Ezt nem tudom megmondani, de általában az van, hogy autiból túl sok jelentkezik. Mivel vegyes osztályokat akarnak, ezért nem tölthetik fel 100%-ban autival, így szerintem a mi szempontunkból mindig túljelentkezés van elsőben, de a jó képességű gyerekek természetesen előnyben vannak, meg azt nézik még meg, hogy a csoport hogyan működik együtt. Mi annó elmentünk megnézni az összeszoktató előkészítőjüket, volt elég pedagógus, mégis úgy éreztem, hogy autiban nem profi, amit csinálnak, bejósolhatatlan volt, pedig kértem előre tájékoztatást, várakozós üresjárat volt, utána beszélgetőkör (ez nekünk ugye egyáltalán nem ment még akkor, és amúgy se ideális szerintem autikkal, ismeretlenekkel, jól rá lehet stresszelni egy ilyen szitura, ha váratlan) aztán diát néztek, ami filmvetítésnek volt előzetesen kommunikálva, így jól át is vertem a gyereket... Úgyhogy ennek közepén leléptünk. Ja és az aspik folyton osztották az enyémet, hogy ezt ne csináld meg azt ne. Legalább 3-an és nem szólt rájuk senki és az enyémnek se segítettek betartani az elvárt viselkedésmódot (pl. nem ült le a diázásnál). Szóval nekem nem tetszett, de az túl sokat a mi helyzetünkben nem számít, hogy kinek mi tetszik, nincs nagy választék.
Van valaki a fórumon, akinek a gyereke most odajár, de ha nem akar nyilatkozni, akkor ez van...