Másolásvédett tartalom.

Frissen diagnosztizálva

Autizmus mindennapok

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 10 hónapja #18999 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 10 hónapja #19000 Írta: HáromMackó
Szanya:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #19001 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Wertzuz:

Szülőtali: Igazából nem szoktunk gyerekeket hozni ilyen találkozóra, de most ez egy művházban lesz, itt még nem voltunk.
De hát ez nem biztos. Amit Szanya nem írt, hogy enni-inni az lesz, amit viszünk. Majd ki lesz osztva megint, hogy ki hoz műanyag poharat, (nekem még van), üdítőt, szendvicset. Azért hosszú idő az a négy óra, rendesen szoktunk csipegetni is a sok finomságból. :D Szanya, nem is kérdeztem, lehet ide bevinni ilyesmiket? Már hogy ez egy művház...

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 10 hónapja #19002 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
HáromMaci, csak nézek... :blink: Fizikus lesz, az biztos. :cheer:

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 10 hónapja #19003 Írta: Szanya1
Labolen,

Persze, nem gond. Semmivel sem rosszabb, minthogy mi az előadások alatt minibüfét rendezünk be az előtérben.

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #19004 Írta: HáromMackó
Szanya:
Azt nem tudom, hogy mennyit ért meg belőle, kicsi még, alapismeretek nélkül ... de ez érdekli.

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #19005 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya: Wertzuz:

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 10 hónapja #19006 Írta: Szanya1
Labolen,

• bundáskenyér
  • Témaindító
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Több
12 éve 10 hónapja #19007 Írta: bundáskenyér
bundáskenyér válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Tetszik ez a 8 órakor alvás a gyereknek szabály, irigyellek érte benneteket. :P
Nálunk sajnos, 9kor van az utolsó vércukormérés és utóvacsora és fogmosás, a többit sejtitek...

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 10 hónapja #19008 Írta: HáromMackó
Most estem vissza a boltból Z-vel.

Hasonlóan vihorászos napot kívánok nektek is.
Na de most léptem, megyek pátyolgatni egy kicsit a hasfájós nagyfiamat ...

• champ
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Több
12 éve 10 hónapja #19009 Írta: champ
champ válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
3Maci:
Ha Z. látja az arcomon, hogy ki fogok borulni, akkor nagyon számon kérő stílusban közli, hogy ne legyek rá pipa! Ez kb. olyan, mint a te fiad beszólása! :laugh:
Nálunk is szabály a 8-kor alvás, kivéve hétvégén. Nekem általában el is alszanak a fáradtságtól, de tegnap kilencig ment a traccsparti. És nálunk is van kimászkálás ugyan olyan indokkal, mint nálatok.

• ahajnal
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #19010 Írta: ahajnal
ahajnal válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
3 Maci ez a babakonyhás eset annyira az amit a fiam szokott csinálni, szóról szóra! Csak ő a két kezével a lehorgasztott fej mellé átkarolja magát.

Nekem

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 10 hónapja #19011 Írta: HáromMackó
champ ahaljanl:
Úgy látszik mindegyikünk fia gyerekből van. :laugh:
ahajnal: Ez a kicsi szokta csinálni, ő úgy duzzog így.

• sünöcske
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Több
12 éve 10 hónapja #19012 Írta: sünöcske
sünöcske válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
HáromMackó: Z.-t be kell fogni B. istápolásába. Olyan aranyos lehetett, ahogy a fürdőben teljesítette a te feladatodat. Biztos büszke is volt magára, hogy rábíztad a tesót. Andris olyan aranyos volt, mikor nálunk volt a pici baba nézte mit csinált és tetszett neki, hogy tolhatja a babakocsit és az se volt gond merre megyünk. Már sajnálom, hogy anno mikor 3,5 évesen megkaptuk a dg. beijedtünk és azt mondtuk, majd ha Gizmo beszél akkor.

ahajnal: jó, hogy most már tudod, hogy te jól gondoltad a dg.-t, most már kezdheted az építkezést! Sok kitartást és türelmet, és persze jó kedélyt! :)
A sitter szerintem először ismerje meg elég a gyereket, a dg. kimondása nélkül néhány használati utasítás is adhatsz a gyerekhez, és ha ne adj isten panaszkodik, akkor lehet mondani, hogy ezt ezért, ezt azért csináld így! Ha már te leszel vele annyira bizalmas viszonyba akkor mond meg nyugodtan!

Sephora: Tetszik ez az 50évre tervezett együttlét elmélet, azért viszont dolgozni is kell! Tudod nem elég, ha a szerelem virágát egy ember locsolja! Megéri a bébicsősz, szerintem. Nekünk mázlink van, mert este lefektetés után néha a nagy vigyáz a kicsire, míg mi sétálunk (bár mi ilyenkor vitatunk meg fontos dolgokat). Múltkor a Budai várba mentünk este, akkor meg az anyóshoz passzoltuk a gyereket. D. meg is jegyezte, persze ti romantikáztok engem meg lepasszoltok! :laugh:

Champ: Imádom a beszólásait a fiadnak. Meg lett a rugó?-és meglett? ;)

Gyógyuljon meg minden beteg minél hamarabb! Mikor írjátok, hogy szegény gyerkőcök mennyire rosszul vannak én hálás vagyok, hogy a gyerekeim nem betegesek. Ugyan nem tudom Gizmo, hogy csinálja mert lassan fényevő ill. kifli.

Csibnyuszi: Jól leírtad az óvodai problémát TILOS gyereknek lenni, mikor munka van! Ó hányszor ült D. az öltözőben és milyen jól eljátszott. :whistle:

Wertzuz: A PECS nem az eszköze, akkor mi? Mit mondtak?
Jó hallani, hogy a dg. nem változtatott a párkapcsolatotokon!
probléma: biztos, hogy képet-képpel nem tud párosítani, ha jól emlékszem kerekesnek kell lennie. Nálunk az állatokkal kapcs. dolgok nem mennek. Csigát-csigára csak nagy könyörgés árán, viszont a vonatok, geometrikus formák, betű, szám igen. Almát akkor színezi ki, ha van rajta egy szám! :laugh:

• kisstim
Több
12 éve 10 hónapja #19013 Írta: kisstim
kisstim válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Lányok!

Jön vki ma az előadásra az Örs felől? Talizhatnánk Örsön esetleg, ha vki jön még arról.

• sünöcske
Több
12 éve 10 hónapja #19014 Írta: sünöcske
Kisstim: De jó, hogy te is jössz!
Szanya: fényképezni lehet majd?

• kisstim
Több
12 éve 10 hónapja #19015 Írta: kisstim
kisstim válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szia Süni!

:) :) :)

Te egyedül jössz, vagy a szokásos csapattal?

Jaja, én is örülök, végre az első előadás, amikor el tudok jönni, mert nincs épp semmi progim... Viki jön, nem tudod?

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 10 hónapja #19016 Írta: Szanya1
Az enyémeket meg a többiekét nyilván lehet fotózni, Emmáékat meg kell kérdezni, hogy az övékét mennyire.

Viki jön elvileg!

• sünöcske
Több
12 éve 10 hónapja #19017 Írta: sünöcske
A csipetcsapattal!

Akkor viszem a gépet!

• bundáskenyér
  • Témaindító
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #19018 Írta: bundáskenyér
bundáskenyér válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

Aki teheti jegyzetelne nekem?

Oldalmegjelenítési idő: 7.294 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum