LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A Salva Vita Alapítvány 1996 óta támogatja a fogyatékos emberek munkavállalását speciálisan kidogozott módszertannal.:

"Munkánk során arra törekszünk, hogy a hozzánk jelentkező munkáltatókat és munkavállalókat alaposan megismerjük, feltérképezzük erősségeiket, korlátaikat és meghatározzuk azokat a területeket, amelyeket esetleg fejleszteni kell a sikeres munkavállaláshoz, foglalkoztatáshoz. A felmérés eredménye alapján, egyéni szükségletek szerint történik a felkészítés.

A sikeres felkészítés után megkeressük a megfelelő embert, a megfelelő helyre.
Alapítványunk egyik nagyon kedvelt és mindkét fél számára biztonságot adó szolgáltatása az un. betanítás, ami azt jelenti, hogy az elso időszakban a munkavállaló és munkáltató igényei szerint, jelen vagyunk a munkahelyen és segítjük a feladatok elsajátítását valamint a zökkenőmentes beilleszkedést.
Alapítványunk az elhelyezkedést követően továbbra is rendelkezésre áll a munkáltatók és munkavállalók számára, bármilyen a foglalkoztatással kapcsolatos problémájuk orvoslására.
Az elmúlt 16 évben, több mint 500 fogyatékos és megváltozott munkaképességu ember sikeres munkavállalását kísértük végig."
 
A programba folyamatosan lehet jelentkezni az alapítvány telefonszámán.

Könnyen érthető útmutató munkavállaláshoz c. kiadványuk letölthető itt: Én is dolgozom