LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Négyszáznál is többen jelentkeztek a fogyatékossággal élők számára tavasszal meghirdetett ParaSzuperSztár című kulturális tehetségkutató versenyre, amelynek döntőjét december 5-én tartják.   
 
A versenyt előadó- és alkotóművészeti kategóriában hirdették meg, a két kategóriában együttesen négyszáznál is többen jelentkeztek, életkortól és fogyatékosság típusától függetlenül bárki nevezhetett - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.    
 
Az összegzés szerint az előadóművészeti kategóriában a mintegy 160 nevezésből a beküldött bemutatkozó anyagok alapján egy szakmai zsűri több mint 50 produkciót választott be az október 6-i és 7-i elődöntőbe. A továbbjutók december 5-én, a fogyatékossággal élők világnapján mérkőznek meg egymással a győzelemért.    
 
Az alkotóművészeti kategória legjobb alkotásait és a nyerteseket szintén ezen a napon mutatják be.   
 
Az előadóművészeti kategória zsűrijében Both András színművész, Dévai Nagy Kamilla Liszt Ferenc-díjas énekes, Gaudy Babette képző- és iparművész, Koncz Gábor színművész, László Attila gitárművész, Pozsgai Zoltán zongoraművész, Tóth Richárd színész-koreográfus foglalt helyet, a zsűri elnöke Monspart Sarolta világbajnok tájfutó.