Köszönöm szépen Szanya 1!
Valahogy nem jöttem rá hol találom.
Nem volt hajlandó inkább kijönni a lakásból!

Pedig a kedvenc helyeivel kecsegtettük a kis hamist! A szoba tisztaság hirtelen jött! Mert kicsik lettek a tepozaras pelusok.. így ha egyet pisilt az egyből kifolyt a pisi a nadrágos pelust nem akarta felvenni

! Így egyszerűen levettem róla mindent... sírt,. konyorgott de mivel a gatya is szóba jött a pucér pópó már engedmény volt. így megvolt a döntetlen amivel kiegyezett! Sztrájkolt 4 napig de ma felöltöztettem a kedvenc plüsspingvinjét gatyába és nadrágba, és őt dicsergettem, és simiztem hogy milyen ügyes. ...

erre Roli úgy döntött hogy felveszi önnel a gatyát és a nadrágot a pingvin helyett hogy ő legyen az ügyes! Persze napokig mondtam neki hogy imádom őt, de már túl nagy és okos a pelushoz ..akármilyen kényelmes a pelenka... hát egyenlőre itt tartunk...ma már úgy aludt el hogy gatyaban és nadrágban... remélem nem lesz gond eddig meztelenul nem pisilt be...lekopogom.... szoritok.... mindenesetre ez egy jó módszernek tűnik hátha másnak is segítettem ezzel.... de mint tudjuk minden kis autista más és más másban erősek és másban gyengék...nekünk a ruhanemű változtatás az egyik legnagyobb mumus évszakok és méretek változása stb ilyen az alsogatyesz is...

mindenkinek sok sikert ezügyben (is) :*