Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Fiatal felnőtt Aspergeresek

• bundáskenyér
  • Témaindító
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Több
14 éve 2 hónapja #508 Írta: bundáskenyér
Fiatal felnőtt Aspergeresek téma létrehozva bundáskenyér által
Ismer valaki olyan pszichiátert, aki valóban jól ért a fiatal felnőtt Aspergeresekhez?
Ha lehet Budapesten, lehet magánpraxis is!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 2 hónapja #521 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Utánaérdeklődtem, gondolom pár napon belül lesz válasz.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 1 hónapja #576 Írta: Szanya1
Senki nem tud, mert az összes ismerősöm kicsikkel foglalkozik. Annyi tanácsot kaptam, hogy az Autizmus Alapítvány ambulanciáján kellene érdeklődni telefonon, mert ott tudják, hogy kinek mi az erőssége.

• bundáskenyér
  • Témaindító
  • Nem elérhető
Több
14 éve 1 hónapja #578 Írta: bundáskenyér
bundáskenyér válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Köszönöm!

Több
14 éve 1 hónapja #591 Írta: Edina 21
Edina 21 válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Megkérdeztem ma a Vadaskertben , Ők is az AUTIZMUS Alapitványt javasolták.
Holnap még megkérdezek másokat is .

• bundáskenyér
  • Témaindító
  • Nem elérhető
Több
14 éve 1 hónapja #595 Írta: bundáskenyér
bundáskenyér válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Köszönöm, ma felhívtam őket, jövő héten bemegyek személyesen is!

• Nikuc
13 éve 9 hónapja #3409 Írta: Nikuc
Nikuc válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Ha valaki felnőttként gyanítja magáról, hogy aspergeres, de egyébként teljesen önállóan is boldogul az életben, akkor hova fordulhat? Érdemes egyáltalán megnézetnie magát bárhol?

Több
13 éve 9 hónapja #3410 Írta: Szanya1
Az Autizmus Alapítványhoz, máshova nem érdemes szerintem, ha egyáltalán. De ha boldogul, akkor szerintem elég ha alaposan átolvassa a szakirodalmat, leginkább a Kapocs Kiadós könyveket.
Órákat is lehet venni az Autizmus Alapítványnál, ha kell.

• Sora
13 éve 5 hónapja #7539 Írta: Sora
Sora válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Hát-hát, először muszáj vagyok leküldeni egy szondát, hogy kiderüljön, van-e itt élet: VANNAK ITT KÉREM SZÉPEN FIATAL FELNŐTT ASPIE-k?
B)
Egyébként diagnózis folyamatban nálam, erős a gyanúm, hogy - ha kicsit is de aspie vagyok. (Tesztek, tünetek stimmelése, furcsaságok...)

Több
13 éve 5 hónapja #7541 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Szia Sora!

Reméljük vannak itt felnőtt aspik, vagy ha még nem, akkor egyre többen idetalálnak, akárcsak te. :)

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

• Sora
13 éve 5 hónapja #7543 Írta: Sora
Sora válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Bizony úgy tűnik, nincsen nagy tolongás - de idetalálni sem volt egyszerű. :(
Hát... ez még változhat - fő a bizakodó szemlélet!

Több
13 éve 5 hónapja #7549 Írta: HáromMackó
Sora:

Nem olyan régóta indult az oldal, de egyre többen találnak ide. Sok mindent innen tudtam meg.

Itt a jó idő, s a legtöbbünk aki a fórumra jár anyuka, akiknek kicsi autista gyerkőce van, így mi most nem nagyon tudunk fórumozni, mert inkább az udvaron, játszótéren vagyunk.

De pl bundáskenyérnek van egy 24 éves aspi lánykája, és még biztosan vannak többen is.

Nagyon sok téma van, és olvasnivaló, érdemes böngészni. Ráadásul, ha valahol valami új cikk jelenik meg autizmus ügyben, itt megjelenik a főoldalon a linkje, hogy ne maradjuk le semmiről. ;)

Több
13 éve 5 hónapja #7551 Írta: Szanya1
Igen, vannak még néhányan az ismerőseink közt is.

Viszont ebben a jó időben tényleg sokan kint vannak a szabadban. Remélem, azért megélénkül majd a dolog. :)

• semota
13 éve 3 hónapja #10195 Írta: semota
semota válaszolt a következő témában: Válasz: Fiatal felnőtt Aspergeresek
Páran fiatal felnőtt aspie-k összeálltunk, és csináltunk egy saját fórumot ( autispektrum.org ), azért, hogy (a nagy angol nyelvű aspie site-ok mintájára) legyen egy saját helyünk, ahol végre magunkfajtákkal beszélgethetünk a minket érintő problémákról. De természetesen az NT (nem aspi) szülők, hozzátartozók kérdéseire is szívesen válaszolunk. Sok szeretettel várunk téged is, és a lányodat is.

Több
13 éve 3 hónapja #10249 Írta: HáromMackó
semota:
Köszi megnézzük. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.328 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum