Óvoda, iskola
Pest megye iskola
- Liliom1982
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
6 éve 10 hónapja #46371
Írta: Liliom1982
Pest megye iskola téma létrehozva Liliom1982 által
Sziasztok!Kislányom jó képességű autista. Szeptembertől iskolás lesz ,már kb egy éve keresem a környéken az iskolákat szegregáltat keresünk mert az integráltakról szinte csak rosszat hallottam!De sajnos a szegregált se jó neki mert minden orvos azt mondja oda ő túl okos az integeáltat meg nem fogja bìrni lelkileg se!Segìtsetek pestre nem tudom minden nap felhordani napi 3 óra utazás lenne cegléd Losonczi iskoláról csak rosszat hallok.Teljesen tehetetlennek vagyunk!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanya1
-
- Nem elérhető
- admin
Kevesebb
Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 12 órája #46372
Írta: Szanya1
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya1 válaszolt a következő témában: Pest megye iskola
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- vadkörte
-
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
6 éve 10 hónapja #46373
Írta: vadkörte
vadkörte válaszolt a következő témában: Pest megye iskola
Szia.
Írtam neked privátban Cegléddel kapcsolatban.
Írtam neked privátban Cegléddel kapcsolatban.
- Kati0324
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
6 éve 12 órája #47635
Írta: Kati0324
Kati0324 válaszolt a következő témában: Pest megye iskola
Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék kérni az Abonyi Montágh Imre egységes gyógypedagógiai módszertani intézményről. Az ovódai és iskolai tapasztalatok is érdekelnek.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Tapasztalatokat szeretnék kérni az Abonyi Montágh Imre egységes gyógypedagógiai módszertani intézményről. Az ovódai és iskolai tapasztalatok is érdekelnek.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc