Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés

• Nocse
  • Témaindító
7 éve 8 hónapja #44950 Írta: Nocse
Sziasztok!

Az ovink június végén bezár. :(
Ti hova viszitek a nyári szünetben a gyerkőcöt nagymama híján?
Olyan hely érdekelne, ahol legalább délelőtt vigyáznának rá!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #44952 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés
Nem tudom hol laktok, itt Bp-en az óvodák biztosítanak ügyeletes ovit, amíg felváltva a kerületiek bezárnak. Ezenkívül lehet nézni családi napköziket, ha vállalják az autit.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Nocse
  • Témaindító
7 éve 8 hónapja #44953 Írta: Nocse
Nocse válaszolt a következő témában: Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés
Az ügyeletet nem igazán szeretném, mert valószínűleg mindig más lenne és el fog jönni ebből az oviból! Jövőre máshova megy, de az csak szeptembertől indul, sajnos. Családi napközi ahol vállalnak autit, hallott vki ilyenről?

Több
7 éve 8 hónapja #44955 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés
Úgy rémlik, hogy a zuglói Mászóka csana annó vállalta volna az enyémet, de hát ennek már 8-9 éve. Lehet, hogy már meg sincs.

• Nocse
  • Témaindító
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #44958 Írta: Nocse
Nocse válaszolt a következő témában: Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés
Köszönöm, megkérdezem.
A XI. kerületben lakunk, de semmi segítségem nincs és már most parázok a nyártól. :( :)

Több
7 éve 8 hónapja #44959 Írta: Szanya1
Biztos van a környéken is valami, szerintem hívogasd végig táguló körben az összest, hátha. A 3. kerületben is van egy, a Szamóca, ők toleránsak, szerintem vállalnák.

Több
6 éve 8 hónapja #46877 Írta: mandarin
mandarin válaszolt a következő témában: Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés
Sziasztok!
Iskolás korú, 8 éves kisfiamnak keresek nyári tábort. Van esetleg saját, pozitív tapasztalatotok valamelyik intézménnyel kapcsolatban?
Érdekel minden ötlet, napközis tábor csak Budapesten jöhet szóba, de akár "ottalvós" tábort is megpróbálnánk, mert nagyon nehéz megoldani azt a 11 hetet, amíg az iskola bezár. Arról nem is beszélve, hogy a struktúrálatlan időben ő teljesen elvész, nem tud mit kezdeni ennyi szabadidővel.
Olyan hely érdekelne, ahol súlyosan érintett, nem beszélő gyerekeket is fogadnak.
Köszönöm előre is.

Több
5 éve 10 hónapja #47763 Írta: Jufit
Jufit válaszolt a következő témában: Nyári szünet ovisoknak- családi napközi keresés
Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám csak az én kisfiam iskolás. Elsős. És én is nyárra segítséget keresek felügyelőt vagy olyan családi napközis helyet, ahova öt is beveszik.
Itthon két három nap után unatkozik. Nektek a gyerkőc? Miskolcin keresnek ilyet. Köszi a segítséget. A felügyelőt hogyan kereste, akinek már volt ilyen?

Oldalmegjelenítési idő: 1.214 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum