LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Képzés autizmus spektrum zavarban (ASD) érintett személyek családtagjainak
 
A tréninggel szeretnénk segíteni a családoknak abban, hogy jobban megértsék az érintett személy világát, valamint eszközöket kapjanak abban, hogy hozzáférhetővé tegyék számukra a mi oly gyakran furcsa-érthetetlen világunkat.
 
Kifejezetten olyan szülőknek, nagyszülőknek, ill. felnőttkorú családtagoknak szól, akiknek arra van igényük, hogy korszerű, tudományos alapon nyugvó ismeretekhez jussanak az ASD-ről, ill. arról, hogy hogyan tudják hatékonyan támogatni az érintett családtagot a mindennapokban. Az alkalmak 90 percesek, és a szakemberek rövid prezentációjával kezdődnek, majd a családok kérdéseire, felvetéseire keresünk közös válaszokat.
 
A tréning elindításával szeretnénk elősegíteni a családok és a szakemberek együttműködését, partneri viszonyát, valamint a családtagok kompetenciájának megszilárdítását.
 
• 2015. június 5., péntek 10.00 óra
Ács Réka pszichológus, Mészáros Lőrinc, gyógypedagógus
A diagnózis közlése: Hogyan és mit mondjunk el az érintett személynek, a családtagoknak, a közoktatási intézményeknek, valamint a tágabb környezetnek a diagnózisról?
 
Tréningjeink havi egy alkalommal minden hónap 3. keddjén, 6 fős létszámtól indulnak.
 
Helyszín: „Egy Másik Út” Tanácsadó és Terápiás Központ, 1111 Budapest, Budafoki út 59., Tenger Szoba
 
Díjazás:
• Az „Egy Másik Út”-hoz tartozó családonként 2.500 Ft,
• Nem az EMÚ-hoz tartozó családonként 3.500 Ft
 
A korlátozott férőhelyek száma miatt KIZÁRÓLAG előzetes bejelentkezés alapján tudjuk Önöket fogadni.
Tájékoztató letölthető itt.