Sziasztok,
Engem az erdekelne meg, es orulok ha valaszoltok, hogy miben tudom fejleszteni itthon kislanyomat.
Olyan helyen lakunk ahol nem talalok szakertoket, es meg kicsi is, tehat az elkovetkezo idoben nem fog semmifele fejlesztest kapni. En nagyon sokat olvastam, es egy ket dolgot mar regota beepitettem a napjainkba.
Tsmt-zunk, bar egyre nehezebb motivalni, vegigcsinalni az egesz gyakorlatokat nagyon ritkan sikerult. Van ertelme eroltetni?
Van egy beszedindito gyakorlatsor, amit szinten probalok beepiteni a napjainkba.
Aztan olvastam meg egy kutatasrol ami ingergazdag kornyezetet javasol autistaknak es le vannak irva a kulonbozo szenzoros feladatok, az is egy fel ora lenne minden nap.
Szeretnek belekezdeni, de meg ezek is soknak tunnek neha, pedig összesen nem lenne több mint masfel ora, de igy is nehez. Meg nem is dolgozok.
Mindig töprengenem kell hogy mivel tudjam motivalni, ezzel nagyon sok ido eltelik es a huza vona a gyakorlatok között.
Persze sokat vagyunk jatszoteren, kint a szabadban, de ezek lennenek ugymond azok az autis dolgok amiket jonak talalnek es en is meg tudom itthon vele csinalni. Meg tudnam, elvileg, a gyakorlat nehezkesebb.