Nekünk biztosan szükségünk lesz rá. Normál sima integráció nem fog menni-kommunikációja érintettebb és bár épp értelmű, azért nem kiemelkedő annyira semmiben mint itt többek, sem betűk, sem a számok nem érdeklik, nem mintha ehhez kötődne bármilyen talentum, de mégis-, még alapítványiakban gondolkodom. Igen az pénz. De már most is egy vagyont költünk a gyerekre.
Iskola mellett nem hiszem hogy a délutánokat még ennyire lehet majd terhelni mint most, kész lesz a gyerek, szóval nem lesz annyi extra fejlesztés mint most, akkor az iskolának adjuk.
Másik topikba írt hsz-hoz reflektálok. Tegnap nőnap alkalmából vittünk az oviba virágot.G fogta hogy mi lesz bár a nőnapot nem magyaráztuk neki, felesleges még szerintem, de nagy lekesen nyomult a viráhokka,l nem engedte hogy én vigyem az oviig sem.
Befelé menet magyarázgattam neki, hogy odaadod a virágokat és tudod mit kell mondani az óvónéniknek...
G- Sziasztok!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szóval csak ennyit akartam fűzni ahhoz hogy, 4-5 szóig megérti aztán bla bla bla bla
Ráadásul itt még a merevsége is hozzájött, mert erről a köszönésről már annyit magyaráztam neki.