek. Aki ezt megússza, annak valami kivételes szerencséje van.

Több
11 éve 8 hónapja #27557 Írta: Lucy
Labolen,

jó lenne egy ilyen felállás nekünk is, amit írsz, mert tényleg sokszor a gyarkorlat adja meg a választ.

Több
11 éve 8 hónapja - 11 éve 8 hónapja #27558 Írta: Lucy
Ami bizakodásra adhat okot,

Több
11 éve 8 hónapja #27559 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Nekünk biztosan szükségünk lesz rá. Normál sima integráció nem fog menni-kommunikációja érintettebb és bár épp értelmű, azért nem kiemelkedő annyira semmiben mint itt többek, sem betűk, sem a számok nem érdeklik, nem mintha ehhez kötődne bármilyen talentum, de mégis-, még alapítványiakban gondolkodom. Igen az pénz. De már most is egy vagyont költünk a gyerekre.
Iskola mellett nem hiszem hogy a délutánokat még ennyire lehet majd terhelni mint most, kész lesz a gyerek, szóval nem lesz annyi extra fejlesztés mint most, akkor az iskolának adjuk.

Másik topikba írt hsz-hoz reflektálok. Tegnap nőnap alkalmából vittünk az oviba virágot.G fogta hogy mi lesz bár a nőnapot nem magyaráztuk neki, felesleges még szerintem, de nagy lekesen nyomult a viráhokka,l nem engedte hogy én vigyem az oviig sem.
Befelé menet magyarázgattam neki, hogy odaadod a virágokat és tudod mit kell mondani az óvónéniknek...
G- Sziasztok!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szóval csak ennyit akartam fűzni ahhoz hogy, 4-5 szóig megérti aztán bla bla bla bla
Ráadásul itt még a merevsége is hozzájött, mert erről a köszönésről már annyit magyaráztam neki. :(

Több
11 éve 8 hónapja #27560 Írta: Szanya1
Lucy,

Több
11 éve 8 hónapja #27561 Írta: Szanya1
Tomger, tudom, hogy nem vicces, de ezen jót nevettem. :cheer: Azért a virágot odaadta? Tavaly mi is vittünk (most beteg), katasztrófa volt, 1 óvónőnek hajlandó volt a kezébe nyomni, utána elvágtázott játszani, oda se bírtam cibálni, hogy a többit is ossza szét.

Több
11 éve 8 hónapja #27562 Írta: sünöcske
Szanya:

Lucy:

Több
11 éve 8 hónapja #27563 Írta: Lucy
Szanya,
igen, most én is így gondolom.

Több
11 éve 8 hónapja #27564 Írta: sünöcske
Tomger: legalább köszönt! ;) Dávid anno a virágot oda se akarta adni, mert neki is tetszett. :)

Több
11 éve 8 hónapja #27565 Írta: Lucy
Süni,

Több
11 éve 8 hónapja #27566 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Iskolakezdés
Igen, nagyon lekesen odaadta, de nem mondott semmi és elrohant játszani...És olyan gyorsan tette az egészet, hogy utol sem értem hogy súgjak:)

Több
11 éve 8 hónapja #27567 Írta: Lucy
Tomger!

Nekem is viccesen hangzott ez a sziasztok, nálunk ilyen akkor fordult elő, mikor mindig kérdezte minden kutyástól, az eb hány éves, milyen fajta stb., minden átmenet nélkül, sokszor előrekiabálva. Mondtam neki, előbb köszönni kell,aztán kérdezni.
Rá egy-két napra két idősebb hölgy beszélgetett kutyákkal megállva, és H. odaérve el is kezdte: Sziasztok! Hogy hívják a kutyát? Milyen fajta? :laugh:

Oldalmegjelenítési idő: 0.722 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum