LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Fesztiválozz, jótékonykodj, vásárolj

Indítsuk együtt az őszi szezont a legnagyobb belvárosi közösségi piacON!

Találkozzunk újra a belváros szívében a PIACOK NAPJÁN, ahol az Erzsébet tér és Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik szeptember 18-án vasárnap!

Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!

A rengeteg izgalmas termék mellett számos kiegészítő programmal, kézműveskedéssel, finom falatokkal, zenés-táncos programokkal és különleges meglepetésekkel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt! J

Időpont: 2022. szeptember 18. (vasárnap) 11.00-19.00 

Helyszín: Budapest, V. kerület Erzsébet tér & Deák Ferenc tér 

 

PROGRAMOK

KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS - Budapest legnagyobb közösségi vásáraitól (Hello Piac, Gozsdu Weekend Market, Budapesti Nagy Kultúrzsibi, Belvárosi Gardróbvásár stb.) több mint 200 hazai árus portékáinak különlegesen színes, hatalmas kínálata!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termék , kézműves gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, ZERO WASTE termékek, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok… Mindenből a legjobb, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!

GASZTROKALANDOK – Igazi ínyencségeket vonultatunk fel aznap. A hazai ízektől egészen Amerikáig visszük az érdeklődőket.

  

GYERMEK „SAROK” - A legkisebbekre is gondolunk aznap. Egy egész sátor várja őket, arcfestéssel, lufiformázással, kézműves programokkal.

ZENÉS-TÁNCOS PROGRAMOK -  A Nemadomfel Házas gyermekek, fogyatékkal élő fiatalokkal közösen szerveznek táncházat vasárnap délután, ahol az egész Erzsébet tér egy nagy táncszínpaddá alakulhat. A táncház alapja a moldvai táncok lesznek. Utánuk a Weryus Tánc- és Mozgásstúdió – Budapest előadása varázsolja el a résztvevőket.

ADOMÁNYGYŰJTÉS - A program keretein belül szervezett jótékonysági programunkban való részvétel nem kötelező, hanem egy LEHETŐSÉG!

Az évek során személyesen tapasztaltuk meg, hogy mennyivel felszabadultabb érzés úgy élni, hogy hálásak vagyunk az élet sokféle ajándékáért, és felfedezve gazdagságunkat, örömmel osztjuk meg mindezt azokkal, akiknek kevesebb adatott. 

 "Pakolj egy táskányi szeretetet!"

A Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett adományládákba várunk minden olyan hasznos dolgot, amely a hátrányos helyzetű gyermekes családok iskolakezdését megkönnyíti.

Mi kerüljön a táskába: tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, füzetek, tollak, ceruzák, tolltartó, egyéb írószerek, játékok, tisztasági csomag, bármi, ami egy gyermek iskolás mindennapjaihoz szükséges.

A csomagokat a Nem Adom Fel Alapítvány fogja eljuttatni az Alapítvány által működtetett,  mélyszegénységi térségben lévő Nemadomfel Házak családjai számára.

 

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Szeretettel várunk Mindenkit erre a vidám, felszabadult, kihagyhatatlan családi vasárnapra!

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

A rendezvényt a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac közös szervezésében valósul meg, Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával, az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelő szabályok betartásával. 

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Szervező-kapcsolattartó: Dely Orsolya +36 20 296 2552 

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/434841885072532/

A Nemzetközi Cseperedő Alapítvány támogatásával a Budapesti Fesztiválzenekar ismét Autizmusbarát Kakaókoncertet szervez. 

Időpont: 2022. 02.13. (vasárnap) 11.00

Helyszín: BFZ Pórbaterme III. Selmeci u. 14-16.

Jegyek: bfz.hu

A koncert látogatását megkönnyítő képes és videós anyagok a Cseperedő Alapítvány weboldalán elérhetőek. 

További információk a plakáton!

 

Az év utolsó hónapjában két alkalommal is szeretettel várunk mindenkit a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárára az Akvárium Klubba. December 5-én és 12-én vasárnap 10.00-18.00 óra között ismét megtöltjük az asztalokat szebbnél szebb hazai, egyedi, kézműves, design termékekkel, táskákkal, ékszerekkel, kiegészítőkkel, megfűszerezzük adventi hangulattal, karácsonyi fényekkel és illatokkal a helyszínt.

Hangolódjuk együtt a Karácsonyra az Akvárium Klubban, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj, ÉREZD JÓL MAGAD!

Szerezd be mindenki karácsonyi ajándékát kényelmesen, rohanás nélkül, biztonságosan, egy helyen a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárán

Családi programok - hogy kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élmény legyen a vásár!

A vásárba december 5-én a Mikulás is ellátogat, méghozzá rendhagyó módon nem szánnal, hanem kerekesszékben, egy kedves Down-krampusz kíséretében ajándékozzák meg a kicsiket, nagyokat.

