Másolásvédett tartalom.

Frissen diagnosztizálva

Autizmus mindennapok

• agiviki
Több
12 éve 7 hónapja #21326 Írta: agiviki
agiviki válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Frog,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• sünöcske
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Több
12 éve 7 hónapja #21327 Írta: sünöcske
sünöcske válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
frog, agiviki:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• HáromMackó
  • Auti kisfiam 10 éves
Több
12 éve 7 hónapja #21328 Írta: HáromMackó
HáromMackó válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

• frog
Több
12 éve 7 hónapja #21329 Írta: frog
frog válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

A doktornőnk DR JAKUS RITA neurológus Bethesda és az amerikai úton rendel. Én soha nem fogom tudni megköszöni neki ahogy a gyermekem, és az én véleményem megváltoztatta az egészségügyről. A gyerekem boldogan megy hozzá. De tényleg az ILKA utcában mindenki olyan rendes volt, hogy a gyerek miután haza jöttünk vissza akart menni másnap Sőt tegnap is indult, hogy akkor megy a szobájába. (kórterem)Pedig volt vérvétel is.

• ahajnal
Több
12 éve 7 hónapja #21330 Írta: ahajnal
ahajnal válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
sziasztok

• frog
Több
12 éve 7 hónapja #21331 Írta: frog
Mindenkitől bocsi de beragad a billentyű, és így néha törlök és mindent töröl stb. Szóval szenvedek a bill. miatt így néha sok a hiba az írásomba. :(

• frog
Több
12 éve 7 hónapja #21332 Írta: frog
Ahajnal

Igen vagy csípd meg ha reagál nem az.

• ahajnal
Több
12 éve 7 hónapja #21333 Írta: ahajnal
Frog köszönöm, figyelni fogom, és ha bambul, akkor megcsípem szegényt :evil: :whistle:

• frog
Több
12 éve 7 hónapja #21334 Írta: frog
Sünöcske

• ahajnal
Több
12 éve 7 hónapja #21335 Írta: ahajnal
Frog

• tomger
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Több
12 éve 7 hónapja #21337 Írta: tomger
tomger válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
2 hétig nem olvastam, 489 új hozzászólás ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Frog gondolom kellőképp körbejártad a kérdéskört, de pont az epilepszia az, aminek orvosi körökben is elfogadottan létezik,,gyógyłtó,, diétája, ez a ketogén diéta, ez nem tej és gluténmentes, hanem szénhidrátszegény és nagyon magas zsírtartalmú.

hu.wikipedia.org/wiki/Ketog%C3%A9n_di%C3%A9ta

Persze jó, ha gyógyszerrel sikerül ilyen szép eredményeket elérni!

Kicsit megijedtem, mert az én fiam is bambulós fajta, de nem nem ilyen szintű, hogy csípkedni kellene, de azért most majd figyelgetem.

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, remélem legközelebb nem maradunk le. Most viszont 2 hétig nagyon jól kipihentük magunkat, a gyerek is szárnyal kitratóan. De már csak egy bő hét és kezdődik megint az ovi. Lehet néhányan csodálkoztok, de egyáltalán nem várom, annyira harmónikus otthon minden. Szerencsére már sokat beszélgettünk erről, hogy a hosszú szünet után megint ovi lesz és azt mondja szeretne menni az oviba. No majd meglátjuk, mi van a fejecskéjében valójában. Mindenesetre jó ideje nincs hetirendünk, most majd megint készítek.

G most épp pincérbácsisat játszik és kirámol mindent elém, ahogy azt a múlt héten az étteremben látta. :blink:

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 7 hónapja #21338 Írta: Szanya1
Szanya1 válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok

• tomger
Több
12 éve 7 hónapja #21339 Írta: tomger
Süni. örülök, hogy eljutottatok a hallásterápiára. Én elkötelezett híve vagyok, és kiváncsi vagyok mások tapasztalataira is.

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 7 hónapja #21340 Írta: Szanya1
Tomger, örülök, hogy jól telt a nyár! G. nagyon sokat fantáziajátékozik, ez tök jó. :)

Mi meg ma megint McDonald's-ban voltunk. Némi kódfejtés után. "Bemegyünk. Csomag lesz. De szép csomag! :) Kaja. Film. Odamegyünk." ???? Aztán szép lassan rájöttem, hogy hol van kaja a csomagban: a Mekiben. A film meg onnan jön, hogy törpikék vannak most a Happy meal-hez, az meg a filmen látható. Örültünk, hogy magától kéri, úgyhogy mentünk is!
Ivott 3 korty narancslét, és elfogyasztott 1 csipet krumplit és megrágcsált egy kis husit, de azt nem merte lenyelni. Egész jól haladunk! :woohoo:

• frog
Több
12 éve 7 hónapja #21341 Írta: frog
Köszi a diétás ötleteket

sajnos nálunk is számít a csomagolás és minden PL kalács csak a kocka jó a fonott nem. Annyira nem eszik húst, hogy még a szaftot sem. Tényleg olyan kicsi a választék amit megeszik. Igy is vasat kell szednie mert vega. Pláne szerintem egy szigorú diéta a suliban sem menne. Nem mondom, hogy válogatós mert akkor én is az vagyok!!!! mindent megeszek amit Ő nem, de általában utálom amit Ö szeret. Jó kis család :laugh:

• tomger
Több
12 éve 7 hónapja #21342 Írta: tomger
Szanya, örülök, hogy ilyen szépen haladtok az evéssel, már korábbi írásaid is nagyon bíztatóak voltak!
Nagyon szépen körbeírta hogy mi minden van a Mekiben! :)
Mi most nem járunk McD-ba, pontosabban G-vel nem. Nagyon megvonó a jelenlegi diétánk, de ősztől visszatérünk az eddigi tej és gl mentesre, kiegészítve cukormentessel.
G -nek tényleg vannak emésztési problémái, ami most elég szépen megmutatta magát, a gyümölcscukorral egészen biztosan gondja van.

• Szanya1
  • admin
Több
12 éve 7 hónapja #21343 Írta: Szanya1
Nálunk egyedül a Sinlac okozott eddig emésztési problémát (ami elég érdekes, mivel az elvileg hipoallergén).

Tomger, el nem tudom képzelni, hogy tartasz vele ilyen komoly diétát, mi a gatyánkat is kifizetjük a glmentes cuccokra, horror, milyen drága.

• tomger
Több
12 éve 7 hónapja #21344 Írta: tomger
Úgy, hogy nincs gl mentes cucc jelenleg:) Azaz nincs semmilyen kenyérféleség.
Csak sok sok hús, zöldség és csak kevés gyümölcs, mert az már hajtja.

• kimni
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Több
12 éve 7 hónapja #21346 Írta: kimni
kimni válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
Az epilepsziához csak annyit fűznék, hogy biztos itt emlékeztek páran, tavaly a kisebbemet kivizsgálták, nála nem sima bambulás volt, hanem megakadt teljesen, le is feküdt, ahogy volt, majdnem mentőt hívtak hozzá az oviban többször, itthon csak megakadt,d e nem volt igazán látványos. Mindenféle EEGn voltunk és az alvásosokon mindig volt olyan, aminek nem kéne és epi.-ra utalt. Adtak gyógyszert, de utánamentem, olvastam erről, kicsit informálódtam és azt mondtam, hogy ha még egyszer elnyúlik az oviban, csak akkor kezdem el a gyógyszert. Még mindig nem adom neki!! (több, mint 1 éve kaptuk a gyógyszert) És remélem, nem is kell már. Akkor volt 4 éves, amikor diagnosztizálták nála és sokat olvastam róla, hogy ezeket kinövik. 7 évesen már nyilván más a szitu, de egy kisovisnál. ha láttok is időnként bambulást, amire esetleg csettintéssel nem reagál, ne rohanjatok rögtön. Nekünk pontosan fél évig voltak ilyen erőteljes tünetek, kimutatott epilepsziával és huss... és pont erről olvastam, hogy a 3-6 éveseknél eszméletlen gyakori ez absence epilepszia. Nem mindegy, kihez kerül az ember, a nagyon jó nem ad rögtön gyógyszert és vár, a nagyon gyógyszerpárti ad, de akkor évekig benne van az ember a körforgásban, holott lehet, ogy már ki is nőtte.

• kimni
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Több
12 éve 7 hónapja #21348 Írta: kimni
kimni válaszolt a következő témában: Válasz: Autizmus mindennapok
SZanya,

SZia Tomger, de jó hallani rólatok :D Én megértem, hogy most minden kerek otthon és nem várod az ovit! Viszont muszáj hozzáedződnie a külvilághoz is :( Nekem is vannak ilyen gondolataim, főleg a sulival kapcsolatban már pláne... franc se várja...

Oldalmegjelenítési idő: 8.325 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum