Tomger:
Kimásoltam neked is ide újra a részletekez, hogy szem előtt legyen.
A rendezvény időpontja: 2012. április 01. vasárnap, 9:30 – 13 óra között
Gyülekezés 9:30 órakor az V. kerületi Széchenyi István téren az MTA előtt.
Indulás 10:15-kor.
A séta útvonala: Széchenyi István tér – Dunakorzó – Vígadó Tér – Március 15. tér
A rendezvény záróeseményét, a Március 15. téren rövid beszéd, majd a vonulóknak kiosztott léggömbök elengedése követi.
Kérjük, viseljetek valami kéket!
A szervezők (Nemzetközi Cseperedő Alapítvány)
célja, hogy a sétával tudatosítsa az autizmus, mint fejlődési zavar létezését, és megnyilvánulásának sokféleségét, segítsen kialakítani a társadalom tagjainak elfogadó hozzáállását, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az autizmussal élőknek támogatást és lehetőséget biztosítsunk jövőjükhöz. Emellett szereténk, ha olyan közösség alakulna ki érintettek és támogatók részvételével, amely a jövőben közösen képes érdekeit érvényesíteni és egymást segíteni, támogatni.
Ahogyan tavaly is, lesz séta, lufikra írt kívánságok, remek hangulat és a végén közös piknik a résztvevők által hozott finomságokból.
Mivel az MTA előtti tér elég nagy, azért gondoltam, hogy szűkíthetnénk egy kicsit, hogy megtalálhassuk egymást. Szerintem én az Arany János utcai metrómegállótól fogok besétálni a térre. És, ha előtte nem késik a buszom épp odaérek a gyülekező kezdetére.