 • 10.45 -től közös Mikulásvárás
 • 11.00 órától Mikulás ünnepség, amelynek “díszvendégei” a Down Alapítvány korai fejlesztő központjától érkező csöppségek lesznek. 
 • A kézműves workshopokon kreatív foglalkozások keretében ajtódíszeket, kopogtatókat, asztali dekorációkat, ajándékokat, kerámia mozaik képeket készíthetnek
 • Kreatív foglalkoztató játékos készségfejlesztő feladatokkal - egészen pici gyerekeknek is
 • A legkisebbeknek - Totyogósarok
 • 16.00-tól ádventi bábelőadással várjuk a gyermekeket


Karácsonyi ajándékbörze
Rengeteg csodaszép ajándék, kézműves kincsek, különlegességek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divat kiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények. 

A legegyedibb és legkülönlegesebb termékek, hatalmas választékban, rengeteg magyar alkotó kínálatából!

Közösségünk számára a legfontosabb, hogy előtérbe helyezzük az együtt alkotás örömét, a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt!

Adománygyűjtés

Az aktuális jótékonysági programunkkal kiemelten mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek, és családjaiknak szeretnénk segíteni, hogy Ők is méltóképpen tudják megünnepelni a Karácsonyt és legyen mit tenni az asztalra és a Karácsonyfa alá. Szívesen fogadunk mindent, amivel a gyermekek Karácsonyát szebbé tehetjük: tartós élelmiszereket, dobozos süteményeket, szaloncukrokat, édességet, gyermekjátékokat és könyveket, kreatív kellékeket és higiéniás/szépészeti termékeket. Az adományokat a Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett adományládákba lesz lehetőség elhelyezni.

A belépés INGYENES! A vásárra a CSALÁDOT, BARÁTOKAT és KISKEDVENCEITEKET is örömmel várjuk!

 

Az esemény Facebook linkje:  https://www.facebook.com/events/301963755102263

Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány
Helyszín: Akvárium Klub // 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
Időpont: december 5. (vasárnap) // 10-18 óra
December 12. (vasárnap) // 10-17 óra

Az esemény támogatója:

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat


További információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy szeretettel várunk MINDENKIT!

 

Hello Piac! Hello Mikulás! Hello Öröm! Hello Karácsony!

 

Nagy örömünkre ismét megrendezésre kerül a Piacok Napja május 30-án vasárnap az Erzsébet téren és a Deák téren.

Mi várható ezen a napon? Csak ízelítőként:

 • Közösségi vásár: hazai és kézműves termékek vására egy időben egy helyen, közel 200 árus kínálja portékáját, Segítő Vásárlás a fogyatékossággal élő alkotók munkáiból
 • Gasztro-kalandok: találkozás és pizzaevés Szabi a Pékkel, Aranybarna Palacsintázó finomságai, Nem Adom Fel Kávézó és Étterem specialitásai 
 •  Gyerekeknek: workshopok, Kalap Jakab interaktív gyermekműsora, meglepetés programok, ajándékok 
 •  Élőzene egész nap! utcazenészek, NEMADOMFEL koncert, délután fellép Brass Time Band 
 •  Adománygyűjtés

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

Szeretettel várunk Mindenkit erre a vidám, felszabadult, kihagyhatatlan családi vasárnapra!

 

Hello Nyár! Hello Élet! Hello Remény! Hello Piac!

 

Az esemény linkje:  https://www.facebook.com/events/878110285929451

 

Seong-ho autista zenész, akit kivételes tehetséggel áldott meg az élet, ő mégis a videojátékok és a televízió világának csapdájában ragadt. Édesanyja a fia árnyékában éli életét, próbálja egyengetni útját, hogy hivatásos zenész váljék belőle. Bár leghőbb vágya, hogy csak egy órával tovább élhessen, mint Seong-ho, mégis akkor volna nyugodt, ha tudná, hogy autista fiát egyszer majd öccsére, Geon-gira bízhatná. Geon-gi azonban ellenáll, bosszantónak és haszontalannak tartja a bátyját. Egy napon aztán a két testvér európai turnéra indul - most először az édesanyjuk nélkül, tudván, hogy anya egy napon már nem lesz velük. A családi diszharmónia lassacskán belső harmóniává érik.

Vetítési időpont: 2021. március 15-ig megtekinthető!

Hossz: 95 perc

Megtekinthető itt: bidf.hu

RENDEZŐ:
Gwanjo Jeong

Gwanjo Jeong Dél-Koreában született és ott is tanult. Pályafutását az MBC televíziós csatorna egy helyi részlegénél kezdte el televíziós producerként Dél-Koreában. Az elmúlt 20 évben önállóan rendezett televíziós dokumentumfilmeket, amelyekben az ember központú történetekre és a kultúrára helyezte a hangsúlyt. A Nocturne Gwanjo Jeong első egész estés dokumentumfilmje.

 

Havasi Ágnes beszélgetése a fesztiválon a filmről: