LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Jogi kérdések

Téma: Ha jogi tanács kellene egy sorstárs szülőtől

Válasz: Ha jogi tanács kellene egy sorstárs szülőtől 3 éve 9 hónapja #50329

Szia Rencike66!

Bundáskenyér már nem nagyon jár erre, de megkérdeztem mailben, ezt válaszolta: "Sajnos semmilyen mentesség nem jár a túlmunka alól a fogyatékos gyermeket nevelő szülőknek."
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Ha jogi tanács kellene egy sorstárs szülőtől 2 éve 8 hónapja #55045

Sziasztok!
Autizmus spektrum zavart nemrég diagnosztizálták, felnőtt vagyok.
Pszichiátriai osztályra küldtek miatta pszichiáter ismerőseim, mert szerintük az autizmus veszélyeztet másokat.
Bíróságnak teljesen mást mondtak (daganatosnak neveztek, amit szerintük nem gyógyíttatok, de nincs ilyen fajta betegségem). Az osztályon mondták, hogy szociális képességeimen kell javítani, ezért zártak be.
Az volt a probléma, hogy ismerőseimnek azt mondták, hogy másokra veszélyes vagyok, akik ezért nem akartak hozzámszólni és így többször mentem hozzájuk ezzel a problémával.
Mentális betegségem nincs.
Hogyan tudok hazamenni?

Ha jogi tanács kellene egy sorstárs szülőtől 2 éve 8 hónapja #55048

• bundáskenyér
  • bundáskenyér profilkép
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Bármelyik kórházi osztályról haza lehet emnnie a betegnek, ezt senki mg nem akadályozhatja, ugyanis a betegjogok között van a kezelés visszautasításának és az intézmény szabad elhagyásának a joga is. Ha valakit ön vagy közveszélyezettség miatt tartanak kezelés alatt "zárt" oszályon, ezt csak 3 napig tehetik meg , azután a bíróságnak kell rendelkeznie a továbbiakról.
Oldalmegjelenítési idő: 0.095 másodperc