LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Napi sikerek

Napi sikerek 8 éve 11 hónapja #40350

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Heather gratulálok, nagy öröm az ilyen!

Tudom, ez nem pont ebben a topikba való, de ehhez nagyon kapcsolódik, szóval nálunk a héten G viszont magának vágta le a haját. (Háttértörténet, én vágom az egész családnak a haját és ezen a hétvégén levágtam apának és a nagytesónak is, csak pont G nek nem kellett, szóval ő ezt megoldotta egyedül, nehogy már ő kimaradjon.) Ennek most nagyon nem örültem, mert Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Napi sikerek 8 éve 11 hónapja #40352

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Jaj. :S

Napi sikerek 8 éve 11 hónapja #40358

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Kisfiam rájött, hogy hogyan lehet a szüleit nyugodt állapotban tartani. :cheer: Megtanult kávét készíteni! :cheer:
Eszméletlen aranyos amikor behozza!!! :cheer: :cheer: :cheer:

Napi sikerek 8 éve 11 hónapja #40361

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Tomger,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya, ez nagyon jó! :laugh:

Napi sikerek 8 éve 11 hónapja #40402

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Napi sikerek 8 éve 11 hónapja #40404

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Frézia!

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Napi sikerek 8 éve 10 hónapja #40570

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Azt mondja, hogy: "cici, nem-nem, tattó (traktor), vau-vau, beeeee, dé (még), baaa" (ball), számokat 1-10 (angolul és magyarul), abc-t. Szóval a legfontosabb dolgok. Úúúúgy szeretném, ha kicsit beszélne, olyan cuki hangja van! :)
És kicsit közreműködik a dalokban és mondókákban. "Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk..." és leguggol. Vagy jelzésértékűen rárakja a tenyerét a számra, hogy ne énekeljek már. :laugh:

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42082

• Marchi
  • Marchi profilkép

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42083

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
:) :) :)

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42084

• Geszter
  • Geszter profilkép
  • Nem elérhető
Marchi,
ez a bukfencezés érdekelne! Az én "kisfiam" (aki már mindjárt tíz éves), még nem tud. Azt mondja, szédül tőle. (Sok mindentől szédül, szóval ő nem az a pörgős-forgós fajta.) Egyetlen szerencse, hogy a napi kötelező testnevelés miatt olyan tornaterem- és tanárhiány van az iskolában, hogy összevont órákat tartanak ötven gyereknek, így persze nem lehet gimnasztikázni, úgyhogy a mai napig nem derült ki, hogy nem tud bukfencezni! Mindig jót nevetek a "kiv. telj." testnevelés osztályzatán. De mi lesz, ha egyszer mégis kiderül?...
Szóval hogyan vetted rá?

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42086

• Marchi
  • Marchi profilkép
GeszterVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42088

• Geszter
  • Geszter profilkép
  • Nem elérhető
Hát mindenesetre gratulálok. Ez nekünk nehezebb ügy, úgy látszik. Egyszer-kétszer már átfordítottam őt, de nagyon sírt utána. Nem baj, legfeljebb nem lesz repülőpilóta!

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42092

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Marchi, ügyesen csináltad!

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42097

• Marchi
  • Marchi profilkép
Frèzia köszi!
Ez most nagyon jól esett. Mert èn mindig azt gondolom magamról hogy teljesen rosszul csinàlok mindent.

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42118

• Marchi
  • Marchi profilkép

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42126

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Marchi, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Egyre jobban megy a korizás Z.-nak. :) Már tud haladni normális tempóval, és el meri engedni a kezem. :) Használt a sok nyári görkorizás.

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42137

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Szanya, ez szuper! Mi még nem voltunk korizni ebben a szezonban, kíváncsi leszek :)

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42142

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Nekem is van egy jó hírem, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42143

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Tomger, majd írjál, hogy ment! Képzeld, a Jégpalotában újabban lehet bérelni pingvint, amibe kétoldalról bele tudnak a kicsik. Milyen jól jött volna ez pár éve.

Frézia, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nekünk is van nagy szám! Z. az osztállyal színházban volt. Átszállással. És nagyon jól érezte magát. :)

Napi sikerek 8 éve 4 hónapja #42145

• Frézia
  • Frézia profilkép
  • Nem elérhető
Átszállással - :laugh: Néha a kis dolgok a legnagyobbak!
Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc