Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Gyász, veszteség

• Szomorú Anya
10 éve 5 hónapja #37957 Írta: Szomorú Anya
Szomorú Anya válaszolt a következő témában: Válasz: Gyász, veszteség
Mindanyiótoknak köszönöm a tanácsokat és az együtt érzést.Sok jó ötletet adtatok.Főleg a virág és a a fénykép készítés.Nagyon közeledik az idö már frászom van ha csörög a telefon.De a fiaim vigyáznak ránk.Valamilyen ürüggyel minden nap többször is be néznek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 5 hónapja #37960 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Gyász, veszteség
Szomorú Anya, hihetetlenül rendes, gondoskodó családod van.
Borzasztó ez a telefonfrász, nekem is ez van. :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Szomorú Anya
10 éve 5 hónapja #37968 Írta: Szomorú Anya
Szomorú Anya válaszolt a következő témában: Válasz: Gyász, veszteség
Köszönöm Nektek a vígasztaló szavakat.Nagyon nehéz.

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #38172 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Gyász, veszteség
Sajnos anyosom nagyon beteg
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Több
9 éve 6 hónapja #40559 Írta: bobe
bobe válaszolt a következő témában: Gyász, veszteség
Sziasztok! Már jó régen nem írt senki ebbe a topicba.
Az lenne a kérdésem, hogy egy aspergeres felnőtt érti a halált? Érez-e fájdalmat, ha elveszít valakit? Ki tudja-e mutatni? Tudom, biztos ez is egyénfüggő, de érdekelne, ha tud valaki konkrétumot írni, azt megköszönném!

Több
9 éve 6 hónapja #40561 Írta: Luna
Luna válaszolt a következő témában: Gyász, veszteség
Ferjem erintett...karacsony elött volt egy eve, hogy aposom varatlanul meghalt. Nem reagalt maskent, mint azok az nt ferfiak, akik 'tartjak magukat' e nem mutatnak kifele sok mindent. Megrazta a dolog, megerintette...hogy belul igazabol mi zajlott, azt viszon nem tudom, nem nagyon beszelt rola, talan egyszer, a konkret esemenyek folyamatat elmeselte.

Több
9 éve 6 hónapja #40811 Írta: Frézia
Frézia válaszolt a következő témában: Gyász, veszteség
Böbe, igen, szerintem mindenképpen érti és ki is tudja mutatni, a kérdés inkább az, hogy hogyan. Föleg, ha figyelembe vesszük, hogy mint más érzéseknél is, a gyásznál is elöfordulhat, hogy csak szélsöséges érzelmek vannak és hiányoznak a köztes fokozatok. Ezért lehet, hogy szélsöséges módon dolgozza fel valaki az érzéseit, de az is lehet, hogy felnött korban már elsajátította az érintett az ilyen helyzetekben elvárt viselkedésmódot és úgy fog reagálni mint bárki más. (Bocs, kicsit késön válaszoltam...)

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum