Másolásvédett tartalom.

Frissen diagnosztizálva

Autizmus mindennapok

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15530 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
HáromMaci, ez tényleg óriási! Szerencsére Z. nagyon a szélén van a spektrumnak. Ha így halad, akkor lehet, hogy a sima integrációban is feltalálja majd magát! Én csak azt nem értem, hogy eddig miért kellett annyira küzdened az óvodai órákért. Ezt nem bírom felfogni.

Labolen, ahogy mondod. :laugh:

A mi videóink is csak fényképezőgépesek.
Hmmm. Szerintem mindenkinek más a problémás, úgyhogy nem tudom, merre tematizáljuk. Én a pörgést tutira nem tudom videózni, mert akkor pörgéstelenítek. :laugh: Feladathelyzetes videónk van meg játékos.

Kérdezzük meg Mimmot esetleg?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15531 Írta: Szanya1
Viki, még akár meg is történhet! Lehet, hogy a jövőbe látsz? :laugh:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• agiviki
Több
13 éve 3 hónapja #15532 Írta: agiviki
agiviki válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
3maci, ez még a tavalyi kép:-(

• agiviki
Több
13 éve 3 hónapja #15533 Írta: agiviki
Szanya, nagyon gyúrok egy nyári minitalira. Elnézést mindenkitől, hogy egy Labolenék-féle óriástalit nem vállalok be, de aki nem lakik túl messze azt szívesen látom majd nyáron:-)

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #15534 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15535 Írta: Szanya1
Igaz, nem lakunk a szomszédban, de benne vagyok. :) (De inkább kocsival. :) )
Szuper gondolat, előre is köszi! :cheer:

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15536 Írta: Szanya1
HáromMackó, háát ez :woohoo: :woohoo: de ebben az életkorban még elmegy. :)

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
13 éve 3 hónapja #15537 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Szanya:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
13 éve 3 hónapja #15538 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15539 Írta: Szanya1
HáromMackó,

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15540 Írta: Szanya1
Labolen, ez nem igaz!!!!!!!!! :angry: :evil:

• agiviki
Több
13 éve 3 hónapja #15541 Írta: agiviki
3maci, megértelek ha szaporázod a lépteidet :laugh: Nehéz ezt elmagyarázni másoknak, nincs is rá lehetőség és talán nem is kell. Szerintem ez is el fog múlni! Furák az emberek, Miminek aki csak most kezd szavakat mondani már többen elmagyarázták, hogy egy ekkora lánynak már miket kellene tudnia. Persze mindig azok, akik nem ismernek minket :angry:

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15542 Írta: Szanya1
Viki, ilyenkor meg lehet jegyezni, hogy egy felnőtt embernek képesnek kellene lennie tartani a száját, ha nem kérdezik.

• rainbowdash
Több
13 éve 3 hónapja #15543 Írta: rainbowdash
rainbowdash válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
labolen hálásan köszönöm hogy időt szántál rám, rengeteg kérdésemre kaptam választ!! Követni fogom amiket Írtál és nagyon logikus amúgy az egész ahogy végigvezetted.

Tudom én hogy más is megoldja valahogy a nehézségeket nem is azért írtam hogy ez egyedi lenne vagy ilyesmi,csak jó volt leírni kicsit... :silly:

Én is mennék nagyon ilyen talira videókra is nagyon kíváncsi lennék :)

Aranyos ez a sztori Z ről és N ről a szaladgálós kislányról :))) Egyébként a fiam is így megemeli az ujját és úgy mondja hogy Áhá tudom máár :D

• labolen
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Több
13 éve 3 hónapja #15544 Írta: labolen
labolen válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

• agiviki
Több
13 éve 3 hónapja #15545 Írta: agiviki
Persze, de én ilyen megszeppenős típus vagyok, aztán később otthon találom ki, hogy mit kellett volna mondanom:-)

• agiviki
Több
13 éve 3 hónapja #15546 Írta: agiviki
Jaj, Labolen ez borszasztó :evil: Hívd fel az AOSZ-t. Azt biztos meg tudják mondani, hogy hol csinálnak IQ teszteket..

• kimni
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Több
13 éve 3 hónapja #15547 Írta: kimni
kimni válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Labolen,

• rainbowdash
Több
13 éve 3 hónapja #15548 Írta: rainbowdash
rainbowdash válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
labolen sajnálom :((( Ez az iq teszt olyan butaság valahogy, az én fiamnak is megcsinálták a bizottságnál és el is mondták utána hogy hát alacsony de ne foglalkozzak vele mert ez semmit se jelent mivel nem is lehetett feladathelyzetben tartani, tehát ki se derült a valódi képessége, plusz rajzolni ugye egyáltalán nem rajzol...
Csak tudnám akkor miért mondták mégis meg hogy milyen alacsony iq-t mértek...ha nem fontos meg ne foglalkozzak vele, akkor inkább eltitkolhatták volna. Amúgy a fiam értelmes gyerek, mindenki ezt mondja aki csak foglalkozott vele eddig, kizárt hogy szellemileg érintett lenne... ( az óvónők, a bölcsis gondozók, a tsmt tanár, a tágabb környezet).

• Szanya1
  • admin
Több
13 éve 3 hónapja #15549 Írta: Szanya1
Labolen, a Delejben felveszik az IQ-t, ha úgyis mentek! Egyébként még a Cseperedőben van, Korai már életkorilag nem jó. Esetleg még a Bethesdában meg lehetne kérdezni, mivel tudjuk, hogy ott van Zs. K., aki pszichológus, nyilván fel tudja venni ő is.
(A diagnózist akartam írni az előzőben átírásra, nem szakértőit.)

Oldalmegjelenítési idő: 7.771 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum