LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Viselkedésproblémák

Viselkedésproblémák 8 éve 3 hónapja #42234

• mandarin
  • mandarin profilkép
  • Nem elérhető
  • 8 éves auti kisfiú, két kishúg
Sziasztok!

[hide][hide]Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Viselkedésproblémák 8 éve 3 hónapja #42235

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Mandarin, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viselkedésproblémák 8 éve 3 hónapja #42252

• Marchi
  • Marchi profilkép
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viselkedésproblémák 8 éve 3 hónapja #42292

• Geszter
  • Geszter profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok!
A fiam egy időben a szája környékét nyalogatta, mindig tiszta nyál volt, elég borzasztó látvány. Jutalmazással tudtam hatni rá: megígértem neki, ha abbahagyja, beviszem a városba BKV-zni, és ő tervezheti meg az útvonalat. Bejött, leszokott róla.
Most helyette Sudo krémmel kenegeti, az csak viccesen néz ki. Próbáljuk rávenni a viszonylag láthatatlan szőlőzsírra, eddig sikertelenül...

Viselkedésproblémák 8 éve 3 hónapja #42295

• mandarin
  • mandarin profilkép
  • Nem elérhető
  • 8 éves auti kisfiú, két kishúg
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viselkedésproblémák 8 éve 3 hónapja #42350

• Marchi
  • Marchi profilkép
Mandarin:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viselkedésproblémák 1 éve 5 hónapja #59748

• Mamacita
  • Mamacita profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok!
Én egy kicsit elvesztem az utóbbi 2,5 évben, mivel kistestvére született a 12 autista kislányomnak. Ő a hangokra érzékeny és ha sír a kistesója, most már iszonyatosan kiakad, kb. 20 percig feszül, harapja a kezét és nagyon nehéz megnyugtatnom, még akkor is, ha már a kicsi abbahagyta a sírást. Ez naponta előfordul és eléggé kétségbe vagyok esve. Eddig járt hozzá valaki bébiszittelni, aki kivitte, vagy a kicsivel én mentem el itthonról. De ez nem megoldás. A fülvédő egyfolytában rajta van.
Alapvetően nyugodt, de ettől nagyon ki tud akadni. Nem vagyok benne biztos, hogy pusztán a hang frekvenciája zavarja, hanem, hogy azt látja, hogy a tesójának valami baja van. Nem tudom, hogy pl. egy hallásterápia segítene-e (néztem neten, de 300.00 Ft lenne egy ilyen kivizsgálás és terápia...)
Van valaki, aki hasonló problémával küzdött, vagy küzd?

Viselkedésproblémák 1 éve 5 hónapja #59749

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Viselkedésproblémák 1 éve 5 hónapja #59754

• FrannyG
  • FrannyG profilkép
  • Nem elérhető

Viselkedésproblémák 1 éve 5 hónapja #59761

• Csutka78
  • Csutka78 profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.121 másodperc