LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Te hogyan vetted észre?

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49832

Timmo,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49833

Szia Frézia,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49834

Szanya,
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49835

Andana, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49838

Szia Andana!
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49839

Frézia
Andana
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49840

Költözes-temahoz
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49842

Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49844

JVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49845

Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49846

9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49847

Zorka, Frézia,

A költözéshez:

A társasági élet témához:

Szanya, Misty,
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49848

Andana, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49849

Sziasztok,

Engem az erdekelne meg, es orulok ha valaszoltok, hogy miben tudom fejleszteni itthon kislanyomat.
Olyan helyen lakunk ahol nem talalok szakertoket, es meg kicsi is, tehat az elkovetkezo idoben nem fog semmifele fejlesztest kapni. En nagyon sokat olvastam, es egy ket dolgot mar regota beepitettem a napjainkba.
Tsmt-zunk, bar egyre nehezebb motivalni, vegigcsinalni az egesz gyakorlatokat nagyon ritkan sikerult. Van ertelme eroltetni?
Van egy beszedindito gyakorlatsor, amit szinten probalok beepiteni a napjainkba.
Aztan olvastam meg egy kutatasrol ami ingergazdag kornyezetet javasol autistaknak es le vannak irva a kulonbozo szenzoros feladatok, az is egy fel ora lenne minden nap.
Szeretnek belekezdeni, de meg ezek is soknak tunnek neha, pedig összesen nem lenne több mint masfel ora, de igy is nehez. Meg nem is dolgozok.
Mindig töprengenem kell hogy mivel tudjam motivalni, ezzel nagyon sok ido eltelik es a huza vona a gyakorlatok között.
Persze sokat vagyunk jatszoteren, kint a szabadban, de ezek lennenek ugymond azok az autis dolgok amiket jonak talalnek es en is meg tudom itthon vele csinalni. Meg tudnam, elvileg, a gyakorlat nehezkesebb.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49850

Andana
Szanya
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49851

Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49852

Jazmin6
Nem tudom, hany eves a lanyod, 2 eves kb ugye? Mert iVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49853

Igen, meg nincs egeszen 2 eves. Nagylabdank nekünk is van, kinti hinta, csepphinta, jatszoterre is megyek vele.
Ez azt jelenti hogy a gyerekeid nem kaptak professzionalis fejlesztest, mert szerintem az enyem se fog, es persze gyerektol meg sulyossagtol függ, de nem tudom igy mirol maradunk le...
A beszede nem igazan indul be, van egy par szava, de a nagyon egyszeruek, mama, papa, vau vau, brumm brumm ilyenek, a logopedus is felejtos nalunk, aztan ugy erzem az en vallamon van az egesz jovoje, nekem meg hihetetlen buntudatom van, ha nem tudom fejleszteni.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49854

Zorka,
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 4 éve 1 hónapja #49855

Szanya,
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.143 másodperc