Viselkedésproblémák
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Meg aztán szerintem, ha az ember keres, akkor talál a terhessége alatt problémát. Nagyjából mindenki. Vagy a szülésnél.
Mikor a fiam megszületett és a hasamra fektették, azonnal felemelte a fejét, és hosszan a szemembe nézett. Utána rögtön szopott egy kis tejet és onnantól ébrenléte alatt nem lehetett letenni. Folyamatosan karban volt, mert különben ment a nyiszorgás, nyígás. A hátam szétszakadt tőle.
Szóval ezt sem lehet általánosítani. Sőt. Mi jártunk olyan oviba, ahol sok auti volt. Egyik bújósabb volt, mint a másik.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- tomger
-
- Nem elérhető
- Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Lehet hogy tudatlan vagyok, de mi az a génjavítás??? És hol fogják javítani a géneket?
Megőrjít az atéma, hogy mitől lett ilyen, az okosok azt mondják nem szabad ebbe beleméklyedni, mert úgysem fogjuk kideríteni, csak elvonja az energiáidat a fejlesztésről.én is sokat gondolkodtam rajta.
Nekem a terhesség alatt 2 dolog volt amit itt megemlítenék, talán nálatok is volt ilyesmi: én duphastont szedtem az első trimeszterben (terhességmegtartó progeszteron)és egy augmentinkúra volt a 20. hét körül. Ezeket terhesség alatt is lehet.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dreamer
Én úgy vélem, hogy a géneknek elég nagy szerepe van, de kell valami, ami beindítja a folyamatot.
Szóval aki nem rendelkezik ezzel a génhibával, az akármilyen rosszul is érzi magát nem ebben az irányban károsodik. Mellesleg az, hogy valaki koraszülött, az nem jelenti azt, hogy akár egy pillanatig is kellemetlensége volt az anyaméhben.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Szerintem sem érdemes kattogni rajta, mindenkinek más jellegű problémái vannak a terhesség alatt, én pl. nem szedtem semmilyen gyógyszert.
Dreamer: Még az sem biztos, hogy ha valaki nem rendelkezik ezzel a génhibával, akkor nem lesz autista, ugyanis valahol elkezd torzulni a gén, valamitől-valamikor. Úgy értem, minden autit nevelő családban van egy első. Akinél még adott esetben nem érzékelhető semmi, de a gén nála kezdett el torzulni.
A koraszülött nem az anyaméhben érzi magát rosszul, hanem az inkubátorban. A túl sok oxigén pl. nem szokott használni.
- Dreamer
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Egy közös volt bennük egyikük se sírt fel, most már okolom magam, hogy akkor nem foglalkoztam ezzel, csak annak örültem, hogy nem kékülnek.
Hát igen a klónozás is felvet néhány kérdést. Azt én nem támogatnám, szeretném azt hinni, hogy megismételhetetlen vagyok! :woohoo:
Kíváncsi lennék, hányan javítanának a géneken?
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
A felsírás nálunk is hiányzott. De azonnal elkezdett levegőt venni, nem ez a lényeg?
:laugh: Én azért benne lennék egy-két ember klónozásában (de nem vagyok köztük).
Gondolom, ha meg is oldják, jó veszélyes művelet lesz majd. De biztos sokan! Pl. azok, akik a 3 éves lányukat járatják szépségversenyekre.
Tegnap viszont olvastam egy cikket, hogy azt már meg tudják csinálni, hogy az agy bizonyos egyszerűbb részeit (pl.mozgásközpont egy része) chippel helyettesíteni tudják! Azért ez nem semmi!
- sünöcske
-
- Nem elérhető
Kit klónoznál magadnak?
Egy chip rendel a beszédközpontba! :laugh:
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
Aggódom nagyon az ovi miatt, ugyanis az EGYMI-s fejlesztő nem úgy tűnt, hogy nagyon értené a gyereket.
Persze az, hogy Edinát be tudom-e vinni, az nem klónozás kérdése.
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- sünöcske
-
- Nem elérhető
- Szanya1
-
Témaindító
- Nem elérhető
- admin
- Edina 21
-
- Nem elérhető
- Fiam 13éves,Lányom 17 éves
kICSIT NEM FIGYELEK ÉS MIKET ÍRTOK ?? :laugh:
A férjem nem hiszem , hogy örülne neki , mert elég egy hajcsár az életében . :laugh:
Szanya adtál egy kis önbizalmat .Lehet mégis csak bejön a pályamódosítás , boltvezetőröl , gyógyped.asszisztensre .Köszi .
Ember tervez ISTEN nevet , majd kiderül milyen döntés volt .
- Edina 21
-
- Nem elérhető
Tényleg nem érdemes ezen agyalni , hogy mitől lett auti . Nagyon sok kutatás zajlik , jelenleg az autizmus kutatás a legíntenzívebb terület .Egyszer biztos megtudjuk , de a fejlesztések miatt az Ok , igazán tök mindegy amig az van , hogy ez nem betegség hanem egy állapot .
Nekem nem volt gond a terhesség alatt , szülésnél viszont minkét gyereknél índított volt .
Mindkét gyerek születés pillanatától , nem lehetett letteni ölből mert külömben kékre bömbölték magukat .A korházban első nap letoltak a nővérek , hogy tegyem már le azt a gyereket , mert egésznap sétáltam és ringattam mindkettőt , persze így jól begyulladt a sebem és hulla voltam . Mindkétszer hallgattam rájuk és kimentem a szóbából , tej pótlásért , nem vártam meg amig elalszanak 10 percre .Az emeletre hallotam ahogy üvőltöttek ez mindkettőnél így volt .Mire leértem a tejjel mindkét esetben a nővérek ringatták felváltva , mert nem bírták hallgatni meg nézni ahogy kékül a gyerek. A nővér sajnálkozóan csak annyit mondott ragaszkodó gyerek lesz , és a többi napon nem szóltak rám .
Még egy érdekesség , a fiamnál császárra készültünk mert azt mondta a doki , kizárt , hogy megforduljon az utolsó kéthétben .Szülés előtti este fordult meg közben ment el a magzatvíz , a doki nem hitt az ultrahangnak , kereste a szívhangot . :laugh:
A lányomnál elszámolták a szülés idejét , 3 héttel, ezért indítgadták .A fiamnál már Én számoltam ki és nem hagytam a Dokinak esélyt rá. Én csak 2-napot tévedtem :laugh:
- Edina 21
-
- Nem elérhető
Vasárnap reggel Máté nézte a szokásos autóversenyzős játékait a yootubon , az egyik videóban egy perc után bevágott valami állat egy félig oszladozó női fejet sikojjal. Szerencsétlen gyerek sokkot kapott az ijedségtől
Hétfőn már visszaállt minden a régi kerékvágásba.
De annak az állatnak aki ezt csinálta bemosnék egyett szivesen . :evil:
Tanulság a kedvencekbe el kell menteni amit nézhet a gyerek és ujjat ne nézzen .
- Nikuc
Egyébként az én lányom is nagyon eleven. Simán lehet, hogy hiperaktív lesz Ő is.
Az én fiam is farfekvéses volt, emiatt meg is császároztak programosan. Azt olvastam, hogy a farosok között több az autista arányaiban, mint a "fejesek" között. Bár én is faros voltam, így ez lehet családi "örökség" is, legalábbis anno azt mondta az orvosom.
- HáromMackó
-
- Nem elérhető
- Auti kisfiam 10 éves
Egyébként megkésett beszédfeljődés, főleg ha az beszédértési és figyelemzavarral is párosul, akár autisztius tüneteket is okozhat, s csak később a gyerkőc fejlődése mutatja meg, hogy nem az. Bár valószínűleg ez a kevesebb.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én