LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Bántja a testvérét

Bántja a testvérét 9 éve 8 hónapja #38151

• haskoszilvi
  • haskoszilvi profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok!

A kislányom 4 éves, még nincs diagnózis, csak iránydiagnózis: autizmus spektrumzavar.
Nagy problémánk, hogy a kistesó 1 éves fogzik, nyűgös, sír. A lányom ezt nagyon nehezen viseli, ilyenkor bántja, üti a kicsit. Csak úgy tudjuk őket megvigasztalni, ha külön szobába visszük őket. Megelőzni viszont csak úgy, ha folyton a nyomukban vagyunk.
Van olyan is, hogy édesen eljátszik, puszilgatja ölelgeti a tesóját, a másik pillanatban meg nekiesik. Mintha egy teljesen más gyerek lenne.

Nem tudom, mit tegyek. Tudtok segíteni?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Bántja a testvérét 9 éve 8 hónapja #38158

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Haskoszilvi!

Nem fogsz tudni ezzel a problémával semmi mást kezdeni, mint amit amúgy is csináltok. Esetleg megpróbálhatod, hogy adsz a kislányodnak füldugót, ha hajlandó használni.
Vigasztaljon, hogy a fogzás elmúlik, csak addig kell bírni. :)

Válasz: Bántja a testvérét 9 éve 8 hónapja #38169

• haskoszilvi
  • haskoszilvi profilkép
  • Nem elérhető
Szia Szanya1!

Köszi a tippet! Most rendeltem fülvédőt, mert más hangokra is nagyon érzékeny. Tetszik is neki, megmutattam a képet az Interneten. Remélem, beválik! :)

Válasz: Bántja a testvérét 9 éve 8 hónapja #38170

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Remélem, bejön! :)

Ha marad a hangérzékenység (van, akinél enyhül), akkor majd próbáljatok átállni füldugóra. Az csak tompít, így használható koncerten, hangos színdarabok alatt, vagy akár az iskolában is. És nem feltűnő. :)
Oldalmegjelenítési idő: 0.093 másodperc