Másolásvédett tartalom.

Frissen diagnosztizálva

Autizmus mindennapok

• Manka197
  • Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Több
10 éve 10 hónapja #35569 Írta: Manka197
Manka197 válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
10 éve 10 hónapja #35571 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Skodajoe: Köszi, átadtam az infót. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Szanya1
  • admin
Több
10 éve 10 hónapja #35573 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Skodajoe, köszi! Egyszer csak vége lesz...

Manka,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vannak a srácnak még videói, én csak egyet láttam ezen kívül, de mintha több is lenne. Fölvettem a youtube csatornánkra, de nem tudom, hogy ez hogyan látszik másnál.
(Meg levettük az oldalról a youtube csatornánk linkjét és elfelejtettem, hogy vissza kéne rakni. Na majd előbb-utóbb.)

• champ
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Több
10 éve 10 hónapja #35574 Írta: champ
champ válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya: az auti.hu csatornát megtaláltam, de hol van benne Boci?

• Szanya1
  • admin
Több
10 éve 10 hónapja #35575 Írta: Szanya1
Nem őróla van szó, hanem erről a videóról itt alant.De azt a videót is felveszem, ha sikerül.

• Miri
Több
10 éve 10 hónapja #35576 Írta: Miri
Miri válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Champ,
Manka és Szanya a Viktoros videóra gondolt szerintem.

Manka, Viktoros videók itt vannak még:
www.youtube.com/channel/UCEtWaJPA2pgM7C4Sxpb3LCg

• makilla
Több
10 éve 10 hónapja #35577 Írta: makilla
makilla válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
sziasztok
Szanya

• Manka197
Több
10 éve 10 hónapja #35578 Írta: Manka197
Miri, köszi :)

• Szanya1
  • admin
Több
10 éve 10 hónapja #35580 Írta: Szanya1
Makilla,

• makilla
Több
10 éve 10 hónapja #35582 Írta: makilla
makilla válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya , rendben várom a kérdéseket :)

• champ
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Több
10 éve 10 hónapja #35583 Írta: champ
champ válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Kicsit oldom a feszültséget egy Z. féle újabb szöveggel:
Hétfő óta nyúz, hogy 10. szülinapjára OKOStelefont kér. Mondogatom, hogy majd ha 12 éves lesz, és akkor is, esetleg megkapja az én régi készülékem.
Erre ő felháborodva: "Anya, de hiszen az a telefon BUTA!" :laugh:

• tomger
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Több
10 éve 10 hónapja #35586 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya, sajnálom, félek, mi sem járunk más cipőben.

Én is csak G egy kedves kis megjegyzésével jövök:
-Anya, menj el a fodrászhoz, mert egy kicsit már öregszel. :whistle: :P

• tomger
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Több
10 éve 10 hónapja #35587 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Képzeljétek, G-nek megint lett egy kis "barátja" az oviban. Annyira örülök. Remélem kitart év végéig.(Nem vagyok már bizakodó, de ki tudja) Úgy tűnik több kisebb fiú is egészen jóban van vele, de 1 nagyon kedvesen próbálja állandóan rávenni, hogy játszanak együtt. Pár egyszerű dologba be is tudja vonni.

• April
Több
10 éve 10 hónapja #35588 Írta: April
April válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

• Manka197
Több
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #35590 Írta: Manka197
Makilla: :) :) :)
Champ, Tomger: :laugh: De jó, hogy G. ilyen ügyes és hogy elfogadják! A barátkozás felé akkor megtette az első legnehezebb lépéseket, és ha örömét leli benne, sokat fog fejlődni!

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
10 éve 10 hónapja #35594 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
April: köszi. :)

• zsizsi
Több
10 éve 10 hónapja #35606 Írta: zsizsi
zsizsi válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
labolen,köszi a sulis választ,drukkolok nektek!már csak azt kérdezem,mi az a tanak?

• skodajoe
Több
10 éve 10 hónapja #35611 Írta: skodajoe
skodajoe válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Voltunk tegnap Szentes, egy nagyon jó hírű gyermek gasztroenterológusnál. Háát van még a nem evés hátterében pár dolog. A tünetek alapján tej és tojás allergiás, de mivel pici és eléggé dystrophiás most nem terhelgetné. Folytassuk a tej,tojás,glutébmentes diétát. A gluténnal kapcsolatban azt mondta, hogy az autista gyerekeknél sokszor nem mutathato ki az érzékenység, de mégis tüneteket produkálnak a fogyasztásakor. Ezen kívűl úgyfest refluxosak is vagyunk. Illetve két féle tartósítószer allergiánk van. Szorbinsav és a benzoesav. Kaptunk gyogyszert refluxra, étrendi tanácsokat, tápszeres pótlást, és folyamatban székletből felszívődás vizsgálat. Azt mondta elsőnek rakjuk ezt rendbe és kezdjen el ennu. Utánna majd foglalkozunk azzal hogy behozza a lemaradást a vele egykorú társaihoz képest. Szívből ajánlom a doktornőt, ha valakinek ilyesmi jellegű problémái vannak. Mindent elmagyaráz, mi miért stb.
Öröm lesz most már vásárolni G-nek. Van egy E-tiltó listám, plusz figyelni hogy ne tartalmazzon tejet, tojást és glutént.

• Anya
Több
10 éve 10 hónapja #35612 Írta: Anya
Anya válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Zsizsi:

• Anya
Több
10 éve 10 hónapja #35613 Írta: Anya
Anya válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
skodajoe: Mi ezt nem bírnánk anyagilag sajnos, plusz amikor tejcukormentes
diétán volt a fiam, állandóan azt hallgattam a nap 24 órájában tőle hogy mennyire utálja.
:evil:

Oldalmegjelenítési idő: 7.607 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum