Szanya1 beküldte:
Ez a 3x-os normatíva olyan, mint a "Felszab tér".
Volt régen, de már nincs. Van valami plusz pénz, képlettel számolva, átlagosan 1,5x-esnek mondható, ami annyit tesz, hogy 1,5 gyereknyit bukik vele az intézmény, mivel az auti 3 fő a létszámban.
(Labolen, írjuk már le ezt a GyIK-ba... Kellene csinálni egy "GyIK-ba kéne feltenni" táblázatot. Majd ha egyszer súlyosan ráérünk.

)
Az alapvető infók menüt célszerű végigolvasni, a szakértőis vizsgálatra vonatkozó részt elsősorban. A Család és autizmus menüben meg a szakértő erre vonatkozó véleményét.
Elnézést kérek, az én hibám, hogy ezúttal nem írtam le, hogy ez Pest megye északi részére és a Pest Megyei 1. sz. TKVSZRB-re vonatkozik.
A finanszírozás elméletben 50%-ban oszlik meg az állam és a fenntartó között, nem vonom kétségbe, hogy van olyan fenntartó, aki nem fizeti ki, de ez legalább részben az intézményvezető hibája...
Elég soka olvasgattam az oldalon, mielőtt hozzászóltam a fórumban. Pontosan melyik cikkben szerepel az, hogy a Pest MEgyei 1. sz. TKVSZRB-hoz magánúton közvetlenül fordulhat a szülő? Magától az intézménytől 1 hete más tájékoztatást kaptam.
Ha a hozzászólásom más részével nem értesz egyet, szívesen veszem a kiigazítást természetesen, de nem hinném, hogy korrekt kétségbe vonnod, ha azt írom, hogy _velünk_ így viselkedtek, _nálunk_ így mennek a hivatalos ügyek, stb...