LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Téma: Kérlek, segítsetek...:(

Kérlek, segítsetek...:( 4 éve 6 hónapja #48864

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ez színigaz, csak attól, ha stresszelsz rajta, semmi nem változik meg. Teljes nyugalomban is várhatod ennek fényében a diagnózist, nem tudsz mit tenni úgysem. Egyébként meg vannak nagyon szépen kompenzáló autik, elég sokan ráadásul. Az sem egy könnyű élet (bár ez relatív), de ez van, a gyerekvállalás az rizikós.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Kérlek, segítsetek...:( 4 éve 6 hónapja #48865

• botosm
  • botosm profilkép
  • Nem elérhető
Tudom nagyon jól és igazad is van (párom is ezt mondja) de szàmomra a kétely talán rosszabb mint bármi más.
Van esetleg bármifèle teszt ami elvégezhető ,illetve ajánlanátok egyáltalán ilyet?

Kérlek, segítsetek...:( 4 éve 6 hónapja #48866

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Nem, és ha nem adnak most konkrét diagnózist, akkor kénytelen leszel várni kb. 3 éves koráig. Én olyan 1 éves kortól jártam ide-oda diagnosztizáltatni és 3 évesen kaptunk diagnózist, pedig teljesen egyértelmű volt, 2 éves korától már az Autizmus Alapítványhoz jártunk fejlesztésre (diagnózis nélkül).
Lehet, hogy fent van az Autizmus Alapítvány oldalán (ha nincs, akkor ha bejelentkezel vizsgálatra, akkor kiküldik) az előzetes szülői interjú kismillió kérdéslistája, ha azt az ember kitölti, akkor azért már vázolódnak a fejében a dolgok.
  • Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.105 másodperc