LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg?

Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 2 hete #36915

• Cheshire
  • Cheshire profilkép
Sziasztok,
az auti kisfiam idén szeptemberben kezdi az iskolát integrált, alapítványi intézményben. Eddig az oviban megoldottak voltak a nyári szünetek, de itt nem lesz már nyári iskolai napközis tábor, fizetős táborba pedig, ismeretlen gyerekek, felügyelők közé még ha nagyobb lenne, sem tudnám tenni. Nagyszülők, családi segítség nincs. Örömmel venném,ha tudnánk segíteni egymásnak ötletekkel, lehetőségekkel - ha vannak ilyenek, hogyan vészelhetjük át a munkahely-autigyerek-nyáriszünet témakört. Létezik egyáltalán efféle napközis tábor alsós-felsős auti gyerekeknek? Keresgéltem, de nem nagyon találtam...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 2 hete #36917

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Chesire:
Nekem van családi segítség, de így is macerás. Konkrétan excel táblánk van, amiben írjuk, mikor, ki, hol vigyáz a gyerekekre. Napközis tábor nincs, max egy hét, de oda nem megy a fiam.
Idén nehéz lesz, mert apukám és apósom is beteg, szóval a nagymamák is kieshetnek. Mi a férjemmel idén nyáron tuti leszünk táppénzen, máshogy nem tudjuk megoldani. :(

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 2 hete #36918

A tordasi otthon szervezésében szokott lenni tábor nyáron autiknak.

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 2 hete #36920

• Cheshire
  • Cheshire profilkép
Igen, ettől tartottam. Én meg nem keresek annyit,hogy teljes nyárra felvigyázót fogadjak Á. mellé.. :( kínomban már arra is gondoltam, hogy keresek egy családi napközit 2 hónapra...

Szanya, a tordasi, az nem nagyobbaknak való, ottalvós? Én kifejezetten napközis rendszerű, reggel viszem-délután hozom jellegű megoldást keresnék..

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 2 hete #36921

Napközis rendszerű.

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 1 hete #36944

• Manka197
  • Manka197 profilkép
  • Nem elérhető
  • Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Chesire: a tordasiban voltunk, napi bejárós, az én fiam először alig 6 évesen ment, igaz, az aspergeres nővérével.
Úgy tudom, van még Herceghalmon is, a Flóra alapítvány szokott rendezni.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 1 hete #37019

• makilla
  • makilla profilkép
Manka pedig alapgondolatnak nem rossz. Csak ha sokan vannak egymást is stresszelik.
Nekünk is nagyon nehéz lesz Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 1 hete #37020

• Cheshire
  • Cheshire profilkép
Igazából az lenne megoldás, ha azok az intézmények szerveznének ilyet, ahová a gyerekek amúgyis járnak, hiszen pont az új dolgokhoz alalkalmazkodás az egyik olyan skill, ami nagyon nehéz, még egy magasabban funkcionáló autinak is. Iszonyat, mennyire nincs kidolgozva semmilyen szinten ez a kérdés (sem). Én a sajátomat félteném olyan belyre engedni, ahol nem ismeri sem a pedagógusokat -azok sem őt, sem a gyerekeket, sem a helyszínt.
A Flórás ötletet (meg persze a többit is :) köszönöm, meg fogom kérdezni tőlük. No és továbbra is keresem a megoldási lehetőségeket.

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 10 éve 1 hete #37021

• Manka197
  • Manka197 profilkép
  • Nem elérhető
  • Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 8 éve 10 hónapja #40710

Egy-másfél év múlva én is visszamegyek, vagy mennék dolgozni. A fiam 10 éves lesz ekkor. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 7 éve 3 hete #44951

Szia! Esetleg tudod, hogy hány éves kortól van Tordason tábor?

Válasz: Nyári szünet - ti hogyan oldjátok meg? 7 éve 3 hete #44988

Úgy emlékszem, hogy a fórumról volt ott óvodáskorú gyerek is. De nem tudom, hogy van-e ez még egyáltalán, előző nyáron úgy emlékszem, hogy nem küldtek róla hirdetményt. Rá kell kérdezni náluk.
Oldalmegjelenítési idő: 0.130 másodperc