Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Séta az autizmussal élőkért Budapesten

• gigi82
  • Témaindító
13 éve 7 hónapja #5561 Írta: gigi82
Séta az autizmussal élőkért Budapesten téma létrehozva gigi82 által
Sziasztok!
Nem tudom, hogy beszéltetek e róla itt mostanság nem nagyon voltam itt (sem :( ).
Jön valaki Elsején??

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #5562 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Én szeretnék!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #5563 Írta: Curasso
Curasso válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Szeretnék én is menni.
Múlt héten már kérdeztem, hogy miről fogjuk megismerni egymást, akik itt beszélgetnek.
a reakció elmaradt :(

Több
13 éve 7 hónapja #5564 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Részemről azért, mert még nem biztos, hogy tudok menni. De ha megyek, akkor majd kitalálok előtte valamit, ha más addig még nem talál ki semmit.

• mimmo
13 éve 7 hónapja #5565 Írta: mimmo
mimmo válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Én is gondoltam rá, hogy el kellene mennem. De még nem biztos, hogy sikerül megszerveznem a gyerekek felügyeletét.

Egyébként szerintem lehetne készíteni kitűzőt vagy ilyen nyakba akasztós névjegykártyafélét az "auti.hu"-logójával.

Több
13 éve 7 hónapja #5566 Írta: Szanya1
Zseniális ötlet! Megcsináljuk délután vagy este és felrakjuk letölthetőre. Csak azt nem tudom, hogy lesz nyakba akasztható vagy kitűzhető, de addig kitalálom.

Több
13 éve 7 hónapja #5568 Írta: sünöcske
sünöcske válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Szanya: Csináld síbérlet nagyságúvá!

Több
13 éve 7 hónapja #5570 Írta: Szanya1
Oké! (Ugyan nem tudom, mekkora a síbérlet... :laugh: de saccolom.) Mindjárt felteszem.

• gigi82
  • Témaindító
13 éve 7 hónapja #5585 Írta: gigi82
gigi82 válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Nagyon jó lett! Holnap nyomtatom és laminálom is!!!
Köszi!!!

Több
13 éve 7 hónapja #5589 Írta: Edina 21
Edina 21 válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Szanya .
Szuper lett . :) :) :)

• mimmo
13 éve 7 hónapja #5618 Írta: mimmo
mimmo válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Úgy néz ki, hogy sikerült megszerveznem, hogy ráérjek. :) Remélem, addig a náthám is elmúlik, és a hangom is legalább kezd majd hasonlítani az eredetire. Most "repedtfazékszindrómám" van...

Egyébként tényleg mutatós lett az ismertetőjel. Nyomtatok is magamnak egyet. De talán valami konkrétabb helyet is kitalálhatnánk magunknak. Mert ha néhányan lézengünk csak a remélhetőleg nagy tömegben ilyen szép nyakbavalóval, nem lesz könnyű még így sem megtalálni egymást.

Több
13 éve 7 hónapja #5619 Írta: Szanya1
Szuper. :)
Ez jó gondolat, bennem is felmerült! Mikor és hol?

Több
13 éve 7 hónapja #5628 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Hol és mikor lesz pontosan a bp-i séta?

• mimmo
13 éve 7 hónapja #5632 Írta: mimmo
Tomger:

Kimásoltam neked is ide újra a részletekez, hogy szem előtt legyen.

A rendezvény időpontja: 2012. április 01. vasárnap, 9:30 – 13 óra között
Gyülekezés 9:30 órakor az V. kerületi Széchenyi István téren az MTA előtt.
Indulás 10:15-kor.

A séta útvonala: Széchenyi István tér – Dunakorzó – Vígadó Tér – Március 15. tér
A rendezvény záróeseményét, a Március 15. téren rövid beszéd, majd a vonulóknak kiosztott léggömbök elengedése követi.
Kérjük, viseljetek valami kéket!

A szervezők (Nemzetközi Cseperedő Alapítvány)
célja, hogy a sétával tudatosítsa az autizmus, mint fejlődési zavar létezését, és megnyilvánulásának sokféleségét, segítsen kialakítani a társadalom tagjainak elfogadó hozzáállását, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az autizmussal élőknek támogatást és lehetőséget biztosítsunk jövőjükhöz. Emellett szereténk, ha olyan közösség alakulna ki érintettek és támogatók részvételével, amely a jövőben közösen képes érdekeit érvényesíteni és egymást segíteni, támogatni.
Ahogyan tavaly is, lesz séta, lufikra írt kívánságok, remek hangulat és a végén közös piknik a résztvevők által hozott finomságokból.

Mivel az MTA előtti tér elég nagy, azért gondoltam, hogy szűkíthetnénk egy kicsit, hogy megtalálhassuk egymást. Szerintem én az Arany János utcai metrómegállótól fogok besétálni a térre. És, ha előtte nem késik a buszom épp odaérek a gyülekező kezdetére.

Több
13 éve 7 hónapja #5634 Írta: Szanya1
Akkor találkozzunk az Arany János utcai metrónál 9.25 körül. Aki nem ér oda 35-ig, a passz alapján megtalál minket! Javaslom, hogy akik már felvették egymással a kapcsolatot mailben, azok cseréljenek telefonszámot is, akkor biztos megtaláljuk egymást.

Több
13 éve 7 hónapja #5642 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Séta az autizmussal élőkért Budapesten
Köszönöm az infót. Én is jövök a kicsimmel, de a 9:25-re nem biztos hogy odaérünk.

Oldalmegjelenítési idő: 1.919 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum