LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Integrált iskola... de hová írassam be?

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42011

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42012

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42013

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Bettica, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42014

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42015

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Bettica, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42016

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42017

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42020

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Bettica:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42022

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42030

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42032

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Benne van egy szakértői vélemény végének a fénymásolata. Érdemes megnézni. index.hu/belfold/2016/10/20/szekrenyben_...fogyatekos_gyereket/

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42033

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, köszi!

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42034

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42041

• daisy
  • daisy profilkép
Sziasztok, szia Szanya!
Sajnos a mi helyzetunk egyre kilatastalanabb iskola ugyben. Mar tobb mint 3 hete itthon vagyok az elsos gyerkocommel es en tanitom. Cegled 1 honapja bette at a rendkivuli vizsgalati kerelmemet, de meg semmit nem reagaltak. Ma mar magambol kikelve, fenyegetoztem a torveny altal oket kotelezo 15 napos reakcio idore hivatkozva. A het elejen megprobaltam ujbol iskolaba vinni a gyerkocot, erre a szulok a hatam mogott keresztes hadjaratba kezdtek (igazgato, gyermekvedelmisek) ellenunk. Kerlek benneteket, ha valaki tud megfelelo helyet egy enyhen erintett, ep intellektusu elsos kisfiam szamara segitsen, mert en nem talaltam Rackeve kornyeken ilyet, csak spec. iskolakat, ahova felvennek ugyan, de csak F70-es (ertelmi serult) Bno koddal. Nagyon el vagyok keseredve es az idegeim is kezdik felmondani a szolgalatot.
Szanya, Bundaskenyer, Labolen es a tobbiek, akik meg emlekeztek rank vagy barki az ujak kozul: Segitsetek kerlek!

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42042

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Daisy, ez teljesen kilátástalannak tűnik. Gondolom Pestre nem bírtok bejárni, napi szinten ez nagyon sok lenne. Költözés?

Vagy annyit tudsz tenni, hogy egyesével végighívod az összes iskolát a környéken (táguló körökben) és könyörögsz. Akár integráló akár nem. Ugyanis ha akarják (és ha kevés a gyerekük, akkor még akarhatják is), akkor felvehetik az alapítóba az autizmust, bár nekik ez plusz meló és költséges is valószínűleg, de ha nagyon alacsony a létszám, akkor ez ugye 3-at emel. Ez számíthat.
Amúgy semmi mást nem tudok mondani, csak a bp-i alapítványikat, de az első mindig fullos szokott lenni. De ha más nem sikerül, akkor csak ez az út marad.

Ilyet még nem is hallottam, hogy ráuszítják a szülőre a gyermekvédelmist. :blink: Egyébként ebben az a szép, hogy nem szeretik a magántanulói státuszt, tehát ha nem találsz semmit és magántanulóiba akarnád rakni, hogy ne ért fogy kóddal legyen egy elfekvőben, az is harcos.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42061

• daisy
  • daisy profilkép
Szanya a koltozes nem opcio sajnos. Annyi hitel van a hazon, hogy a kulombozetbol nem sok mindent kapnank es a vallalkozas is idekot. Ezen az f70-es kodon meg erosen gondolkodom, mert mas valasztasunk nem igen van es raadasul az egyik spec. suliban tanit az a gyogyped. aki 3 eves kora ota foglalkozik a manoval problema mentesen plusz oda jartunk fejlesztesre maganban
Tehat meg a hely sem ismeretlen neki. Ja es nem elfekvo, mint ahogy irtad. Nekem a legnagyobb dilemam ebben a variacioban, ha beszokik a gyerek es ugy nezme ki hogy megallna a helyet a normal suliban, akkpr sem biztos hogy at tud majd menni a lebutitott tananyag miatt. Tehat le lessz maradva. Ha meg itt jarja ki a 8 osztalyt, akkor meg a tovabbtanulast bukta hiaba jo kepessegu. Szoval, melyik ujjamat harapjam effektus.

Integrált iskola... de hová írassam be? 8 éve 4 hónapja #42119

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Sziasztok!

Rég nem jártam erre, de az elsőt indítottuk ezért ideje hogy röviden összefoglaljam tapasztalataimat

Válasz: Integrált iskola... de hová írassam be? 5 éve 4 hónapja #47543

• Vivi1
  • Vivi1 profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok, sajnos még nem nyithatok új topicot, ezért ide írok, hátha valaki tud segíteni, informálni. A Vadaskert Általános Iskoláról szeretnék személyes infokat, tapasztalatokat olvasni. BTMN-es a fiam és most megyünk a Vadaskert Ambulanciára további kivizsgálásra (figyelemzavar, diszkalkúlia-gyanú). Valakinek van személyes infoja a suliról? Az iskolán belül is szétválasztják a különféle zavarokkal küzdő gyerekeket? Köszönöm előre is!
Oldalmegjelenítési idő: 0.166 másodperc