Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.Igen, napok óta az jár a fejemben, hogy azok a dolgok, amikkel én mentem a helyzetet - tehát pl. hogy segít - simán lehetnek tanult dolgok is. Mindig nagy figyelmet fordítottunk a segítségnyújtásra, ahogy írtam is, van a családban kerekesszékes, nekünk ez a normál működésünkhöz tartozik. És restellem, de én nem tudom megállapítani, hogy mi az, ami spontán jön, belülről és mi egy előhúzott panel. Sajnos az Autizmus Alapítványhoz több hónapos a várólista (bejelentkeztünk már), a férjem meg már most is romokban hever, nem bírja a bizonytalanságot és iszonyúan fél. Ma pl. a lányunk azt játszotta, hogy felmászott egy kerítésre és azt mondta, hogy ez egy pókháló, beleragadt, az apjának kell kimentenie. Meg is örültem, hogy milyen kreatív. Aztán a férjem mondta, hogy ez valamelyik mesében volt, szóval nem saját szellemi termék. Az intonációját egyre mesterkéltebbnek, eltúlzottabbnak hallom és egyre feltűnőbb, hogy alig kérdez, emberekről, emberi tulajdonságokról pedig sohasem. Köszönöm, hogy meghallgattok, azt hiszem ez az első közeg, ahol nem bagatellizálták el a dolgot, nem torkolltak le, hogy ugyan, nincs a gyereknek semmi baja stb. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.