LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Autista iskola

Autista iskola 7 éve 7 hónapja #43593

A nagylányunk autista eddig nom. általános iskolába járt./alapítványi/. Budapestre költözünk. Hol találok olya sulit ami megfelelhetne neki. A jelen helyzet az, hogy a norm. már sok neki, most
kezdi a 6.osztályt.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autista iskola 7 éve 7 hónapja #43594

Az alapítványi, ahova eddig járt, az SNI-re szakosodott suli volt?

Autista iskola 7 éve 7 hónapja #43595

Nem.sni és norm. gyerekek jártak oda. Felmenésünk van több tárgyból is. Matek, nyelvtan, idegennyelv. A norm. iskola már meghaladja a képességeit, a gyógyped. és norm .közötti keresnék neki valamit. A ped. intézet szerint norm. inteligencia szinten van,szenintem alatta. Budapest teszttel nézték csak.

Autista iskola 7 éve 7 hónapja #43596

Miskolról költöznénk ide. A férjem a VIII.ker. ben a klinikákon dolgozna és XVIII.ker környékén keresünk házat. Van környéke lehetősége a gyereknek iskolát találni?

Autista iskola 7 éve 7 hónapja #43599

Az Autizmus Alapítványnak a 8. kerületben van egy iskolája, aztán van alapítványi a 13-ban, 14-ben, 3-ban, 10-ben. Ha ezek nem jönnek szóba, akkor minden kerületnek van egymi-je, de nem mindben van auti osztály. Persze kérdés, hogy mi a jobb. Nem igazán tudok mit mondani, mert a felső már tényleg nehéz ügy. Szerintem nézd végig az összeset, ami egyáltalán távolságra szóba jöhet. Az iskolai topicokban az alapítványiakról sok szó esett, azt el tudod olvasni, az egymikről kevesebb az infó, és az is inkább az alsó tagozatra korlátozódik. A 18. kerületi egymiről egyébként jókat hallottam, azt érdemes megnézni.

Autista iskola 7 éve 7 hónapja #43600

Köszönöm.
Oldalmegjelenítési idő: 0.579 másodperc