Espricot én csak patikában vettem eddig. Ez egy kapszula, amiben olaj van. Ki lehet nyomni, ha szétvágod a végét. Az eskimo meg egy üvegcse olaj. kávéskanálnyi kell belőle.
Mind a kettőnek halolaj szaga és íze van. Én nem enném meg, de én finnyás vagyok. És nekem anyám nem erőlteti!

Na jó, csak viccelek...
Testvér kérdésben nem értek egyet ezek szerint a szakemberekkel. Nem fogom erre trenírozni a lányomat, nem fogom utasításba adni neki, hogy ha én nem leszek, foglalkozz a bátyáddal, de bízom benne, hogy kérés nélkül is figyelni fog a családjára, mert ez természetes lesz neki. Mint ahogy természetes a mostani családjában is. Én mindennap találkozom a bátyámmal és a családjával, az unokatestvérek szinte testvéri közösségben élnek. Anyukám is napi szinten segít minket. Nálunk ebben nő fel a gyerek, ezért igazából azon csodálkoznék, ha külön kérni kéne, hogy felnőttként odafigyeljen kicsit a másikra. És ismétlem, nem arra gondolok, hogy egy házban éljen vele, vagy terhelje majd a saját családját emiatt. De egy kis odafigyelés, menedzselés szerintem belefér. Már ha majd a fiam engedi akkor!

Amúgy meg lesz felesége, majd gondoskodik róla az. És ez most egy önbeteljesítő jóslat, és ezzel le is zárom magamban a távoli jövő miatti aggódást. Ez még olyan messze van, hogy hamarabb aggódok a nagycsoport miatt, mint hogy 20 év múlva mi hogyan lesz.