Sziasztok!
Csak tapasztalatként leírom milyen érdekesen alakult az iskolai helyzetünk.

Vadaskertet megjártuk, kaptunk egy F90-es kódot, bár az F84-et levenni NEM LEHET, orvos szakmailag nem kivitelezhető...menjek ezzel a friss ambuláns lappal a Dohány utcába, csak ezt mutassam meg...ez alapján írjanak egy új szakvéleményt, csütörtökön jeleztem a suli felé hogy ,,levették az F84 diagnózist" felveszik-e így az F90-el? Nem volt épp benn az igazgatónő, hogy választ adjon, menjek vissza pénteken. Péntek reggel hívom a Dohány utcát, hogy megkérdezzem: F90-el mehetünk e bármely suliba, vagy csak olyanba amit ők jelölnek ki? Sajnos csak olyanba, ami rajta van a listájukon, kérdeztem mi a megoldás, vigyek BTM-es papírt nev.tan-ból?(mert mással nem fogják felvenni) ,,hááááát igen" volt a válasz...paff lettem,kezdtem bepipulni, irány a suli! Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Felveszik vagy sem F90-el? Erre milyen választ kapok?! Természetesen felveszik, még F84-el is, mivel a Tankerületbe írt kérelmemre azt az utasítást kapták a tankerülettől, hogy mindenképpen vegyék fel a fiamat, mivel ez a körzetis iskolánk, nem kötelezhet engem, mint szülőt senki arra, hogy havi 50E Ft-ért elhordjam más településre a fiamat.
A Tankerület ígéretet tett az iskolának, a szakértői által meghatározott fejlesztések biztosításáról utazópedagógusok által. Na erre varrjatok gombot ha tudtok, mert én még mindig nem tértem magamhoz, akkor most hogy is van ez?